Sezaryen sonrası gitmeyen göbek

geçen biri konu açmıştı sezaryen yapmış çok zayıfmış herkesin dibi düşüyomuş kocaıs kıskanıyomuş o konunun sahibine sor bence : )

Sezeryanla alakası olduğunu düşğnmüyorum. Doğumdan öncede muhtemelen göbeğiniz vardı,hamilelikte artan kilolar ve doğum sonrası sıkılaşmayan kaslar sebebi o göbeğin. Spor geçmişiniz varmıydı ? Olsa kaslarınız bence çok daha hızlı sıkılaşırdı. 2 kere sezeryan doğum yaptım biri daha 20 günlük bile değil. İlk doğumdan sonrada sıfır göbekliydim,şimdi daha çok yeni karnım biraz yunuşak ama göbek yok denecek kadar az. Bikaç ay sonrada sıkılaşmaya başlar.

Tabi ki rahat olun ya. Obez değilsiniz, ne kendinizi ne bebeği tehlikeye sokacak bir kilonuz yok. Doktorlar 10-18 arası kilo almak ideal diyor tamam da, farz edin ki 25 aldık, ne olacak, dünyanın sonu mu? Yengem hamileliğinde 40 kilo almış bir insan, abartmış tamam da, sonra verdi kadın. O bile verdi yani o kadar kiloyu.
O lekelenmeler ilk hamileliğimde bende de vardı, hatta kollarım bile çille kaplanmıştı, doğumdan sonra soldular, yok oldular. Hatta ilk gebeliğimde karnımda boydan boya kahverengi bir çizgi oluşmuştu, bunda yok. Kısaca bu işlerin standardı yok.
Bana çok kilo almışsın diyenlere, çok laf yapma, yiyecek bir şeyin yoksa ikile diyorum valla.

Sefamız olsun o zaman
Kahverengi çizgi bende de mevcut hem de taaa karnımın üstünden en altına kadar
İşin garibi yüzümde ya da vucudumda leke falan bişey çıkmadı nerden çıkardılar bilmiyorum
Bazı insanlar sırf moral bozmak için var
Bebeğinizi sağlıkla kucaklayın

Teşekkür ederim, sizin de yavrunuza sağlıkla, kolayca kavuşmanızı dilerim. =)

daha erken .bebeğine odaklan kılona değil.emzırdkçe toparlanır.bebeğin için o haldesın zaten.6 aya kadar ıdare eder.

Vücut kendisini iki yılda toparliyor emzirirken de veriuorsun üzerine bi de.
Benim ilk oğlum 9 aylıkken direk 52 kiloya dusmistum
İkinci aydan sonra toparlayici korse çok taktm onun faydasini çok gördüm diyebilirm

1,5 ay çok erken ben spor hocasına bir arkadaşım için sormuştum bu süreçte sadece yürüyüş yapabilir karın çalışamaz demişti. Dikkatli olun

Boyum 1,52 var yada yok 38 kg hamile kadım 72 kilo doğurdum şu an 55 kiloyum Fil gibiyim ben de İlk ay 12 kg almıştım doktorum o kadar zayıfsın ki karışmıyorum demişti

Göbeğin aynen duruyor diyenlere bende öyle diyorum ama bir yandan da düşünüyorum gitmeyecek mi hiç diye

Hamilelikte kilo almak yerine 5 kilo verdim.dogum yaptim sanki hic yapmamis gibiydim.ne zamanki kizimi sutten kestim aniden gobegim olustu.su an spora gidiyorum bakalim etkisi olacak mi.sizinki daha cok yeniymis

Haklısınız aslında ayva göbeği olan biriydim sporda yine Leslie ya da pilates yapardım ara ata evde o kadar

Haklısınız aslında ayva göbeği olan biriydim sporda yine Leslie ya da pilates yapardım ara ata evde o kadar
Karın kaslarınız zaten gevşek olduğu için ,hamilelikte iyice esniyor,gevşiyor ve kendi kendine toparlanamıyor. Evde yapılan pilates nekadar etkili bilmem ama gerçek anlamda spor yaparsanız kısa sürede farkı görürsünüz.

Spora çok erken başlamamış mısınız? İlk 6 ay o bölgeyi zorlamamk gerekiyor. Vücudun biraz zaman ver. Ben 1 yıl oldu doğum yapalı. Eski kilomunda altına düştüm. Emzirmek çok kilo verrdiriyor bir de bebek yürümeye başlayınca hareketlenince hiç bir şey kalmıyor

Sporu doktorunuza danışmadan yapmayın ilk kizimda 10 kilo aldım 15 günde eski halime dondum. Simdiki dogumumda hiç kilo almadım aksine verdim. Siz şimdi emzirme dönemindesiniz neden bu acele.

Sezaryen de yapsaniz sporla gidiyor bir dönem spor yaptım mekik çekmeniz lazım öyle bir ay iki ay falan değil sürekli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…