İlk doğumdan 3 ay sonra, ikinci doğumdan sonra hiç olmadan gebe kaldım. 3. Doğum aralık sonu olsu ve hâlâ yine regl olmadımArkadaşlar 31 ocakta doğum yaptım , kanamalarım nerdeyse 35 gün sürdü , ama hala regl olmadım , geç olması normal mi ? Sizler sezeryandan ne kadar zaman sonra regl oldunuz ? Normalden farklı ya da daha fazla ağrılı oldu mu ? İlk doğumum olduğu için biraz tedirginim ,Kontrole gitmem gerekiyor mu?
9 ay sonra oldu benimArkadaşlar 31 ocakta doğum yaptım , kanamalarım nerdeyse 35 gün sürdü , ama hala regl olmadım , geç olması normal mi ? Sizler sezeryandan ne kadar zaman sonra regl oldunuz ? Normalden farklı ya da daha fazla ağrılı oldu mu ? İlk doğumum olduğu için biraz tedirginim ,Kontrole gitmem gerekiyor mu?
Baya uzun sürmüşTammmm 17 ay sonra
Demekki uzun sürebiliyor gelmesi , emzirmekle alakalı sanırım9 ay sonra oldu benim
agrili olmadi pek, her zaman nasilsa oyle oldu. tam 10. ayda regl olmustum ben. bir bucuk sene olmayanlar bile varmisArkadaşlar 31 ocakta doğum yaptım , kanamalarım nerdeyse 35 gün sürdü , ama hala regl olmadım , geç olması normal mi ? Sizler sezeryandan ne kadar zaman sonra regl oldunuz ? Normalden farklı ya da daha fazla ağrılı oldu mu ? İlk doğumum olduğu için biraz tedirginim ,Kontrole gitmem gerekiyor mu?
Doğumdan 1 sene sonra regl oldum. Emzirdigin sürece gecikebilir normal.Arkadaşlar 31 ocakta doğum yaptım , kanamalarım nerdeyse 35 gün sürdü , ama hala regl olmadım , geç olması normal mi ? Sizler sezeryandan ne kadar zaman sonra regl oldunuz ? Normalden farklı ya da daha fazla ağrılı oldu mu ? İlk doğumum olduğu için biraz tedirginim ,Kontrole gitmem gerekiyor mu?
Ben 1 temmuz da (sezeryan ) doğum yaptım benimde kanamam 20 25 gün sürmüştü. Temmuzdan beri bende hala olmadım ama dr görüştüğümde özellikle ilk gebelikten sonra norml olduğunu söyledi 1 seneyi bulan varmış ve 1 sene olmazsan bi skntı var şuanlık norml dediArkadaşlar 31 ocakta doğum yaptım , kanamalarım nerdeyse 35 gün sürdü , ama hala regl olmadım , geç olması normal mi ? Sizler sezeryandan ne kadar zaman sonra regl oldunuz ? Normalden farklı ya da daha fazla ağrılı oldu mu ? İlk doğumum olduğu için biraz tedirginim ,Kontrole gitmem gerekiyor mu?
4.5 ay oldu bende hala regl olmadimArkadaşlar 31 ocakta doğum yaptım , kanamalarım nerdeyse 35 gün sürdü , ama hala regl olmadım , geç olması normal mi ? Sizler sezeryandan ne kadar zaman sonra regl oldunuz ? Normalden farklı ya da daha fazla ağrılı oldu mu ? İlk doğumum olduğu için biraz tedirginim ,Kontrole gitmem gerekiyor mu?