Dunden beri rahatim. Sadece hareket ettikce igne gibi batiyor.1 ay sonra rahatlarsin
Biraz daha rahatladim sanki. Hareket ettikce aci duyuyorum igne gibi batiyor. :)Daha çok yeni zamanla azalacak ve geçecek merak etme sana yardimci olacak birinin olmasi cok iyi senin icin anneniz bebekle ilgilenirken siz olabildigince dinlenmeye calisin. Doktorunuzun yazdigi agri kesiciyi kullanin.
Gecer zamanla merak etmeBiraz daha rahatladim sanki. Hareket ettikce aci duyuyorum igne gibi batiyor. :)
Benim 1 sene oluyor hala arada sızlama yapiyorDunden beri rahatim. Sadece hareket ettikce igne gibi batiyor.
Ay hadi umarim bu agrilar tamamen gecer. Biraz daha iyiyum sanki. Benim uzuntum bebegimi kucagima bile alamiyordum ona bakamiyorum diye kotu hissetmeye baslamistim ama simdi kucagima alabiliyorum. Agrilar biraz dindi.Geçecek merak etme, bende hiç gitmeyecek sanıyordum. 2 hafta sonra yatıp kalkarken olan sızılar bile çok azalmıştı bende rahatsız etmiyordu. Süpürge hariç her işi kendim yapabiliyordum. 40ımdan sonra hiçbirşey kalmadı.
Ilk bikac gun ayakta dik duramiyordum. Egri duruyordum aciyordu yoksa. Simdi evde odalarin arasinda geziniyorumHareket etmen lazım sezaryan doğum yaptım ilk gün zordu ikinci gün yürüdüm yavaş yavaş hastanede kolidorunda üçüncü gün evimde kızıma baktım evimin işini yaptım hareket çok önemli 20 dakikada bir yürüyüş yap odaları gez cobuk toparlarsiniz.
Cok sagol. :)Gecer zamanla merak etme40 gun dikkat et kendine bebisine
Cok tesekkur ederim. :)Öncelikle hayırlı olsun, güle güle büyütün bebeğinizi.
Ben de 19 Kasım'da sezaryen ile doğum yaptım. Aynı acıları ben de yaşadım, yatakta sağdan sola bile donemiyordum ama geçti, geçiyor. Her gün ağrılarınız daha da azalacak ve daha rahat hareket etmeye baslayacaksiniz. Doktorunuzun verdiği ağrı kesici kullanın, dikiş bölgenizi mutlaka kuru tutun. Ben banyo ve duş sonrası doktorumun tavsiyesi ile fön makinesinin düşük ayarında mutlaka kuruttum.
Ağrılarınız azalsa da yataktan, oturduğunuz yerden oturup kalkarken dikkatli olun.
Bir kaç güne birşeyin kalmayacak en zorunu atlattın güle güle büyüt bebeğini..Ilk bikac gun ayakta dik duramiyordum. Egri duruyordum aciyordu yoksa. Simdi evde odalarin arasinda geziniyorum
Cok tesekkur ederim. Daha iyiyim. :)Bir kaç güne birşeyin kalmayacak en zorunu atlattın güle güle büyüt bebeğini..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?