sezeryan dan sonra ilk duş ne zaman?

karanfil_35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2009
27
0
86
İzmir
arkadaşlar sezeryan ile doğum yaptıktan kaç gün sonra duşa girebiliyorsunuz? hani dikiş yerleri falan acıyor mu ekstradan benim çok az kaldı da her şeyi kafaya takar oldum...

cuma günü sezeryan oldum, bugün kontrolden sonra duş yapabileceğimi söyledi doktorum. kesinlikle acı falan olmuyor endişelenmeyin.

Sezaryen olduğum günün ertesi günü hastanede duş aldım. Ondan sonrada hergün duş almaya devam ettim. Hiç sorun olmadı a.s.

canım bende sezeryan ile doğum yaptım özel hastanede epidural anestezi ile odamda banyoda vardı epiduralin etkisi geçtikten sonra yani ayağa kalkınca istersen yapabilirsin dedi doktorum..çünkü ameliyat yerine yapışkan yapıştırıyorlar su geçirmesi imkansız birde sen fazla ıslatmıyorsun ameliyat yerini o yüzden soru olmuyor..hiç merak etme keşke herşey banyo gibi olsakaydirigubbakcemile3

arkadaşlar içim rahatladı biraz havalar çok sıcakya bu ara , ben demiştim artık bide banyo yapılmıyosa tamamdır ,diyekaydirigubbakcemile3, hepinize teşekkürler ve bebişlerinizle sağlıklı günler:CüvCüv:

ben doğumdan 1 hafta sonra duş aldım ama eve gelr gelmez eşimin ve annemin yardımıyla saçlarımı yıkamıştım ve o gün silinmiştim bandımıda kendim açtım ve banyo yaparken mutlaka biri olsun yanında başın dönebilir demişti dr.

canım benim doktorum bir sprey tavsiye etti yaraya sıkmam için sezeryan olduğumun ertesi günü duşumu aldım hemen.gerçi çok oyalanmazsan bişey sıkmayada gerek yok sanırım

doktorum 3. günden sonra hergün yapabileceğimi söylemişti cnm.ben de ööle yaptım,bi sorun çıkmıyor korkma.zaten bi doğur tek istediğin seni odaya getirdikleri an damacanalarla su içmek(bir süre yasak oluyor da...( ) ve banyo yapmak olacak.iyi doğumlar cnm,Allah uslu ve sağlıklı bir bebiş versin sana...

spinal(belden uyuşturma )anesteziyle doğum yaptım.
ertesi gün taburcu olmadan sprey gibi bişey sıktılar soğukkkkktu.
eve gittiğinde banyo yapıp bandı çıkartabilirsin dedi öylede yaptım ama çok korkmuştum..

benim dikislerim geri acildigi halde dr ban yapistirip ayakta dus alabilirsin demisti öyle de yaptim birsey olmadi cok sükür..sonralari da zaten gun gectikce iyilesti bir sorun olmaz heralde..

önce spinal sonra uyuşmadığım için genel anestezi yedim. P.tesi doğum oldu, çarşamba günü evdeydim ve hemen ayakta duş aldım. biraz zor oluyor ama vakit kaybetmeden almak en iyisi. Beb eve gelir gelmez banyoya yönelmiştim daha sonra cesaretim kırılır diye. Ama eşin yardımcı olması gerekiyor çünkü ayakta durmak zor oluyor sancıdan. Ben iki büklüm kalmıştım sağolsun eşim yıkamıştı beni.

canım cuma sezeryan oldum pazar hastaneden çıktım zaten doktorlar ılık duş alabilirsiniz dedi yıkanırkende bi problem olmadı ağrı falan .

masallah kizlar ya sasiyorum size bizim burda en az bir hafta hastaneden cikarmiyorlar.siz 3 günde cikiyorsunuz???
3 gün sonra bende dusu mu almistim.zaten dikis yerleri kapali oluyor.dustan sonra yine hemsire pansumanmi yapti bantlari degistirdi.

sezeryandan 3 gün sonra yaptım ben.dr bandajın su geçirmediğini istediğim zaman ve sıklıkta duş alabilecegimi söylemişti..

ben ameliyat günü ve hergün duş aldım duş alırken zaten olan ağrınıza dahada eklenyor ama çıkınca bi iğne sonra süper rahatlama

cnm bana 1hafta duş yok demişti drum bende öle yaptım.. senide drun yönlendirir sen telaş etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…