Sezaryene karar verilince normal doğumda olunuyor mu istemeden?

minikhanimmm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2024
21
6
Yani diyelim ki sezaryen istedim doktor onayladı gün verdi ya o gün öncesinden sancı olup bebek gelirse normal olmak durumunda kalır mi kendiliğinden ? Nasıl ayarlanıyor

Yani diyelim ki sezaryen istedim doktor onayladı gün verdi ya o gün öncesinden sancı olup bebek gelirse normal olmak durumunda kalır mi kendiliğinden ? Nasıl ayarlanıyor
Nst ye girmiyor musun her hafta? Nst de çıkan sancına göre doktor karar verir. Sancı çıkıyorsa normal olmaması için seni o an bile sezeryana alabilir vaktin geldiyse. Özel hastaneyse tabi..

Nst ye girmiyor musun her hafta? Nst de çıkan sancına göre doktor karar verir. Sancı çıkıyorsa normal olmaması için seni o an bile sezeryana alabilir vaktin geldiyse. Özel hastaneyse tabi..
He sancıya göre mi değerlendiriliyor anladımm ben sezaryen istiyorumda doğumuma var daha konuşmadık şimdiden olasılıkları düşünüyorum. Peki isteğe göre sezaryen olunur mu?

Yani olmaz pek ilk doğumda ama mucizevi bi şekilde doğum çok hızlı ilerler ve bebek kanala girerse sezaryene dönemeyebilirler.

Pat diye doğurma seviyesine gelirsen işin dönüşü olmaz ama sanmıyorum nadirdir heralde.
Sancın başlarsa direk verilen tarihi beklemeden doğuma alıyorlar.
Ben normal doğum yaparken yanımda da sezaryen bekleyen bir hasta vardı 10 gün sonraya imiş ama sancı gelince direk doğum için hazırlamaya başlamışlardı. Onun 2. bebeği olacaktı tabi ilk doğum değildi.

Onu bilmiyorum özeller yapıyor ama galiba.. Devlet yapmaz diye biliyorum
Peki benim daha doğumuma çok var doktoruma ne zaman sorabilirim birde doktorum istemezse devlet hastanesinde başka doktor veya başka bir devlet hastanesine gitsem olur mu? Çünkü bazı devlet hastaneleri sezaryen yapıyor

Pat diye doğurma seviyesine gelirsen işin dönüşü olmaz ama sanmıyorum nadirdir heralde.
Sancın başlarsa direk verilen tarihi beklemeden doğuma alıyorlar.
Ben normal doğum yaparken yanımda da sezaryen bekleyen bir hasta vardı 10 gün sonraya imiş ama sancı gelince direk doğum için hazırlamaya başlamışlardı. Onun 2. bebeği olacaktı tabi ilk doğum değildi.
Tamamdır çok teşekkür ederim. Korkuyorum sezaryene karar verilirse normale dönersem diye istemeden ondan korkuma soruyorum

Peki benim daha doğumuma çok var doktoruma ne zaman sorabilirim birde doktorum istemezse devlet hastanesinde başka doktor veya başka bir devlet hastanesine gitsem olur mu? Çünkü bazı devlet hastaneleri sezaryen yapıyor
Doktoruna bence ne zaman istersen sorabilirsin, başka doktora gidebilirsin neden gidemeyesin? Gebeliğini çok ilerlememiş sanırım ama baya ilerlediyse baştan beri seni takip eden doktora gitmen daha iyi olur. Devlet hastaneleri İsteğe göre sezeryan yapmaz bence.

X