Doğuma Hazırlık sezeryan doğum yapan arkadaşlar hastanede kaç gün kaldınız?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ben çok yatırmalarından korkmuyorum hatta hemen çıkarmasınlar. biraz gözetim altında kalmak beni rahatlatıyo 22. haftamda su gelmesinden dolayı 8 gün yatmışdım tuaf gelebilir ama çok rahat ettim dogumumu da aynı hastanede yapacagım için gene rahat edicegimi düşünüyorum.

2 gece 3 gün...

2 gece hastanede kalınıyo sezeryanda normal doğumda 1 gün

ne güzel ya bende çabucak iyileşir çıkarım inşallah .
benim sorunum beni hastanede bakacak kimsem yok evde olsam komşular tanıdıklar gelir ama hastane olunca zor .
herkesin çocuğu falan var.
evde daha rahat olurum diye düşündüm .
hastane bana biraz uzak .
özel de yapıcam tek tesllim o
orda ilgilenirler diye düşünüyorum .

4 gün kaldım, rutin 4 gün yatıyolarmış benim kaldığım hastanede, sanırım ekstra bi problem yoksa hastaneden hastaneye değişiyor

bende 4 gece kaldım 5.günü taburcu oldum....şimdi çok az yatırıyorlar en fazla 2 gece bence az..imkanı olan 4gece kalsın.daha iyileşmiş olarak çıkıyorsun.

bende 4 gece kaldım 5.günü taburcu oldum....şimdi çok az yatırıyorlar en fazla 2 gece bence az..imkanı olan 4gece kalsın.daha iyileşmiş olarak çıkıyorsun.

bakalım ben ne kadar kalıcam .
evdede yatarım zaten iyileşinceye kadar.

bende sezaryen ile dogum yaptım 2 gece yatdım hastanede perşemb egunu öglen dogum yapdım cumartesi gunu oglen çıkdım

hiç korkma canım çok kolay birde ben epidurak anesteziyle dogum yapdım çok memnun kaldım herkese tavsiye ederım.doktorunuza danışın bi.çok rahat kalkdım.

hiç korkma canım çok kolay birde ben epidurak anesteziyle dogum yapdım çok memnun kaldım herkese tavsiye ederım.doktorunuza danışın bi.çok rahat kalkdım.

sağlıkla büyüsün bebşin inşallah canım .
ben genel anestezi ile olucam

canım hadi hayırlısı. benımkı ne zaman olacak bakalım. en fazla iki gün kalınıyormus. insan evınde daha rhat eder bence.daha cok kalınmadan cıkarız umarım

çarşamba sabah doğum yaptım cuma öğlene doğru çıktım.sağlıklı hayırlı doğumlar

1 gün kaldım.özel hastanede doğum yaptım.sezaryende normalde 2 gün kalınması gerekirmiş,ama özel hastaneler buna dikkat etmiyorlar.ben enfeksiyon kaptığım için 1 hafta sonra tıp fakültesinde yatmıştım.yanımda sezaryen olan biri vardı,iki gün kaldı.hatta sordular istersen bir gün daha kalabilirsin diye kendi istemedi çıktı.

ben de 2 gün kaldım. Doktorum aslında istersen çıkabilirsin dedi 1 gün sonra ama hastanede kalırsan daha konforlu olur dedi. Ağrı kesici iğne fln gerekirse burada hemen yaparlar dedi.. O zaman gelince doktorunla karar verirsiniz , senin kendini nasıl hissettiğine de bağlı ancak Adiyef'e katılıyorum, mutlaka bol bol yürü. Hastane koridorunda gece volta attım durmadan :) 2 gün sonunda hastaneden çıktığımda sadece biraz uykusuzdum ama ağrım çok yoktu...4 gün sonra da yemek fln yapabilecek kadar iyileştim. Allah bebeğini hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…