Sezeryan Dikisinin Sol Ust Tarafinda Kati Bir Sislik..

azrekn11

Feryada Gücüm Yok Feryatsız Duy Beni
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2016
213
124
Mrb yine ben. Bir haftalik sezeryanliyim dikisimin sol ust tarafinda hafif sislik var uzerine bastirinca sert ve parmak kalinliginda. Yatip kalkarken veya cok ayakta kalinca yaka yaka aciyor.
Hele ki gece yatipta lavaboya fln kalkacak olursam o kadar aciyor ki yaniyor resmen canim çıkacak gibi oluyor.

Boyle bi durumla karşılaştıniz mi nedir bu iltihap mi doktora gtmem gerekir mi yoksa gecici bir durum mu

ben böyle birsey yasamadım sen bidoktora görün benceee

Bgn gtmeyi planlıyorduk ama doktorumuz bgn izinliyms bska doktora da ckmak istemyrm pazartesiye kaldi artık

Bgn gtmeyi planlıyorduk ama doktorumuz bgn izinliyms bska doktora da ckmak istemyrm pazartesiye kaldi artık
Canim oncelikle gecms olsun aynisi degil ama ona benzer sorun ben yasadim bende 20 gunlugum 2. HAftamda ameliyat yerimde su toplamis gibi sisik vardi ve cok agri yapiyodu gecr kalkktigimda bir kac gun sonra ordan kan gelmeye basladi dotoruma gozuktum intahap kapmis veya onceden vucudunda intahap varsa ondanda oluyor. Her gun gidip kosesini nesterle acti ve sikarak iltahabi akitip bandajladi 4 gun boyunca smdi br hafta gecti ve hicbir sikinti yok yaram kurudu baska doktora gozukme sakin

Gecmis olsun canım bende iltihap yoktu once ama bn ameliyattan cikip odama giderken baska bi sedyeyle çarpıştım o an ki acimi anlatamam ondan supheleniyorum ben..
Simdi nasilsin rahatca yatip kalkabiliyomusun bn daha sagima soluma bile donemiyorum iltihabini akitirken cok aci cekiyor musun.
Inşallah bu acidan kurtulurum biktim artıkkkk

Dun ciktim doktora catlaklarin odem yapmis dedi boyle bisey hc duymamistim bi tane antibiyotik hap ve antibiyotik krem verdi insallah ise yarar cumartesi yne cagirdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…