Bende 2 3 tane doktora gittim ilaçlar iğneler hiç bir işe yaramadı. Ama emzirdiğim için ağır ilaçlar veremediler ilk günler artık 50 gün sonra ayaklarımın altindada bisiler çıkmaya başladı ağlayarak bir doktora gittim bebekten sütü kesmemiz gerekiyor dedi durumunuz kötü dedi iiki ilaç ve bir hap verdi Alalj razı olsun şuan kontrolden geldim çok iyiyim bebeğimden sütü kesmek zorundaydım ağlıyordum çünkü hergun okadar zordu ki İnşallah size bir çözüm olur anlattıklarım. Süt veriyor musunuz ben o sürede mama verdim ama şimdi süre baslicaz. İstersenis doktorun adını yerini söyleyebilirim. Çok çok zordu hayatımda bu kadar zor geçirdiğim dönem olamazdı ağlaya ağlaya çocuğumu emzirdim ... Geçti şükürler olsun...Bende de aynı sizin gibi şu an lütfen şunu kullandım ve tamamen geçti diyin
Nereye gittiniz doktoraBende 2 3 tane doktora gittim ilaçlar iğneler hiç bir işe yaramadı. Ama emzirdiğim için ağır ilaçlar veremediler ilk günler artık 50 gün sonra ayaklarımın altindada bisiler çıkmaya başladı ağlayarak bir doktora gittim bebekten sütü kesmemiz gerekiyor dedi durumunuz kötü dedi iiki ilaç ve bir hap verdi Alalj razı olsun şuan kontrolden geldim çok iyiyim bebeğimden sütü kesmek zorundaydım ağlıyordum çünkü hergun okadar zordu ki İnşallah size bir çözüm olur anlattıklarım. Süt veriyor musunuz ben o sürede mama verdim ama şimdi süre baslicaz. İstersenis doktorun adını yerini söyleyebilirim. Çok çok zordu hayatımda bu kadar zor geçirdiğim dönem olamazdı ağlaya ağlaya çocuğumu emzirdim ... Geçti şükürler olsun...
Benimde aynı şekilde ayaklarımda ellerimde su toplaması gibi şeyler çıktı 15 gün sütten kestim tekrar başladik benim için de çok zordu ama bebeğimle ilgilenmek için kesmek zorundaydım sütü ağlayarak kestimsütten kesmek istemiyorum çocuğumuçok zor bi durum gerçekten. Siz sadece belli bi süre mi sütten kestiniz tekrardan başladınız mı emzirmeye benim ayaklarımın altında avuç içlerimde her yerimde çıktı. Buzla falan hafifletmeye çalışıyorum size ekstra iyi gelen bir şey olmadı demi. Bir de ben cildiyeye gittiğimde kortizonlu iğne de vuruldum o da hafifletmedi
Merhaba yeni girdim siteye kusura bakmayın naptınız hafifleme varmiNereye gittiniz doktora