Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
acaba bu kişidn kişiye değişiyor mu yoksa herkesin aynı da ben mi sıkıntı yapıyorum?benim de dün uykulu halimle oğlumu dikişlerin üzerine bırakıp emzirdim sabah ağrısıyla uyandım.bir de benim sırtım çok ağrııyor?sizde de var mı?
benim oğlumda suan 8 aylık benimde bazen acıyor dikişbölgem bazende oğlumu emzirirken filan tekme atıyor ozamanda acısını hissediyorum ama öyle sık süren bir acı değil bu...birde cok yürüdüğüm zaman filan ya da mesela oğlumun bebek arabasını kaldırdığımda bacak ile catı arasındaki bölgem acıyor aynısı ve daha acılısı hamileliğimde oğlum erken dönüp fazla aşağıya inmişti o yüzden de acıyordu simdi de yorulduğumda aynısı oluyor sizde de böyle oluyor mu kızlar... acaba bu hamileliğin sonrasında getirdiği bir sorun mu?
ben belden iğne yaptırmadım.sırtım adet döneminde ağrıdığı gibi ağrıyor.bugün 34 gün oldu ama hala çok ağrı oluyor.inşallah kısa bir zaman sonra geçer.canım kesınlıkle kısıden kısıye degısıyor bak nedıcem benımle aynı sekılde kıst amelıyatı olan bı arkadasım vardı aynı sekılde onunda sezaryan gıbı karnı kesıldı amelıyatının 3gunu yanında kaldım guluyodu hastanede gezınıp duruyodu kı bu kız cok zayıf bı kızdı aslında bende kendımı normal sanardım benı amelıyattan sonra 3gun zorla kaldırdılar yataktan kıpırdanamıyordum bıle acıdan gulmek cok acı verıyordu benı guldurmeyın dıye aglıyodum acıdan gulerken aylarca canım yandı o arkadasım hıc ole degıldı kısıden kısıye kesınlıkle degısıyor sır agrısına gelınce belden uyusturuluyorsun bır ıgne yapılıyorya zannedersem o ıgnenın etkılerı uzun suruyor o ben amelıyattan sonra sırtımın agrısından oldum oldum aylarca kendıme gelemedım sırtım kambur kalıcak sandım o ıgnenın etkılerı oldugunu duymustum
canım ben de içten içe kızıyorum sezeryan olmak isteyenlere.biz çok geç toparlananlardanız demekki.ya da acı eşiğimiz çok düşük.baksana millet spiral taktırırken acı duymazken ben çok acı duydum.amaan normal değilim galiba(Benimde 1 ay 10 gün oldu dikişler ağrıyor. Sırtım kambur oldu sanki. Ve göbekten yediğim iğnelerin yeri ağrıyor. Hastanede yediğim ağrı kesicilerin kalçadaki yeri ağrıyor. Göğüsucu yarası yaşadım. Zırlayarakta olsa emzirdim.
Sezeryan kolay diyenlere kızıyorum. Zorunlu olmasam asla derdim.
Kişiye göre toparlanma süresi farklı oluyor çünkü.
Kanama durdu. Terleme durdu. Buda tesellim...
Sevgiler..
sırt ağrılarım artık ara ara olmaya başladı.daha bebeğimi hiç kendim uzunsüre kucağıma alıp dışarı çıkmadım.ama almaya da korkuyorum.arkadaşlar bende epudralle doğum yaptım....ama iğneyi yani yapılırken bile sivrisinek ısırığı gibi bide benim belimde tam 2 gün kaldı o iğne ama bahsettiğiniz gibi bel ağrım olmadı....başka bişeyiniz olmasın.....
canım ben de içten içe kızıyorum sezeryan olmak isteyenlere.biz çok geç toparlananlardanız demekki.ya da acı eşiğimiz çok düşük.baksana millet spiral taktırırken acı duymazken ben çok acı duydum.amaan normal değilim galiba(
benim de kanamam durdu.terlemelerim ilk on günde durmuştu.inşallah biz de en kısa zamanda iyileşiriz.
sırt ağrılarım artık ara ara olmaya başladı.daha bebeğimi hiç kendim uzunsüre kucağıma alıp dışarı çıkmadım.ama almaya da korkuyorum.
canım sen ne zaman doğum yaptın..............
22 ekimde doğum yaptım.canım sen ne zaman doğum yaptın..............
iyide canım kadın doğum uzmanına görünmüştüm sezeryanım için takabilirsin dedi.hatta git girişini yaptır ben takayım dedi.ay ben de anlamadım biri taktır diyor biri nasıl taktırırsın.ben de 3 ay beklenmeli diye okumuştum ama doktor öyle söyleyince taktırıp kurtulayım dedim.yarın bir gün Van'a dönersem korunma için gidebileceğim bir sağlık ocağı bile yok((aaaa daha 1 ay olmuuş şimdi okudum.......canım bide spral taktırmaya gitmişsin ama 1 aylık nasıl cesaret ettin de rahmini öne falan çektirmişsin alet falan diye okudum....şoktayım resmen tabikide acır daha çok yeni ameliyat yaran valla sen kusura bakmada deli cesareti mi var....nasıl elletiyon....yani tüm ağrıların normal daha 3 veya 4 ayda turp gibi olursun...merak etme
dikiş bölgesi garipte öle olmadım ben hiç...........................ama çatı ağrısı inan kızım 21 aylık yeni yeni geçti daha tek ayak üzerinde duramıyodum mesela