Sezaryen sonrası

sezeryani 6 hafta yada daha önce olup hala karninda acima olanlar varmi..
Benim karnimin acimasi hala gecmedi yaaa bendemi aniormallik var. iltihap filanmi oldu acaba. Karnima bisey deydigi zaman aciyor ic dikislerim. bebek bazen tekmeliyor cok aciyor. Sizinde öylemi. iltihap olabilirmi benimki kizlar? hi

aynen benimde oyle iç dikişlerim agrıyor normal gelmedi banada yataktan kalkerken felan daha cok hissediyorum agrısını
40 cıkınca drdan bu agrının nedenini bide rahim toparlanmışmı ogrenicem

Benim karnimin acimasi hala gecmedi yaaa bendemi aniormallik var. iltihap filanmi oldu acaba. Karnima bisey deydigi zaman aciyor ic dikislerim. bebek bazen tekmeliyor cok aciyor. Sizinde öylemi. iltihap olabilirmi benimki kizlar? hi

bende sezeryan oldum ve 4 gun surdu kanamam şimdi 54 gun oldu ama hala bazen agrıyo dıkışlerım soguklarda daha cok hafıf bı bıcak kesmesi gıbı oluyo..

bende sezeryan oldum 9 ekimde ve çok sert bi darbe olmadığı sürece canım yanmıyo ama sızlama yaptığında sıcağa yakın ılık bi duş rahatlatıyo tüm acısını alıyo fakat tavsiye edemiyorum çünkü eğer iltihap gibi bi durum varsa ters etki yaratır vakit kaybetmeden doktorunla bi görüş hatta görün canım erken teşhiş her zaman iyidir unutma.

X