Gebeliğe Hazırlık Sezaryen sonrası tekrar kısa süre de hamile kalanlar lütfen yazsın

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Edacnr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2019
1.820
974
123
34
İki sezaryen arası ne kadar süre de hamile kaldınız

neden boyle bir soru sordun? hamilemisin?

ben sezaryen olmadim, ama bebegi 3-5 aylik ken hamile kalip doguranlari taniyorum.
dr onermiyor tabiki ama yapacak birsey de yok.

neden boyle bir soru sordun? hamilemisin?
İki hafta önce erken doğumla bebeğimi kaybettim içimde kocaman bir boşluk ve tedavi
İle hamile kalmıştım kistlerim yok olmultu hamilelikte tekrar kist oluşmadan hamile kalmak istiyorum ama doktorlar bir sene diyor geneli kendi doktorlarım demiyor tabi genel görüş

Bana doktorum 3 yıl korun dedi ama kısa sürede hamile kalan çok kişi var

Başın sağ olsun Allah acını ve hasretini dindirecek sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin.
Bende 2.tüp bebek tedavisiyle hamile kalmıştım ve bebeğimi 21 haftalıken normal doğum ile kaybettim. 6ay bekledim ve 3.tedavimle oğluma kavuştum. Çok zor bir gebelik oldu prematüre doğdu 28 haftalık hamile iken, acil sezeryana alındım. 90 gün küvezde kaldı, 2 ameliyat geçirdi oğlum. Herşeyin hayırlısını dile.. Allah'a şükür bu günlere, kalan dondurulmuş tek embriyo ile tekrar hamileyim oğlum şuan 2bucuk yaşında. Temuz ortası doğum Nasipse. Doktoru dinle bedenini dinlenir. Allahın izniyle sende bebeğine kavuşursun..
Senin için dua edecem..

Ikinci yilimda tekrar hamile kaldim
ben de iki sezeryan arasi en az iki yil diye bildigim icin icim rahat bir sekilde ikinciye hamile kaldim

basin sagolsun.
allah tez zamanda saglikla yeniden guldursun yuzunu insallah.

Hamile değilim bebeğimi kaybettim 6 ay kadar beklemek istiyorum yeterli bir süre mi bir sonraki hamilelik için bilmiyorum
ard arda sezaryenle dogum yapani cok gordum simdiye kadarda bir sikinti yasayani duymadim.

Güle güle büyüt evladını inş bilmiyorum sanki hiç anne olmazmışım gibi artık Allah hayırlısını nasip etsin elbette haklısın insanın içi başka türlü soğumuyor dua için teşekkür ederim

Oğlunuz şimdi iyi mi gelişimi sağlığı

Kafam çok karışık verilen süreler çok uzun Allah hayırlısı nasip etsin benim erken doğum ya ikincisi de öyle olur mu korkusu açıkçası
yasadigni bir anne olarak cok iyi anliyorum.
korkularnida ama olmaz insallah her zaman en kotusnu dusunme.
insallah sende hamile kalip normal zamanda dogumunu yapip sonra ay cok yaramaz bu cocuk diye konular acarsin.
acele etme dr unu dinle en dogru yolu o sana soyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…