Sezaryen sonrası

barby_zennure

minik oglum geldi
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2008
804
2
44
Arkadaslar, benim lohusa akintim dogumdan 12 gün sonra durdu. Ebe normal dedi ama bana biraz ters geliyor. Zaten kanamam azdi. Simdi arasira yani 1 gün arayla filan yine biraz kanama oluyor. Sizce böle erken bitmesi normalmi gercekten,:uhm: ayni seyi yasayan varmi. Bu ilk dogumum. Ve sezeryan.

benimde 8 günüm bugün dediğin gibi oluyor ama normalmiş dr um dedi kontrolde daha az kanaman olur dedi sezeryanda akıntılar 1 gün olup 1 gün durabilir

canım oyle oluyo biraz hareket edip is ypınca artıyo benim 45. gun kesildi bi hafta sonra adet oldum

hmmm demek sizinde öölle. normal o zaman telasa gerek yok. Herseyi ilk yasiyoruz napalim. kulaktan dolma hep 40 gün duyardik lohusaligi.

Nasil oldunuz toparlanabildinizmi bayagi kizlar. Benim iyiye dogru gidiyor. insallah ameliyatimizin izleri kisa sürede yok olur her anlamda.

Taze anneler var burda dimiiiiii

Gözünüz aydın kızlar.Allah analı babalı büyütsün inşallah.

Çok yormayın kendinizi.tadını çıkarın bu günlerin.Yatın ohhhh

ya gerçekten benim çok rahattım sezeryanım desteksiz kalktım hep hastanede bilerek tutmayın dedim yatağı kaldırıp kendim kalktım bugün 8.günüm normal hayatıma döndüm bile maşallah hiç korktuğum gibi olmadı kesinlikel normal doğumdan kolay :))
ama sağlık açısından bilemem...
Dediğim gibi dr sordum normal akıntı kanama arkadaşımında söylediği gibi biraz fazla ayakta kalınca ani hareket yapınca hopp geliyo :)

kızlar ben sizin gibi yeni anne olmadım ama konuyu okunca bilgilendirmek istedim sezeryen doğumda içeriyi tamamen temizledikleri için fazla kanama olmaz bu birazda vücud yapınızada bağlı ama normal doğumdaki gibi olmuyor normaldir
ama siz genede ayağa kalkmak için acele etmeyin ve bugünlerin tadını çıkartın

kızlar ben sizin gibi yeni anne olmadım ama konuyu okunca bilgilendirmek istedim sezeryen doğumda içeriyi tamamen temizledikleri için fazla kanama olmaz bu birazda vücud yapınızada bağlı ama normal doğumdaki gibi olmuyor normaldir
ama siz genede ayağa kalkmak için acele etmeyin ve bugünlerin tadını çıkartın

benımde bugun 10.gun sezeryan oldum bende çok az gelıyo normal doğumumda 15 gunde kesılmıştı telaş yok normal..

en kısa benim galiba :çok üzgünüm:5 günde bitti benim kanamam..şu an ne kanama, ne akıntı, ne leke hiç bişi yok..çok korkuyorum:sinifsinif:benim 2. sezeryanım,acaba rahimde veya barsaklarda yapışıklık mı var diye endişelenip duruyorum

doktorumu aradım 2 gün önce, içerde birikip birikip birden gelebilir dedi..gelen giden yok..

kendinizi iyi hissedebilirsiniz ama sakın yorulmayın benden tavsiye çünkü insanın içi hemen iyileşmiyor bir kaç ay ağır bişey bile kaldırmayın keyfinize bakın vallahi naza çekin kendinizi ben yapmadım çok pişmanım

en kısa benim galiba :çok üzgünüm:5 günde bitti benim kanamam..şu an ne kanama, ne akıntı, ne leke hiç bişi yok..çok korkuyorum:sinifsinif:benim 2. sezeryanım,acaba rahimde veya barsaklarda yapışıklık mı var diye endişelenip duruyorum

doktorumu aradım 2 gün önce, içerde birikip birikip birden gelebilir dedi..gelen giden yok..

Ebeye sordum bende cikista yapisiklik olabilir karninin üstüne yat dedi. öle yaptim birazz kanamam geldi. yatabilirsen sende bi dene derim canim.

kendinizi iyi hissedebilirsiniz ama sakın yorulmayın benden tavsiye çünkü insanın içi hemen iyileşmiyor bir kaç ay ağır bişey bile kaldırmayın keyfinize bakın vallahi naza çekin kendinizi ben yapmadım çok pişmanım

zaten hemen yoruluyorum ben. Kocisim ve annem yanimda oldugu sürece iyide annem bu hafta türkiyeye dönüyor o yüzden biraz kendi basimin caresine bakabilmem lazim. baska yakinimda yok burada benimle ilgilenecek is basa düstü. Ama zaten cocuk bakimi disinda pek bisiyle ugrasmam zoraki olmadikca, sonucta saglik bu...

kızlar benim gibi olanlar varmı,15 ekimde sezeryan oldum,son 3 gündür baya bi çoğaldı kanamam..çoğunuzun kesilmiş yada az geliomuş.normalmi acabaCADIARZU

bende 9 ekimde sezeryan oldum baya azaldı ama hala var kanamam yorgunluk derseniz bini bi para nerdeyse yemek yemeye zor fırsat buluyorum bütün işimi kendim görüyorum. ama çok şükür ne ağrı ne sızı bi aşada sancı oluyo çok yorulduğumda ama benimki planlı sezeryan deildi 9.5 cm.den sezeryana döndük kuzucuğum ölüyodu yoksa :KK43:(( ve rahim kendini anca toparlıyormuş o sancıların sebebide oymuş.ayrıca ben sezeryandan 5 saat sonra kalktım ayağa ve bi dahada hiç yatmadım desem yeridir. zaten 8 saat sonrada ben gidicem deyip durmamyüzünden doktorum iyi git madem zaten ben yollamasam sen camdan kaççan gene gitcen demişti :))) kısacası maşallah şimdi çokiyiyim.

iyiyi masallahin varmis. Seninde dogumun zor gecmis. Benimde planli olmadi sezeryanim. Cok sanci cektim ama hic acilma olmadi. En son agri kesicide fayda etmiyordu ameliyata aldilar. ama dikis agrilarim hala var malesef.

X