Sezeryan doğum sonrası regl ?

gratel88

Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2023
440
301
35
Arkadaşlar 31 ocakta doğum yaptım , kanamalarım nerdeyse 35 gün sürdü , ama hala regl olmadım , geç olması normal mi ? Sizler sezeryandan ne kadar zaman sonra regl oldunuz ? Normalden farklı ya da daha fazla ağrılı oldu mu ? İlk doğumum olduğu için biraz tedirginim ,Kontrole gitmem gerekiyor mu?

İlk doğumdan 3 ay sonra, ikinci doğumdan sonra hiç olmadan gebe kaldım. 3. Doğum aralık sonu olsu ve hâlâ yine regl olmadım

9 ay sonra oldu benim

Ben normal dogum yaptım ama onla alakalı oldugunu sanmiyorum. Doğum yapalı 7 ay oldu benim hala gelen giden yok.

3 doğumumda da hep doğumdan sonra 3.ayımda regl oldum. 2 sezeryan 1 normal. Doğum şekli farketmiyor bence. 1-2 sene olmayanlar var

3 ay sonra ilk adetimi oldum, bir ay sonrasinda hiç olmadım ve sonraki 3 ay olmaya devam ettim ama bu ay 5 gün gecikti, gebelik yok.. Emzirme döneminde de dengesizlik oluyormuş. Kaygılanmayın herkesin bünyesi farklı

agrili olmadi pek, her zaman nasilsa oyle oldu. tam 10. ayda regl olmustum ben. bir bucuk sene olmayanlar bile varmis

Ben de doğumlardan sonra yaklaşık 5-8. Aylar arasında ilk regl oldum. Doğum şeklinden bağımsız hormon ve emzirmeyle alakalı . Endişelenmenize gerek yok . Ekstra bir şikayetiniz yoksa doktorunuza rutin kontrollerinize gidin sadece .

Doktorum 40 çıktıktan sonra 6 ay sonra adet olmazsan gel bir bakalım demişti. 40 ile birlikte 7 ay gibi düşünün. Ama endişelenmeyin bence. Normalde düzenlimiydiniz?

Doğumdan 1 sene sonra regl oldum. Emzirdigin sürece gecikebilir normal.

Ben 1 temmuz da (sezeryan ) doğum yaptım benimde kanamam 20 25 gün sürmüştü. Temmuzdan beri bende hala olmadım ama dr görüştüğümde özellikle ilk gebelikten sonra norml olduğunu söyledi 1 seneyi bulan varmış ve 1 sene olmazsan bi skntı var şuanlık norml dedi

4.5 ay oldu bende hala regl olmadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…