Sezeryan doğum anında neler yaşadınız?

Asosyalkiz

Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2021
118
157
23
Herkese merhabalar.
Ben 5 gün önce sezeryan ile doğurdum. Belden aşağımı uyuşturup yaptılar öyle olunca doğumun her anını tanıklık ediyormuş anne genel anestezi olmayınca yani. ama ben doğumun her anını hatırlayamıyorum sanırım sakinleştirici bir ilaçta verdiler bana öyle bişey dediklerini hatırlıyorum hayal meyal bişeyler konuştuğumu hatırlıyorum ilk sıralarda. sonrada bir ara bebeğimin ağlama sesini duydum biraz kendime gelmeye çalıştım ama sürekli bir sersemlik ve uyku halindeydim.. ben her anını hatırlarım hissederim o diye düşünüyordum histen kastım acısı ağrısını değil o ana tanıklık etmeyi çok isterdim ama herşey çok karışık doğru düzgün hiç bişey hatırlamıyorum.
Sizde de öyle mi oldu acaba yoksa bana verdikleri sakinleştirici yüzünden mi öyleydim?

Sanırım doğumdan önce fazla stres olduğunuz için sakinleştirici vermişler. Ya da siz kendinizi pek iyi hissetmemişsiniz o yüzden öyle olmuş,

Ben de epidural oldum ve evet bana da sakinleştirici verdiler çünkü kendimi biraz kötü hissetmiştim.Hatta kızımı gösterdiklerinde biraz sersem gibi olduğum için yıkanmasının iyi olmadığını bildiğim halde bebeği yikamayacak misiniz ,diye sormuştum

Sakinlestirici verildi mi bilmiyorum, ama dogum aninda doktorla sohbetimizin, oglumun dogdugu an, hemsirelerin ilk kontrolu yaptigi andaki konusmalar vb ameliyathanedeki her sey az once dogumdan cikmisim gibi aklimda.

Spinal anestezi ile sezeryan doğum yaptım ani ve erken doğum oldu haliyle bilinçsizce girdim onun cesareti galiba stres falan olmayınca sakinleştirici vermediler. 3 yıl olacak hala çoğu şey aklımda

Aynen bende saçma sapan konuştuğumu hatırlıyorum bide durmadan ağladım bir ara. Çok farklı bişeydi yani ama en azından bebeğimin sesini o esnada duyduğumu hatırlıyorum onunla teselli oluyorum :)

Spinal anestezi ile sezeryan doğum yaptım ani ve erken doğum oldu haliyle bilinçsizce girdim onun cesareti galiba stres falan olmayınca sakinleştirici vermediler. 3 yıl olacak hala çoğu şey aklımda
Yaa ne güzel:) ben bilseydim yaptırmazdım sakinleştirici çok güzel bir andır eminim onu Allak bullak hayal meyal hatırlamak bile mükemmel bişeyken herşeyi hatırlamak nasıl bişey hayal edemiyorum. Neyse sağlıkla büyüsünler de önemli olan o:)

Spinal anestezi ile sezeryan oldum,her şeyi hatırlıyorum ama doğum olmasının yanı sıra ameliyat yani,hatırlasan nolur hatırlamasan nolur tarzında düşünüyorum. Öyle ömür boyu zevkle anacağım bir hatıra da değil yani. Esas güzel anılar çocuğunuzla geçireceğiniz diğer zamanlar oluyor bence.

Ben kombine Sezeryan oldum. Her şeyi hatırlıyordum. Bence sezeryanle alakalı değil

Bebegimi gördügüm andan sonrası yok bende de midem bulanıyor dedigimi hatırlıyorum basimdaki tekniker simdi sana bulantini kesecek igne yapıyorum dedi gerisi yok odaya cıktıgımız anı hatirlıyorum bir de.Ama ben dogum anında beni cok bastırdıklari için panik oldum korktum dokunmalari hissedeceksin dediler ama nefes alamayacak kadar üzerine abanacaklar demediler beklemedigim bir sey oldugu icin korkmuştum normalde de panik biriyim zaten sakinleştirici vermisler iyi de olmuş.Tansiyon falan düşünce de sakinleştirici veriyorlarmış

İlaçtan dolayı gibi. Ben de doğumlarımın ikisini hatırlıyorum. Sakinleştirici yapmadılar. Aman olsun bebeğinizi kucağınıza aldınız ya saglikla gerisini dert etmeyin. Allah anali babali büyütsün.

2 sezeryan oldum. 2side belden uyuşmalı. İlkinde her anı hatırlıyorum. 4 sene önceydi. 2. Mayısta oldu. Bebek doğduktan sonra sakinleştirici ilaç veriyoruz dediler. Uyutabilir dediler ama ben uyumadım. Biraz sarhoş gibi oldum. Anestezi teknikerine çok laf attım. Çeneme vurdu ilaç Ama her anı hatırlıyorum. Hatta anestezi teknikeri gece çok uyudun galiba diyerek laf soktu

Acaba heycanliyim korkuyorum fln mi dedin sakinlestirici verdiler. Ben de spinal sez olmustum hersey cok netti sadece belden asagisi felcti. Ama anestezi dru surekli iyi misin gergin misin tarzi konusturdu beni.

Öyle tabiki sağlıkla kucağımıza aldık ya çok şükür

Her anı hatırlıyorum. Ameliyat ekibiyle playlistten şarkı seçiyordum, doktorla Bursa muhabbeti yapıyorduk. Oğlum doğunca fotoğrafımızı çektiler falan. Gayet güzel geçmişti.

Spinal anestezi ile oldum. sakınlestirici vermediler. İlk bir tansiyonum heyecandan düşer gibi oldu sonra geçti. Her şeyi net hatırlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…