Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm benim ablamın 10 cm di.doktor sezaryan sırasında aldı.yani her bünye farklılık gösterir tabi ama 2 gece hastanede kalmak zorunda kaldı ve toparlanması 1 ayı buldu.çünkü alınan miyom çok büyük olduğu için o boşluğu vücüdun kapatması çok zor oldu..tabi birde bebeğinde alınmasını hesaba katarsak doğumdan sora karında küçüldüğü için ilk 1 ay sıkıntılı süreç yaşadı.inş seninkinde sıkıntı çıkmazArkadaşlar benim sekiz cm miyomum var gebelikten önce dört cm di .doktorum Doğum kanalında olduğunu dolayısıyla normal Doğum olmayacağını , sezerynda da miyomu alması gerektiğini söylüyo ve ben çok korkuyorum risklerinden dolayı . Böyle bişey yaşayan oldu mu ?
Gecmiş olsun canim ben oglumda miyomumu aldidim sezeryan dogumla 5 cm di korkma
cnm benim ablamın 10 cm di.doktor sezaryan sırasında aldı.yani her bünye farklılık gösterir tabi ama 2 gece hastanede kalmak zorunda kaldı ve toparlanması 1 ayı buldu.çünkü alınan miyom çok büyük olduğu için o boşluğu vücüdun kapatması çok zor oldu..tabi birde bebeğinde alınmasını hesaba katarsak doğumdan sora karında küçüldüğü için ilk 1 ay sıkıntılı süreç yaşadı.inş seninkinde sıkıntı çıkmaz
Merhaba ben 28 yaşındayım tam 28 yıl önce annem beni sezeryanla dünyaya getirmiş ve tabi o zamanlar ultrason bu kadar gelişmiş olmadığı için bilinmiyormuş miyomun varlığı ve benle beraber doktor miyomu da almış.Doktor anneme bebeğin başı büyüklükte miyomun vardı demiş.Baya ikiz gibi büyümüşüz yani annemin karnında demem o ki korkmayın allahın izniyle hiçbirşey olmaz 28 yıldan bu yana teknoloji de çok gelişti doktorlar da :) inşallah sağlıcakla da bebeğinize kavuşursunuz :)Arkadaşlar benim sekiz cm miyomum var gebelikten önce dört cm di .doktorum Doğum kanalında olduğunu dolayısıyla normal Doğum olmayacağını , sezerynda da miyomu alması gerektiğini söylüyo ve ben çok korkuyorum risklerinden dolayı . Böyle bişey yaşayan oldu mu ?
Çok teşekkür ederimMerhaba ben 28 yaşındayım tam 28 yıl önce annem beni sezeryanla dünyaya getirmiş ve tabi o zamanlar ultrason bu kadar gelişmiş olmadığı için bilinmiyormuş miyomun varlığı ve benle beraber doktor miyomu da almış.Doktor anneme bebeğin başı büyüklükte miyomun vardı demiş.Baya ikiz gibi büyümüşüz yani annemin karnında demem o ki korkmayın allahın izniyle hiçbirşey olmaz 28 yıldan bu yana teknoloji de çok gelişti doktorlar da :) inşallah sağlıcakla da bebeğinize kavuşursunuz :)
Ben aldırdım miyom polip ve kist hafifledim bayağı hiç korkma sadece bebeğinin yanına daha geç gidersin işlem uzayacagi icinArkadaşlar benim sekiz cm miyomum var gebelikten önce dört cm di .doktorum Doğum kanalında olduğunu dolayısıyla normal Doğum olmayacağını , sezerynda da miyomu alması gerektiğini söylüyo ve ben çok korkuyorum risklerinden dolayı . Böyle bişey yaşayan oldu mu ?