sezaryen sonrası zayıflama kemeriii.........acilll cevap ltfenn

yagmurrr06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2009
44
0
86
37
Muğla
arkadaşlar ben doğum yapalı 14 ay oldu,kilo verdim fakat göbek duruyor
aranızda sezaryen olduktan sonra zayıflama kemeri kullanan oldu mu faydasını gördünüz mü??
herhangi bi zararı olurmu ki...

ben aldım sezeryan olalı 3 ay oldu ama göbeğğime henüz kymuyorum bacak ve baldırlarıma koyuıyrum şimdilik bakacaz ama bende ablamda işe yaradığı için aldım

evet ya nasıl bi kemer merak ettim.ben de netten doğum sonrası toparlayıcı korse aldım.epey sıkıyo ama niyetliyim giymeye devam etcem.umarım şu göbüşün toparlanmasına yardımcı olur

kızlar teşekkür ederim cvplarınız için...bu titreşimli kemerler varya onu söylemiştim..
1 dk. 400 kasılma oluyormuş yani 400 mekik çekmiş gibi,,,
sipariş verdim gelecek bakalım gerçekten göbek gidecek mi...
bu arada hepsi burada dan aldım abroctix diye bİ kemer...

---- bir de hatice hanım bana msj yazmışsınız ama ben gönderemedim tavsiyeniz için tşk ederim...birde soru sormuşsunuz benim ilk 2 gün falan ağrım oldu fakat ben kendimi kastım sanki dikişlerim açılacak diye saçmalık işteeee...:)))
ama eğer doğum yapacaksanız ve herşey normalse normal doğum derim...sezaryan zor bence
SEVGİLER HERKESE...

evet kızlar bende bu konunun araştırması içersindeyim gerçekten sıkılaşmaya ihtiyacım var kilo veriorum fakat karnım ve bacaklarım lıkır lıkır oluyor acilen bu kemerlerden istiyorum.abtronıc isstiyordum fakat medıcalci bi arkadaşım satılmayan ürünler reklamda çıkar dedi yinede inanmak istemiyorum kullananlar olmuş ama kimse faydasını gördügünü yazmamış bölgesel incelme konulu sayfada bende çok kararsızım bu arada 2.dogumum o yüzden epey bi deformasyon yaşıyorum kullananlar acil bilgilendirirse çok güzel olur etkili olan üründen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…