sezeryan acıları

elifnaz07

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2015
85
71
47
Mrb arkadaşlar, şu an 36 haftalık hamileyim ve kısmetse 2 hafta sonra doğum yapıcam. Bundan iki ay önce basurdan ameliyat oldum, ne çektiğimi bir ben bir Allah bilir. 8 yaşında bi kızım var ve iki yıl arayla iki tane bebeğimi kaybettim. İlkini suni sancıyla düşürttüler sonra kürtaj orda da çok acı çektim. Şimdi narkozdan çok zor ayıldığım için dr. spinal yada epidural sezeryanı önerdi, p.tesi gidip netleştireceğiz. Benim korkularım doğumdan sonra çekeceğim acılar. İnanın artık acı çekecek, off diyecek dermanım kalmadı. Bu doğumdan o kadar çok korkuyorum, psikolojim o kadar çok bozuk ki elimden gelse doğurmayacağım. Bu şekilde doğum yapan arkadaşlar lütfen yorumlarınızı bekliyorum.

Merhaba ben epidural sezeryan oldun ve gercekten cok sukur hastaneden ciktiktan sonra hicbir agrim olmadi ara ara dikislerim sizliyor ama inan sozunu etmeye degmez o kadar az yani beni en cok hastanede dogumdan sonra gaz cikarma , yuruyus yapma zorladi hayattan nefret ettim
Bence epidural sezeryan benim doktorum ve anestezi uzmani da cok cok iyiydi onunda etkisi olabilir ama yuzde yuz tavsiye ederim

Cevabin icin tsk ederim nursenc. Niye baska kimse yorum yapmiyorr? Ben mi yanlis yerdeyim.

benim kızım 2 yaşında. çatı darlığı yüzünden sezeryan oldum.o kadar çok ağrım olmadı. ilk gün kendini yorma diyenlara sakinnn bakma. kalk yürü hareket et.. şimdi 5 aylık hamileyim ve daha doğm şekline karar vermedim

aradan 8 yıl geçmiş normal doğum yapmayı istemez misiniz,daha sağlıklı ve daha çabuk toparlanırsınız.bence denemeye değer yeter ki isteyin ve destekleyecek dr,ebe bulun.olmazsa da belden uyuşturuldum ve ilki kadar ağrım olmadı ikincide.gayet kolay geçti ilk günden itibaren 3 yaşındaki kızıma da yeni bebeğime de tek başıma baktım düşünün yani.iyi düşünün iyi olsun,korkmayın...

Ilk gebeligimdi epidural ile sezeryan oldum bir gun belinizde kaliyor agri oldukca dugmeye basip ilac aliyorsunuz boylece cesaretlenip 6 saat sonra yurumus 12 saat sonra tuvalete gitmistim. Isin zorlugu epidural ciktigi ilk gun cok agrim oldu ozellikle emdirdikce ama o gunu agri kesiciler le atlattiktan sonra diger gunler o kadar agrim olmadi. Sizede coook gecmis olsun

Basurdan ameliyat oldugum icin normal dogum yapamam, makattaki dikisler ancak iyilesiyor. Bugun gittik ve haftaya persembeye gun aldik. Epidural ve spinal kombine olacak. Rabbim tum hamilelerin ve benim yardimcimiz olsun insallah.

Bende sezaryan oldum spnl.doğum
Sezaryan doğum rahatta sonrası gerçekten zor.gerçi normal doğumdan sonrada dikislerin oluyor.ben bir haftada rahat oturup kalkmaya başladım.annem bir hafta kaldı.kendim zor bakardım bwbegime .gerçi dikiş ağrılarından daha çok bana acı çektiren göğüs yaralarim oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…