• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sezaryenden ayılırken sayıklayan varmı

evet ben :)

Ayılma odası diye bi yere almışlar beni.hayal mayal gördüğüm kapıda öyle yazıyordu yani :)

BASTIRMAYINNNNNN BASTIRMAYINNNN diye ağlayarak uyandım...doktorum DUR YAHU NE BASTIRMASI diye kalktı masasından.Yanımda kimse yoktu anlayacağın öyle bastıracak :) ne hissettiysem artık orda :)

ayy bende ameliyathanede ayıldım Allah razı olsun deyip duruyodum puahahaaaa

ben asansörde ayılmışım eşim yanımdaymış çok acıyo diye ayılmışım az çok kendimi bildiğimde hala çok acıyo diyodum :)

ben ameliyathanede ayıldım. karnım çok acıyo diyordum ama sayıklamıyordum. bilincim çok açıktı. isteyerek söylüyordum.

ben hungur hungur ağlayarak ayıldım:) bebeım nasıl sağlıklımı sağlıklımı evet hersey yolunda deselerde ınanmıyodum yalan atıyosunuz dıyodum hayal gıbı hatırlıyorum:)

ay bende acıyo , çok acıyo diye sayıklamışım hatırlamıyorum ama ayıldığım zamanda gerçekten çok acıyodu, ilk gece zor oldu valla

ohhooo ben burda yaptıklarımı konuştuklasrımı bağırdıklarımı bi anlatsaammm ..bayılırsınız gulmekten.. ne resillikler yaptım anlatamam sizee...:))

ameliyete girmeden 100 kntor yuklemiştim ayıldığımda telde hiç kontorum yoktu annemi arayıp duruomuş anne bn doğurdum çocuğumu görsen çok gusel falan dıomuşumm(ama benm çocuğu görduğum bilee yokk:))..annem çalışıodu ertesi gunu gelebildi ananem yanımdaydı benm..

eşime dıomuş nerde oğlum göster bakayım dıomuş eşim burnumun içine kadar sokuomuş ben hala yaklaştır yaklaştır göremıom dıomuşum :bbo:..

vee ameliyathaneden odama glene kadar hastaneyi yıkmışım Allahımm çook ağrım var diee :kedi:..

bunlar ve daha niceleri zamanla hepsini yazarımm şimdi yazmaya kalksamm butun gece yazmam gerek kaydirigubbakcemile3..

çokta geç ayıldığım için ben mafoldumben..

siz gene iyi benim yaptıklarımı dr anlatmıyo öyle uluorta anlatamam hele kocanın yanında hiç söyleyemem dıt dıt dıııtttttt diyo.sanırım küfrettim çok utandım önceleri şimdiyse umrumda bile değil napayım aaaaaaaaaa bilerek yapmıyoz yaaaa

bende asansörde ayıldım bebeğim nasıl diye sordum bunu hatırlıyorum ama hemşirenin artık kaçıncı sorusun iyi işte aynı sana benziyo diye kızmasıyla tekrar uyumuşum yatağa geçerken tekrar uyandım bebeğim nasıl yedim hemşire aaaa yeter yaa dedi :)
bunları hatrılıyorum...

Ben ameliyathanede uyandım inanılmaz huzurluydum, güzel bir rüya görüyordum ve biri nefes al deyip duruyordu nefes al, nefes al sonra sesi daha yüksek ve endişeli çıkmaya başladı nefes al sonra ayıldım, ilk sözlerim güzel bir rüya gördüm oldu ve hemen arkdasından doğumhanede olduğumu hatırladım ve bebeğim iyimi diye sordum. Ameliyattan önce sakın kafanıza birşey takmayın sadece bebeğinize kavuşacağınızı düşünün acı yok diye kendinize telkinde bulunun. Allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin.

benimki epdraldi ameliyathanede 10dk uyuttular sonra kendimdeydim ama o 10dknın sonuda bütnnn dokor hemşire anestezi uzmanlarına dualar etmişim uyndığımda hiç sancım yoktu rahattım yani hepsi yanıma geldi güldüler birsürü dua ettin bize dediler ve oğlumu gösterin die ağladım karnımdan aldılar gösterdiler üşür annesi die hemen giydirmeye götürdüler nasıl ağlıyodum ama ben nolur biraz daha göriyim götürmeyin die sanki bidaha hiç görmiycem bide hani herkes derya doğum yapınca annem aklıma geldi die nedense bende öle bişey olmadı sade ve sadece oğlumu merak ediyodum

ben çok acıyor.. çok acıyor diye sayıklamışım.odaya geldiğimde ayıldım.bebeğim nasıl iyimi diyede defalarca sormuşumm..

Benim kafam çok güzel olmuştu, üstelik çok da korktugumameliyat bitmişti, hiçbir agrı hissetmiyordum ve en önemlisi artık ben de bir ANNEydim! Oyüzden hala söylerim, hayatımda en mutlu oldugum, bulutların üzerinde uçtugum andı. Beni ameliyathaneden cıkaran hasta bakıcılara "bebeğim nasıl?"demiştim. "gayet iyi dediler. "Kaç kilo"dedim.Ama sesim cıkmıyordu ve anestezi etkisiyle konuşmak çok zor geliyordu. duymadılar, tekrar tekrar sordum, en son cevabımı aldım ve gülerek cıktım yukarı. Sacmalamaktan korkma cünkü orada calısanlar alışkın buna. Bir de bence ameliyat öncesi-sırası ve sonrasını hiiç düşünme arkadaşım. Olup bitiveriyor. Ve dünyanın en mutlu kadını sen oluyorsun bebeginle buluşmak üzere ameliyattan cıkarken.Takma, ben taktım da ne oldu.Korkacak hiçbirşey yok...

Ben ameliyathanede ayıldım ama gözlerimi açamıyordum nefes alamadım oksijen verdiler iki kere kolumu kaldırıp boğazıma götürmek istedim çünkü nefes alamıyordum bir yandan da gözümden yaşlar akıyordu çünkü çok ağrım vardı acayip bir gündü

ben eşimin çalıştığı hastanede doğum yaptığım için eşim her an yanımdaydı yoğun bakıma alındığımda çok kötüymüşüm yani kötü dediğim ölü gibi uyuyo olduğum için eşim dayanamamış uyanana kadar elimi tutup ağlamış ama baygınken bile ağlıyomuşum ara ara sonra öksürerek uyandım öksürünce de haliyle karnım çok acıodu çok acıo die bağırıomuşum bide hemşirelerde eşimde ikide bir karnıma bastırıolardı valla bişeyi kontrol etmek içinmiş neydi unuttum o zaman çok bağırdım sonra bebeği sordum hep ilk önce kaç kilo doğdu iyimi dedim falan zaten eşim hemen aldı getirdi zaten iyiki eşimde ordaydı yoksa bana dayanamazlardı onun hatırına kimse bişi demedi.:)))

benimkini dinleyin birde kizlar ben ingliz biriyle evliyim uyanmaya yakin maskeyi taktilar uyan hadi uyan diyip diyorlardi oglunu gormek istemiyormusun diye ayni oksuruk bendede vardi nasil canim yanmisti anlatamam ben aglayarak uyandim cunku inanilmaz bir aciydi yani anlatamam acaba benmi yasadim sadce diyorum bu kadar aci birde ustune uyannica ingilizce konusmusum her kelimem ama hepsi inglizceymis kendimi unutmusum yani:) simdi ablamda dogum yapcak sezaryan 2ay sonra cok canin aciyor cok kotu bir 30 dk geciriyorsun sanki butun o aci uyanmani bekliyormus gibi ama sadce 30 dk ben odaya gittim ablam dediki bak bebeginin sesi ve cok iyi ozman herseyi unuttum onu gornmek icin bir an once uyanmaya calistim dunyanin en guzel seyi o gozelrini acip bana bakmaya calismasi varya inanlimaz guzl bir sey 2kasimda yaptim ben dogumumu 1ay oluyor yaklsik..allah herkee guzel agrisiz saglikli bebekli dogumlar nasip etsin..

bende ayılırken bilincim yerineydi ama ben 28 haftalık doğum yaptığım için kızım yaşıyomu diye sordum ağlayarak ne güzel siz keyifle anlatıyosunuz doğumunuzu ama benimki buruk bi doğum hikayesi sonu hüzünle bitmedi neyseki

Back