Sezeryan doğum sonrası sürekli kanama ve lekelenme

grafikdelisi

benim minik boksörüm ❤❤❤
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2017
314
168
30
Doğum yapali 80 gün oldu bugün ama taş catlasin en fazla 1 hafta temiz kalabiliyorum sürekli kanama ve lekelenme oluyo adet gibi 5 günde falan bitiyo 3 kez doktora Gittim adet oluyo olabilirsin ilişkiden kaynaklı olabilir emzirmeden olabilir dediler. Bi türlü gecmiyo ne olduğunu bi türlü anlamadilar benim durumumu yaşayan var mı aranızda ya da bilgisi olan

Üçüncü ayda lekelenme normal oluyormuş siz bence dinlenemed iseniz rahim toparlanamamıştır sezeryanla zaten başlı başına normal bir durum değil zaten sabredin dinlenin bol su için

Üçüncü ayda lekelenme normal oluyormuş siz bence dinlenemed iseniz rahim toparlanamamıştır sezeryanla zaten başlı başına normal bir durum değil zaten sabredin dinlenin bol su için
Gerçekten dinlenemedim 3. Gün yatagimi falan kaldirmistim

Merhabalar.
Benim de Doğum sonrası lohusa sonraıs hemen adet kanaması başladı, uzun sürüyor 10-15 gün kadar. Temizlik sürem azıcık
Kan testi birşey çıkmadı biraz kist gördü ama, anlamadım ı mu yapıyır.
Emzirmeye de devam ediyorum süt yapar mu böyle etki acaba

Merhaba, benim bebeğim iki aylık. Bende de ara sıra lekelenme şeklinde kanamalar oluyor, ama adet kanaması gibi yoğun da değil. Korkuyorum nedir ki bu

Merhaba ben de aynı sorunu yaşıyorum. Siz naptınız bitti mi kanamanız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…