Sezeryan doğum yaptım, iki hafta oldu hala ameliyat yerim sızlıyor, normal mi?

mubis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2011
3
0
36
İstanbul
Kızlar özellikle oturup kalkarken sezeryan yerimde sızlama oluyor. Doktora sordum, ilaç kullanmaya gerek yok, zamanla geçer dedi. Bildiğiniz iyi gelecek bitkisel bir merhem veya eski usul bir yöntem var mı?

Kızlar özellikle oturup kalkarken sezeryan yerimde sızlama oluyor. Doktora sordum, ilaç kullanmaya gerek yok, zamanla geçer dedi. Bildiğiniz iyi gelecek bitkisel bir merhem veya eski usul bir yöntem var mı?

Yaşadığın sıkıntılar normal, meraketme.
Çok sıktırmadan bi çarşafı sar ve gün boyu çıkarma,
ben faydasını görmüştüm.
inş.sanada faydası olur.

buarada bebişinde hayırlı olsun

normal tabii ki canım benım 3 ay oldu hala hissediyorum bazen ordaki kesiyi...
bende sarma işi daha fazla kanama ve acı yapmıştı ben de 2 gun sarıp bıraktım.
bence sen hiçbişe uygulama sadece ağır kaldırma,fazla ev işi,vs yapma 1 ay kadar ne de olsa bi ameliyat geçirdin zorlarsan farklı komplikasyonlar yaşayabilirsin...

daha çok erken,zamanla geçer.benim o sızının tamamen kaybolması 1yıldan fazla zaman aldı.çok rahatsız edici değildi,öyle ciddi bir can yakması yoktu ama mesela spor yapmaya kalktığımda,bulaşık yıkarken dikiş yerimi mutfak tezgahına uzunsüre yasladığımda hafiften sızlıyordu.bebeğim 1yaşını geçince o da geçti

tatlım ben de ameliyat yerinde sızlamadan şikayetçiydim. sezeryan için özel bir çamaşır çıkmış, ondan kullandım, çok iyi geldi. istersen sen de bir dene. sezeryankulodu.com sitesinden sipariş verilebiliyor. geçmiş olsun canım.

bende 2.5 ay oldu doğum yapalı benimde çok iş yaptığımda sızlanma oluyor.bu arada bana sarmak ii gelmişti evet kanamayı artırıyordu ama sarmayınca sarkıyordu ve zonkluyorduu .bence cok sıktırmadan sar .kanaman olursada doktora söle sana bir merhem birde batikon versin birde orayı nermli b ırakma

merhaba arkadaşım 35 haftalık hamileyim bende bebişimiz normale göre 600 gr daha büyük şimdiiden.muhtemeken benimde sezeryan olacak.bana neler tavsiye ediyorsunuz?ilk dogumum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…