• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sezeryan dikişlerime dokunamıyorum

geçmedi demek hala :(:( benimde aynı sırtım belim kopuyor azcık fazla ayakta kalınca inanılmaz bir acı oluyor sırtımda...mecbur kalmasam asla sezeryan olmazdım hala eşimle bazen bu konuyu konusuyoruz acaba doktorun gazabına mı uğradık diye ya da gercekten sorun vardı ...kısmet böyle imiş ne yapalım ...

hayır çok iyiyim ben artık................ya o ilk aylarda olur zaten şu anda bişeyim yok..................bazen ben bu çocuğu nerden çıkardım diyorum yani......................hani bazıları diyo ya yok soğukta ameliyat yeri sızlıyo diye ......ya ben de hiiiç olmadı öyle şeyler.......çok rahatım artık ...sanki hiç ameliyat olmamış gibiyim....

hayır çok iyiyim ben artık................ya o ilk aylarda olur zaten şu anda bişeyim yok..................bazen ben bu çocuğu nerden çıkardım diyorum yani......................hani bazıları diyo ya yok soğukta ameliyat yeri sızlıyo diye ......ya ben de hiiiç olmadı öyle şeyler.......çok rahatım artık ...sanki hiç ameliyat olmamış gibiyim....

maşallah ozaman sana :D ... ben de cumartesi günü doktora gittim smear testi yaptırdım ayrıca bu ağrılarımın neden olduğunu da sordum hamilelik sonrası kemik erimesi oluyormus bebek emzirdiğim için bol süt ve süt ürünleri tüketmem lazımmıs ayrıca birde kalsiyum ilacı yazdı takviye olsun diye emzirmeden kesince normale dönecekmişim bende ...çok şükür ki rahim ve dikişlerimde bir problem yokmus cok korkuyordum dikişlerimde mi problem var diye içim rahatladı :118:

Back