• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sezaryen yarası için

kedicikler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2013
1.627
0
46
İstanbul
Merhaba arkadaşlar
4 ay önce doğumum hiç istemediğim biçimde aniden sezaryene döndü ve o çirkin yara izine sahip oldum.
Kremleri araştırırken kolid tedavisine kadar okudum. Her sezaryen yarası kolid mi acaba onu da merak ediyorum.
Benim izim kıpkırmızı ve biraz dolgun. Sanırım herkesinki ilk başta öyledir. Kendiliğinden geçeceğine dair bir ümidim yok. Beni aşırı şekilde rahatsız ediyor. Resmen takmış durumdayım. Kırmızı görüntüsünü biraz azaltabilsem, biraz da dolgunluğu azalsa gene yeter.
Araştırırken 2 krem ismi okudum. Kolidi olanlar genellikle ikisinden de fayda görmemiş ama dikiş izinde fayda ettiğini söyleyenler de var. 4-4.5 ay geçti üstelik acaba ben geç mi kalmışımdır :50:
Kremlerden biri Dermatix si ultra gel diğeri de Contractubex.
Kullananlar vardır mutlaka, hangisini önerisiniz işe yarıyorlar mı?

Merhaba arkadaşlar
4 ay önce doğumum hiç istemediğim biçimde aniden sezaryene döndü ve o çirkin yara izine sahip oldum.
Kremleri araştırırken kolid tedavisine kadar okudum. Her sezaryen yarası kolid mi acaba onu da merak ediyorum.
Benim izim kıpkırmızı ve biraz dolgun. Sanırım herkesinki ilk başta öyledir. Kendiliğinden geçeceğine dair bir ümidim yok. Beni aşırı şekilde rahatsız ediyor. Resmen takmış durumdayım. Kırmızı görüntüsünü biraz azaltabilsem, biraz da dolgunluğu azalsa gene yeter.
Araştırırken 2 krem ismi okudum. Kolidi olanlar genellikle ikisinden de fayda görmemiş ama dikiş izinde fayda ettiğini söyleyenler de var. 4-4.5 ay geçti üstelik acaba ben geç mi kalmışımdır :50:
Kremlerden biri Dermatix si ultra gel diğeri de Contractubex.
Kullananlar vardır mutlaka, hangisini önerisiniz işe yarıyorlar mı?

gerçektende o ameliyat yaraları rezalet ya sanki çuval diker gibi dikiş atıyorlar bende kıl dönmesi ameliyatı oldum lazele sildireceğim çok çirkin bir görüntü kremle felan olacak iş değil ne kadarda sürsen estetik dikiş olmadığı sürece asla geçmez bende estetik cerrahı arastırıp sıldırcem bu ameliyet tam kuruk sokumumda oturup kalkamıyorum 3 senedır batıyor kemığıme resmen kremlere bosa para verme bence kremle gecseydı mıllet neler yapardı o kremler dıkısler alındıktan sonrası ıcındır bence tahmınım oyle canım

Back