ben ilkinde kullanmamıştım ama inşallah bunda kullanacağım.Kullanan ve memnun kalan o kadar çok kişi tanıyorum ki...
ben ilkinde kullanmamıştım ama inşallah bunda kullanacağım.Kullanan ve memnun kalan o kadar çok kişi tanıyorum ki...
ben iki doğum yaptım bir oğlum ve bir kızım var ve ikisinide sezeryanle dünyaya getirdim biri 5 diğeri 4 kilo doğdu dolayısıyla büyük bi karnım vardı...iki doğumumdan sonrada gece dahi çıkarmadan 40 gün korse kullandım ve sonuç hiç doğum yapmamış gibi dümdüz bir karın....kesinlikle işe yarıyor tavsiye ederim....
Merhabamerhabalar bayanlar uzuuuun bir aradan sonra kızımla aranızdayımben sezeryan olmak zorunda kaldım utopya hatırlarsın belki... ilk gün doktorum bir haftaya kadar korse giyebilirsin demişti fakat bir talihsizlik oldu ve kızım erken doğum olduğundan dolayı küvöze alındı başka bir şehirde... hemen ameliyat sonrası (narkozun etkisi geçergeçmez) yolculuk yapmak zorunda kaldım kızıma gitmek için... 10 gün boyunca hastahanede sandalye başında bekledim yavrumu düzelsin diye... yani çok zor bir sezeryan sonrası yaşadım... sırf bunlardan dolayı doktorum daha yeni net olarak izin verdi korseye... biz 20. günümüzdeyiz buarada ama hala hamile gibi görünüyorum daha 2 gündür korsem var umarım faydası olur...
Bu köşenin bir gorseli yada markası varmı acabaacaba hangi korseyi kullandınız bende almak istiyorum ama kararsız kaldım
ben iki doğum yaptım bir oğlum ve bir kızım var ve ikisinide sezeryanle dünyaya getirdim biri 5 diğeri 4 kilo doğdu dolayısıyla büyük bi karnım vardı...iki doğumumdan sonrada gece dahi çıkarmadan 40 gün korse kullandım ve sonuç hiç doğum yapmamış gibi dümdüz bir karın....kesinlikle işe yarıyor tavsiye ederim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?