Sezaryen sonrası kaşıntı ürtiker kabarma

Papata

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2023
53
8
28
Merhaba sezeryan doğum sonrası 1 hafta içinde kaşınmaya başladım kızardım
Ve gün geçtikçe çoğaldı yaşayan varmı?

Eklentiler

• IMG-20240731-WA0036.jpeg
    IMG-20240731-WA0036.jpeg
    58,3 KB · Görüntüleme: 63
  • IMG-20240731-WA0027.jpeg
    IMG-20240731-WA0027.jpeg
    76,7 KB · Görüntüleme: 79
  • IMG-20240731-WA0025.jpeg
    IMG-20240731-WA0025.jpeg
    80,2 KB · Görüntüleme: 66
  • IMG-20240731-WA0021.jpeg
    IMG-20240731-WA0021.jpeg
    60,6 KB · Görüntüleme: 65
  • IMG-20240731-WA0019.jpeg
    IMG-20240731-WA0019.jpeg
    62,3 KB · Görüntüleme: 73
  • IMG-20240731-WA0023.jpeg
    IMG-20240731-WA0023.jpeg
    58,2 KB · Görüntüleme: 67
Bişeye alerjik reaksiyon gösteriyorsunuz, mutlaka dr gidin sezeryanla alakalı olsa (anestezi vs) hemen olurdu, bence sezeryanla alakalı değil

Ya sonrasında kullandığınız bi ilaç ya da tamamen başka bişey alerji olmuşsunuz. Mutlaka doktora görünün bence

Doktora gittim ilk acile gittim kremler verdi 3 tane ise yaramadı sonra normal cildiyeyr gittim iki çeşit iğne iki hap bir krem verdi igne yaptırıyorum hafifliyor gece yeniden başlıyor hala geçmedi yani çok zor bir durum

Bende de aynı sizin gibi şu an lütfen şunu kullandım ve tamamen geçti diyin😩
Bende 2 3 tane doktora gittim ilaçlar iğneler hiç bir işe yaramadı. Ama emzirdiğim için ağır ilaçlar veremediler ilk günler artık 50 gün sonra ayaklarımın altindada bisiler çıkmaya başladı ağlayarak bir doktora gittim bebekten sütü kesmemiz gerekiyor dedi durumunuz kötü dedi iiki ilaç ve bir hap verdi Alalj razı olsun şuan kontrolden geldim çok iyiyim bebeğimden sütü kesmek zorundaydım ağlıyordum çünkü hergun okadar zordu ki İnşallah size bir çözüm olur anlattıklarım. Süt veriyor musunuz ben o sürede mama verdim ama şimdi süre baslicaz. İstersenis doktorun adını yerini söyleyebilirim. Çok çok zordu hayatımda bu kadar zor geçirdiğim dönem olamazdı ağlaya ağlaya çocuğumu emzirdim ... Geçti şükürler olsun...

sütten kesmek istemiyorum çocuğumu😢 çok zor bi durum gerçekten. Siz sadece belli bi süre mi sütten kestiniz tekrardan başladınız mı emzirmeye benim ayaklarımın altında avuç içlerimde her yerimde çıktı. Buzla falan hafifletmeye çalışıyorum size ekstra iyi gelen bir şey olmadı demi. Bir de ben cildiyeye gittiğimde kortizonlu iğne de vuruldum o da hafifletmedi

Bende 2 3 tane doktora gittim ilaçlar iğneler hiç bir işe yaramadı. Ama emzirdiğim için ağır ilaçlar veremediler ilk günler artık 50 gün sonra ayaklarımın altindada bisiler çıkmaya başladı ağlayarak bir doktora gittim bebekten sütü kesmemiz gerekiyor dedi durumunuz kötü dedi iiki ilaç ve bir hap verdi Alalj razı olsun şuan kontrolden geldim çok iyiyim bebeğimden sütü kesmek zorundaydım ağlıyordum çünkü hergun okadar zordu ki İnşallah size bir çözüm olur anlattıklarım. Süt veriyor musunuz ben o sürede mama verdim ama şimdi süre baslicaz. İstersenis doktorun adını yerini söyleyebilirim. Çok çok zordu hayatımda bu kadar zor geçirdiğim dönem olamazdı ağlaya ağlaya çocuğumu emzirdim ... Geçti şükürler olsun...
Nereye gittiniz doktora 😢

sütten kesmek istemiyorum çocuğumu😢 çok zor bi durum gerçekten. Siz sadece belli bi süre mi sütten kestiniz tekrardan başladınız mı emzirmeye benim ayaklarımın altında avuç içlerimde her yerimde çıktı. Buzla falan hafifletmeye çalışıyorum size ekstra iyi gelen bir şey olmadı demi. Bir de ben cildiyeye gittiğimde kortizonlu iğne de vuruldum o da hafifletmedi
Benimde aynı şekilde ayaklarımda ellerimde su toplaması gibi şeyler çıktı 15 gün sütten kestim tekrar başladik benim için de çok zordu ama bebeğimle ilgilenmek için kesmek zorundaydım sütü ağlayarak kestim

X