sezaryen sonrası kanama

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
merhaba güzel anneler,
benim merak ettiğim sezaryenden sonra kanamanız ne zaman bitti
benim 3. haftam ama hala kesilmedi kanamam
cevaplarınızı bekliyorum hanımlara.s.:nazar:

canım bende de aksine hiç kanama olmadı benim de kafama bu takılıyor ???

Merhabalar,

Ben de 2006 Kasım'da sezeryanla doğum yaptım. Doğumdan sonra hastanedeyken ayağa kalktığımda bayağı bir kanamam olmuştu. Hatta doktor çok iyi, içindeki pis kan gitti demişti.
Buna rağmen eve geldikten sonra, yaklaşık 45-50 gün boyunca kanamam oldu. Doktoruma sordum, normal korkulacak birşey yok demişti.
Hem bence ne kadar olursa o kadar iyi. Çünkü hem içimiz temizleniyor, hem de çok az göbek kalıyor.
Merak etmeyin bence korkulacak birşey yoktur.

3 haftadan sonra kesildi 36. Gntekrar başladı sonra tümden kesildi olası iyidir kanamanın benm de kafama takılan ben hiç adet görmedim bu 3. Ayım acaba neden ?

3 haftadan sonra kesildi 36. Gntekrar başladı sonra tümden kesildi olası iyidir kanamanın benm de kafama takılan ben hiç adet görmedim bu 3. Ayım acaba neden ?

1 ay kadar kanamam oldu.6.ay da bitti,ben de daha adet olmadım,merak da ediyorum,umarım bir şey yoktur

40 mız cıkana kadar devam etmıstı benımde.herkesın farklı oluyor tabı o yuzden normaldır

ben ölü doğum yaptım sezeryanla bugün 9. günüm çok kanam oluyor normalmi yani tam kırmızı geliyor bu durum normalmi?

Canımmm çook üzüldüm Allah sabır versin..:teselli:
Allah yeniden yüzünü güldürsün ve kucağına almayı nasib etsin inşallah bir daha ki sefere..:Saruboceq:
canım kanaman olması çok normal ama yinede dr.la konuş...a.s

Merhabalar,

Ben de 2006 Kasım'da sezeryanla doğum yaptım. Doğumdan sonra hastanedeyken ayağa kalktığımda bayağı bir kanamam olmuştu. Hatta doktor çok iyi, içindeki pis kan gitti demişti.
Buna rağmen eve geldikten sonra, yaklaşık 45-50 gün boyunca kanamam oldu. Doktoruma sordum, normal korkulacak birşey yok demişti.
Hem bence ne kadar olursa o kadar iyi. Çünkü hem içimiz temizleniyor, hem de çok az göbek kalıyor.
Merak etmeyin bence korkulacak birşey yoktur.

kanamayla göbeğin alakası yok kanımca...

benımde kanamam 6.gunden sonra kesıldı.suan hıcbırsey gelmıyor.
aynı durumu yasayan varmı acaba?

bugun 26.gun hala devam ediyor,ama hastanede yani ilk iki gun coktu, sonra damla damla gelmeye basladi,hatta bazi gunler hic gelmiyor, gunluk ped yetiyor, bir arkadas cok olunca iyi icimiz temizleniyor demis, kafam karisti

benim 10. günde bitti ama gelirmi bilmiyorum

benim 45 gün oldu ilk hafta kırmızı yoğundu. sonra bir iki gün gelmedi. sonra damla damla ara sıra gelmeye başladı. hiç düzeni yok. bazen 2 gün gelmiyor 5 gün geliyor 1 gün gelmiyor 3 gün geliyor... miktarı da bazen az bazen çok ama hiç bir zaman adet kadar çok olmadı. yani korkacağım kadar çok olmadı hiç, ama bugün doktora gidiyorum bakalım ne diycek...

benim kanamam az az süekli oluyordu ik günler normaldi kanamam.ama daha sonra ara ara kanamm olmaya başladı.kontrolede gitmiştim 1 haftalıkken.
40 geçti hala kanamam vardı.bende adet oldum sandım ama değilmiş meğersem kanamam olmamaış atamamışım kanamayı kist olmuş tekrar kürtaj olmak zorunda kaldım.sezeryan doğum da oluyormuş böyle şeyler.normal doğum olsa olmazmış.ERKEN TEŞHİS ÖNEMLİ.

2009 yılında spinal sezaryenla doğum yaptım. doğum sırasında herşey normaldi ancak doğumdan bi kaç saat sonra aşırı derece kanamam oldu ve kan değerim 2 ye indi 3 ünite kırmızı kan ve 1 ünite trombosit yüklenmesiyle kan değerlerimi yüksellttiler 6 değerle hastaneden çıktım. neredeyse 3 yıl olacak hala zamanlı zamansız kanamalarım oluyor bu ayda 3-4 kereye çıkabiliyor işin kötü yanı ise ne kadın doğum nede hematoloji bu duruma bir açıklama yapamıyor. 1 yıl çapa kadındoğum ve hematoloji profesörlerine gittim aldığım hiçbir cevap olmadı muayene ücretini ödeyip kadındoğumun hematolojiye-hematolojinin ise kadındoğuma gndermesi dışında :S benimle aynı şikayeti yaşayanlar var mı varsa bu duruma karşılık aldıkları cvp ne oldu;?

Back
X