Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet 24 yaşındayım çok erken evlendim 6yasinda kızım 4yasinda oğlum var sizce zorlanır miyim24 yaşında mısınız gerçekten? Korkma bence zaten bi haftada toparlanıyor insan. Sağlıcakla gelsin
Ben ameliyattan yana sıkıntı yaşamadım ya spinal oldu benimde ikisi ameliyattan sonrası çok zor oluyor gerçekten Allah yardımcımız olsunKuzenim 3 doğurdu ki 3 üde sezeryan artık bağlattıama ikinci ve üçüncüde çokta ağrısız sancısız doğum geçirdiğini söyleyemem sonuçta kesiliyorsun. Üçüde belden uyuşturmalı olduğu için şu an bel ve sırt sıkıntıları var,uyuşmadığını belirterek üçüncü doğumda bayapı bir iğne vurmuşlar kendisine ama nafile. Şöyle ki her insanın bir olmadığı gibi geçireceği süreçte bir değil. Ben kuzenim belden iğne ile bunları yaşadı diye spinal doğuma karşıydım ama ikinci doğumumu covid sebebi genel ans ile entübe riskine karşı belden uyuşmalı oldum iyi ki de olmuşum dedim mesela( ikinci doğumum sezeryan)
O yüzden doktorun hastanen yönlendirilmen iyi ise korkma sakin ol champ ama dur de kolay değil bünyene de zayıfah bizi gidi sezeryancıklar bi nornal doğuramadık demiyorum genital bölgemi kestirip dikiş attırmaktansa sezeryan çok çok bi mantıklı
![]()
Bende ilk kez sezeryan olacağım.. Gerçekten çok mu zorBen ameliyattan yana sıkıntı yaşamadım ya spinal oldu benimde ikisi ameliyattan sonrası çok zor oluyor gerçekten Allah yardımcımız olsun
Canım kişiden kişiye değişir ama mutlaka epidural ol tavsiyem en az 3saat ağrın sancın yok çocukla ilgilenebiliyorsun 3 4 saat sonra gelmeye başlıyor ama ağrı kesici yapıyorlar gidiyor ağrı fazla bişey olmadı bende beni yoran sıkıştıran gaz sancısı oldu nefes aldirmiyordu gazımı atamadigimdanBende ilk kez sezeryan olacağım.. Gerçekten çok mu zorameliyattan sonra sizi zorlayan şey ne oldu??
Allah bizlere kolaylık versin.. Normal doğum asla istemiyorum o yüzden sezeryan olacağım ama korkuyorum.. Epidural olacağım zaten.. Gaz sorunu tuvalete çıkma sorunu falan olduğunu bende duydum.. İnşallah bende olmaz.Canım kişiden kişiye değişir ama mutlaka epidural ol tavsiyem en az 3saat ağrın sancın yok çocukla ilgilenebiliyorsun 3 4 saat sonra gelmeye başlıyor ama ağrı kesici yapıyorlar gidiyor ağrı fazla bişey olmadı bende beni yoran sıkıştıran gaz sancısı oldu nefes aldirmiyordu gazımı atamadigimdan
Yok canım ikiye bakan üçe de bakar. Çok küçük değillermiş sağ salim gelsin korkma hiçEvet 24 yaşındayım çok erken evlendim 6yasinda kızım 4yasinda oğlum var sizce zorlanır miyim
İnşallah ya bakalım inşallahYok canım ikiye bakan üçe de bakar. Çok küçük değillermiş sağ salim gelsin korkma hiç