• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sezeryan doğum hikayem

sibelmat

Nirvana
Kayıtlı Üye
4 Mart 2008
152
15
623
Tekirdağ
geçtiğimiz kasım ayını burdaki doğum hikayelerını okuyarak geçirdim.açıkçası sezeryandan korktum burdaki bazı arkadasların yazdıklarını okuyunnca.7 aralıkta genel anestezi ile sezaryan doğum yaptım.çok rahat gecti.uyudum uyandım bebiş kucagımda.hafif sızılar oldu ama ağrı demıyorum bakın .haftasına kuaföre sacımı boyatmaya gittim.ben normal doğumuda yasamış bırı olarak dıyebılırımkı sezeryan doğum.ben 5 tanede doğururum böyle.asıl zor olan doğduktan sonrakı uykusuz yorgun günler:) ama herseye deger darısı basınıza..

geçtiğimiz kasım ayını burdaki doğum hikayelerını okuyarak geçirdim.açıkçası sezeryandan korktum burdaki bazı arkadasların yazdıklarını okuyunnca.7 aralıkta genel anestezi ile sezaryan doğum yaptım.çok rahat gecti.uyudum uyandım bebiş kucagımda.hafif sızılar oldu ama ağrı demıyorum bakın .haftasına kuaföre sacımı boyatmaya gittim.ben normal doğumuda yasamış bırı olarak dıyebılırımkı sezeryan doğum.ben 5 tanede doğururum böyle.asıl zor olan doğduktan sonrakı uykusuz yorgun günler:) ama herseye deger darısı basınıza..

hayirli olsun canim. Allah anali babali büyütmeyi nasip etsin insallah... bende su an 32 haftalik hamileyim ve spinal sezeryan düsünüyorum, dogumdan cok korkuyorum.... senin yazdigini okuyunca biraz rahatladim diyebilirim.. Insallah senin ki gibi kolay bir dogum olur... Simdi nasilsin iyimisin, özelden mesaj atarsan sevinirim...

canım gozun aydın.allah annelı babalı buyutsun.. Bende normal dusunmuyorum epıdural sezeryan olcam..agrı esıgım cok dusuk allah korusun normal denemeyı bıle dusunmuorum tabı yınede herseyın hayırlısı..genelı pek tavsıye etmemelerıne ragmen sen bunu bıle guzel anlatmıssın.rahatladım vallahı..darısı bızlere.

Back