• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Sezaryen sonrası tekrar kısa süre de hamile kalanlar lütfen yazsın

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah’ın nasip edeceği bir zaman var aslında bunu biliyorum suan hersey çok zor o yüzden kafamı sürekli bunlarla meşgul ediyorum içim soğuduktan sonra belli daha farklı düşünücem bilmiyorum bildiğim tek şey insan çok özlüyor daha mezarına gidemedim bir hafta yaşadı görmedim elime alamadım ölemedim sarılamadım bir lohusa olarak zor bir dönem den geçiyorum düşün ki sürekli oturdum yatmadım tadını çıkaramadım sütüm coktu bir müddet sağmak zorun da kaldım sütümü Gül ağaçlarının dibine dökmek gerçekten bunların hepsi çok zor eşyaları kıyafetkeri napalım kısmet böyleymiş taktir diyip susuyorum Allah büyük

Üç yıl mı bu sezaryen ne illet birseymiş
Ama bebeği 1 yaşna girmeden tekrar hamile kalan çok kşi var.. senin için en doğru zamanı doktorun blir bence doktorunla iletşme geç.. Rabbim hayrlı evllatlar nasip etsn sze ve tüm isteyenlere 🤲

Oğlunuz şimdi iyi mi gelişimi sağlığı

Yaşıtlarından kilo ve boy olarak biraz geride ama maşallah hal ve hareket olarak aynı yaştayız 😊
Hiç anne olamama korkusu endişesi bende de vardı, arkama dönüp bakıyorum 7 yıl bekledim.. Şimdi ise oğluma kardeş heyecanını yaşıyorum büyük nimet, imtihan dünyası cnm Allah hayırlısını en doğru zaman da verir. Bende kaybetme korkusu erken doğum VS diye bazen korkuya kapılıyorum sonra diyorum Rabbim nasip ettiyse ne olursa olsun o can seninle kalır.
Benim. Oğlum 950gr 37 cm doğdu. Hergűn onu kaybetme korkusuyla küvezin başına gittim. Beterin beteri var Rabbim onu. Bana bağışladı. Allah kimseye kaldıramayacağı yük yüklemesin.

Yaşıtlarından kilo ve boy olarak biraz geride ama maşallah hal ve hareket olarak aynı yaştayız 😊
Hiç anne olamama korkusu endişesi bende de vardı, arkama dönüp bakıyorum 7 yıl bekledim.. Şimdi ise oğluma kardeş heyecanını yaşıyorum büyük nimet, imtihan dünyası cnm Allah hayırlısını en doğru zaman da verir. Bende kaybetme korkusu erken doğum VS diye bazen korkuya kapılıyorum sonra diyorum Rabbim nasip ettiyse ne olursa olsun o can seninle kalır.
Benim. Oğlum 950gr 37 cm doğdu. Hergűn onu kaybetme korkusuyla küvezin başına gittim. Beterin beteri var Rabbim onu. Bana bağışladı. Allah kimseye kaldıramayacağı yük yüklemesin.
Benim ki de 27 haftalıktı bir kilo ama ömrü yokmuş haklısın kader nasip olunca ötesi boş

Erken doğum nedeniniz belli mi

Erken doğum nedeniniz belli mi

İlk kaybettiğim kızım 21 haftalık kalbi durmuştu normal doğum ile dünya ya geldi.
Oğlum da kontrole diye gittim gelişimi durmuştu ve suyum tamamen bitmişti hiç anlamamıştım Malesef. acil sezeryana alındım. öyle oldu

İlk kaybettiğim kızım 21 haftalık kalbi durmuştu normal doğum ile dünya ya geldi.
Oğlum da kontrole diye gittim gelişimi durmuştu ve suyum tamamen bitmişti hiç anlamamıştım Malesef. acil sezeryana alındım. öyle oldu
Sağlıkla büyütün evlatlarınızı inş allah güzel ömürler versin 🙏

1.5 yil sonra tekrar hamile kaldım.Bende sikinti olmadi doktorum iyi olsaydi sonrasinda da vücudum şoka girmezdi.Tavsiyem doktorunu iyi seç

Back