Sezeryan doğum sonrası korse?

utopya06

Guru
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2011
16.912
27
408
Ankara
nasipse cuma günü sezeryanla doğum yapıcam
merak ettiğim sezeryan doğum sonrası korse kullanacak mısınız?
doktorunuzla bunu konuştunuz mu?
göbeğim sarksın istemiyorum henüz doktorumla da konuşmadım
sizlerin yorumlarını merak ediyorum

ben ilkinde kullanmamıştım ama inşallah bunda kullanacağım.Kullanan ve memnun kalan o kadar çok kişi tanıyorum ki...

doktora sormadım,herşeyi sormaya gerek de yok ki.Hemen ertesi gün düşünüyorum inşallah.

canım valla ben sezeryanla doğum yapanlar için korse yasak biliyorum ve çevremde hiç görmedim bence sor allah korusun zarar verebilir en azından ne kadar zaman sonra takılmalı kullanma da diyebilir ben normal doğum yaptım ve kullandım çok işe yaradı şimdi ikinci kızıma hamileyim yine bir sorun olmazsa normal istiyorum

canım bende sezeryanla doğum yapanlardanım doktorlar bir haftasonra öneriyor bir kere sezeryandan hemen ertesi gün korse takılmaz ya zaten o zaman daha çok taze ameliyat bölgesi ben iki gün agrılarla kıvrandım dikişlerım patlar diye korktum bende haftan bitsin sonra dene derim

28 gün önce sezeryanla doğum yapmış biri olarak yazabilirim 3, gün korse giydim ohh dünya varmış dedim çünkü karın aşağı sarktıkça daha çok ağrı yapıyor korse bi toparladı dikişler sabit kaldı daha rahat yürüdüm yatarken daha rahat döndüm 7, gün dr kontrolüm vardı ve korseyle gittim drum hiçte bişi demedi nerdeyse gecede hep üstümde 1 aydır korseyle yaşamaya başladım ilk korsem biraz boldu şimdi daha da darını giyicem göbek duruyo çünkü korsesizken hamile sandılar tavsiyem göbek için ne kadar faydalıdır bilmiyorum yaşayıp görücez ama ağrı için çok daha iyi o karnın gevşemiş halini toparlıyo daha rahat ediyosun

benimde ikinci bebegim sezeryan olmustu 7. gün korse giyindim ilkbaslarda yara daha taze oldugundan biraz zor hayirlisiyla insallah

merhabalar bayanlar uzuuuun bir aradan sonra kızımla aranızdayım ben sezeryan olmak zorunda kaldım utopya hatırlarsın belki... ilk gün doktorum bir haftaya kadar korse giyebilirsin demişti fakat bir talihsizlik oldu ve kızım erken doğum olduğundan dolayı küvöze alındı başka bir şehirde... hemen ameliyat sonrası (narkozun etkisi geçergeçmez) yolculuk yapmak zorunda kaldım kızıma gitmek için... 10 gün boyunca hastahanede sandalye başında bekledim yavrumu düzelsin diye... yani çok zor bir sezeryan sonrası yaşadım... sırf bunlardan dolayı doktorum daha yeni net olarak izin verdi korseye... biz 20. günümüzdeyiz buarada ama hala hamile gibi görünüyorum daha 2 gündür korsem var umarım faydası olur...

ben ilkinde kullanmamıştım ama inşallah bunda kullanacağım.Kullanan ve memnun kalan o kadar çok kişi tanıyorum ki...

ben iki doğum yaptım bir oğlum ve bir kızım var ve ikisinide sezeryanle dünyaya getirdim biri 5 diğeri 4 kilo doğdu dolayısıyla büyük bi karnım vardı...iki doğumumdan sonrada gece dahi çıkarmadan 40 gün korse kullandım ve sonuç hiç doğum yapmamış gibi dümdüz bir karın....kesinlikle işe yarıyor tavsiye ederim....

slm arkadaşlar bu korse nasıl birşey ben hamile kalmadan önce 50 kiloydum korseye hiç ihtiyaç duymadım

bende 29 kasıma tarih aldım sezeryan olacağım nasipse...
korseyi bir mağazaya sordum önden bağlamalı straplez sert birşey gösterdi. ama o dikişlere fena zarar verir gbiydi bende toparlayıcı zıbın aldım yumuşak ama lsatikli gibi..sizce ne yapmalıyım ki...çok kilom yok 62yim zaten ama sonuçta göbeğim gerildi çocuk çıkınca illaki sarkacak..

acaba hangi korseyi kullandınız bende almak istiyorum ama kararsız kaldım

bana hiç iyi gelmedi korse sezeryandan 3 gün sonra taktım yazdı terleme olmuş ameliyat yerim enfeksiyon kapmıştı sonra çok şiddetli iltihaplanma sulanma oldu çok çektim bu yüzden

Merhaba
Bu köşenin bir gorseli varmı yada markası vs. Benim doktorumda hemen al tak dedi doğum sonrasi

ben 4 ay önce doğum yaptım doktora sormadan kullandım korse ve arkadaşlarım dan duyduğuma göre kimi doktor korsesiz yataktan kaldirmiyomus korse olmadan karnını tutarak yürümek zorluyor ama korseyle rahat oluyor tavsiye ederim

marka bilmiyorum canim markaya da gerek yok sanirim Ben önce bele sarılan cır cirli kullandım sonra giymeli aldim diz den göğüs altına kadar

ensarela s.aleykum. baya geçmiş aradan bilmem burda mısın? ben mecburi ilk kızımı sezaryen ile doğurdum. simdi 2.ye 7 buçuk aylık hamileyim. ilk de korse kullanmadim. sonra arastrdim cok.memnun olan var ama doktoruma da sordum kullanma karin kaslarini tembellestirir dedi. tamam dedim ama ben yine de o kadar memnun insan var ki kullanmak istiyorum. 40 gun kullanmissin fayda da görmüşsün ne guzel masallah. ama ilk gün mu başladın agri oldu mu ve nasil korse kullandin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…