Sezeryan doğum

royalroj

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2024
2
0
20
kızlar ben yeni doğum yaptım sayılır 3 aylık oğlum var adet oldum biti 2 hafta önce bugün kahverengi az bi kanamam oldu acaba hamilemiyim seseryan doğum oldu benimki

kızlar ben yeni doğum yaptım sayılır 3 aylık oğlum var adet oldum biti 2 hafta önce bugün kahverengi az bi kanamam oldu acaba hamilemiyim seseryan doğum oldu benimki

Korunmadan ilişki yaşadıysan hamile olabilirsin sezeryanle alakası yok ki . Süt korumaz kesinlikle
Evet ama dışa eşim boşaltıyordu zevk suyuyla hamile kalınmaz bence bilmiyorum yinede bugün kahverengi kanamam oldu

Evet ama dışa eşim boşaltıyordu zevk suyuyla hamile kalınmaz bence bilmiyorum yinede bugün kahverengi kanamam oldu
Zevk suyu da olsa öyle bir risk var. yoksa insanlar ne diye kondomdur haptır çeşitli yöntemler kullansın? Daha yeni sezaryen olmuşsunuz daha fazla dikkat etmeniz gerekir. İki sezaryen doğum arasında en az 2 yıl olmalı diyor doktorlar. Ben 26 ay sonra gebe kaldım benim bile dikişler arada sızlıyor. Umarım hamile değilsinizdir.

X