• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezaryen Sonrası Normal Doğum Doktor Tavsiyesi Ankara

Muallime06

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2024
25
9
1
36
Merhaba arkadaşlar, on sene önce sezaryen oldum. Şimdi 12 haftalık hamileyim. Olursa ikinciyi normal doğum yapmak istiyorum. Ankara'da bu riski göze alan doktor arayışındayım. Bir de Medicana Hastanesi'ndeki Faika Hocaya gebekik takibi için giden var mı, varsa önerir misiniz ? Teşekkürler.
 
Merhaba arkadaşlar, on sene önce sezaryen oldum. Şimdi 12 haftalık hamileyim. Olursa ikinciyi normal doğum yapmak istiyorum. Ankara'da bu riski göze alan doktor arayışındayım. Bir de Medicana Hastanesi'ndeki Faika Hocaya gebelik takibi için giden var mı, varsa önerir misiniz ? Teşekkürler.
 
Back