Sezaryen sonrası bitmeyen kanama

Peripella

Hiç birşey sebepsiz değildir.
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2014
2.756
4.057
52 gün önce sezaryenle doğum yaptım.
Hala kanamam bitmedi.
Tam bitti diyorum birden yeniden başlıyor.
10 gün önce Doktora gittim. Normal dedi baktı dikiş rahim temiz çok şükür. Ufak bi kanama alanı vardı sadece. Ben çok rahatsız olduğumu söyleyince Duphaston hap yazdı. Bebeğe etkisi olmadığını söyledi.
Bi türlü içime sinmiyor içmek. Hormon ilacı sonuçta. Kız bebeğim Allah korusun bide hormonlarını falan bozarsa diye korkuyorum. Bi yandan da 52 gündür böyle olmak psikolojimi alt üst etti.

Sezaryen sonrası bu kadar uzun kanama yaşayan oldu mu?
Ne zaman bitti kanamanız

Ped alerjim var benimde 27 gün oldu hala az az geliyor tam bitti diyorum yine geliyor her yerim yara oldu ped kullanmaktan..
3 ay kanaması olan varmış 🤷🏻‍♀️

Ped alerjim var benimde 27 gün oldu hala az az geliyor tam bitti diyorum yine geliyor her yerim yara oldu ped kullanmaktan..
3 ay kanaması olan varmış 🤷🏻‍♀️

3 ay mı 🤯
Hoş 2 aydır kanamam var öyle 52 gün diyince az gibi geliyor insana. Bende ped takmaktan tahriş oldum her yerim. Kaşıntı var. Çıldırıcam sanırım

Hala kanamam bitmedi.
10 gün önce Doktora gittim. Normal dedi baktı dikiş rahim temiz çok şükür. Ufak bi kanama alanı vardı sadece. Ben çok rahatsız olduğumu söyleyince Duphaston hap yazdı. Bebeğe etkisi olmadığını söyledi.
Bi türlü içime sinmiyor içmek. Hormon ilacı sonuçta. Kız bebeğim Allah korusun bide hormonlarını falan bozarsa diye korkuyorum. Bi yandan da 52 gündür böyle olmak psikolojimi alt üst etti.

Ne zaman bitti kanamanız
Slm bende sezeryan oldum benim ki 35 gün falan kanamam sürdü bitti ve daha sonra 5 ay adet olmadım şuan 3aydır adet görüyorum çok kötü uzun sürüyor 1 hafta devam ediyor sancılı parça parça kan geliyor emziriyorum korunmuyorum hamile kalmıyorum bebeğim 9 Aylik olacak

3 ay mı 🤯
Hoş 2 aydır kanamam var öyle 52 gün diyince az gibi geliyor insana. Bende ped takmaktan tahriş oldum her yerim. Kaşıntı var. Çıldırıcam sanırım
Kanamaniz azve leke eke geliyorsa günlük ince pedler takın rahatsız etmez sizide

Biraz azalıyor leke gibi günlük takıyorum. Sonra birden yoğun geliyor. Mecbur normal takıyorum
Malesef öyle dengesiz benimde adetlerim öyle olmuş birgün az az geliyor bir bakiyorum 5. Günde sancılı ağrılı devam ediyor bitmiyor 🙄

Bende sezaryenle doğum yaptım 51 gün oldu halen leke leke devam ediyor kanamam. 30. günde kesilmişti hatta sarı akıntıya dönmüştü 2 gün sonra devam etti. 40 günde de yine akıntıya döndü ertesi gün kanamaya döndü. Benim de canımı sıkıyor bu durum ve neden oluyor anlamıyorum. Eskisi gibi kırmızı da değil koyu kahve gibi geliyor şuan

Bende sezaryenle doğum yaptım 51 gün oldu halen leke leke devam ediyor kanamam. 30. günde kesilmişti hatta sarı akıntıya dönmüştü 2 gün sonra devam etti. 40 günde de yine akıntıya döndü ertesi gün kanamaya döndü. Benim de canımı sıkıyor bu durum ve neden oluyor anlamıyorum. Eskisi gibi kırmızı da değil koyu kahve gibi geliyor şuan

Benimde 2 sefer sarı akıntıya döndü bitti heralde diye sevindim. Sabaha yeniden başladı. Miktarı azaldı baya ama sürüyor

Hala kanamam bitmedi.

Ne zaman bitti kanamanız
Benim bi arkadaşımında doğumdan sonra kanaması durmamıştı normal doğum yapmıştı. Doktor kontrolünde rahminde plasenta parçası kalmış ve kanamaya o sebep olmuş kürtaj ile o parçayı almışlardı. Gerçi siz rahim kontolü yapıldı yazmışsınız ama bilemedim. Benimde 2 aya yakın sürmüştü bi azalıyor gibi oldu hatta birkaç gün gelmeyince bitti diyordum sonra bi anda çoğalıyordu kanama.. Ama bitti sonra. Az bekle bakalım inşallah biter

Hala kanamam bitmedi.

Ne zaman bitti kanamanız
Benim de 40 günü aşmıştı kanamam fitil vermişti doktorum öyle kesildi keşke size de fitil verseymiş.

Benim de 50 günü geçkin sürdü sezaryen sonrası. Doktorunuz normal demiş, içinize sinmediyse başka doktora daha görünün ama bizde büyükler kırk başı derler, 40gün lohusalık üstüne kanama bitmeden bir daha adet görmeye. Ben de öyle duyduğum için garipsemedim. Benim dikişim dıştan açılmıştı, baya çektim ondan, gün aşırı doktora gidiyorum, hiç anormal bu kadar kanama demedi. Benim kanamam çoktu bir de, hep depend kullandım o sürede

Doktora gitmişsiniz rahime bakmış içiniz rahat etsin. Benim de 40 güne yakın kanamam oldu. Ama son günlerde azalmıştı tam bitti dedim 40 günün sonunda yine adet kanaması gibi yoğun gelmeye başladı ve içeride parça falan kaldı sandım doktora gittim adet kanaması olduğunu söyledi. Toplamda 46 gün kadar benim de olmuştu. Sizin de öyle olmuş olabilir. Sezaryen kelimesini de ne güzel doğru yazmışsınız👍yanlış kullanım sezeryan diye yayılmış toplum arasında

Adet olmuş olabilirsiniz. Benim tam bitti kanama birkaç gün sonra tekrar başladı. Sonra farkettim ki adetmiş.

65 gün sürdü benim. Tam bitiyordu 1 hafta sonra, 3 gün sonra, 2 gün sonra tekrar başlıyordu. Bebeğim 6 aylıkken ilk adetimi oldum. Şimdii de 15 gün de bir lekelenme ya da ara kanama oluyorum 🙄 ne çektim be

Hala kanamam bitmedi.

Ne zaman bitti kanamanız
Merhaba ben de aynı sorunu yaşıyorum. Siz naptınız halledebildiniz mi?

65 gün sürdü benim. Tam bitiyordu 1 hafta sonra, 3 gün sonra, 2 gün sonra tekrar başlıyordu. Bebeğim 6 aylıkken ilk adetimi oldum. Şimdii de 15 gün de bir lekelenme ya da ara kanama oluyorum 🙄 ne çektim be
Merhaba ben de aynı sorunu yaşıyorum. Siz naptınız halledebildiniz mi?

X