Sezaryen izi

Boskume

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2017
534
351
33
Arkadaşlar sezaryen doğum yapalı 1 yıldan fazla oldu ama izi hala şiş duruyor.kenarlar daha sönük ortaya doğru şişlik artıyor. Hep erken geçer diye bekledim ama geçmedi. Doktor randevusu aldım ama daha çok var ve aynı şekilde olanınız var mi merak ettim? Normal midir bu durum?

Merhaba yazali bayağı olmuş ama inşallah cevap alabilirim benim iz yerimde sisik hala 14 ay oldu ameliyat olalı doktor size ne dedi acaba.

Merhaba yazali bayağı olmuş ama inşallah cevap alabilirim benim iz yerimde sisik hala 14 ay oldu ameliyat olalı doktor size ne dedi acaba.
Merhaba,bunu yazdıktan sonra doktora gittim,bana iz yerimin normal olduğunu söyledi. Ama ben tatmin olmadım,fırsatını bulursam başka yerde bir doktora gideceğim. Sizde içinizin rahat etmesi için mutlaka doktora gidip gösterin.

Merhaba,bunu yazdıktan sonra doktora gittim,bana iz yerimin normal olduğunu söyledi. Ama ben tatmin olmadım,fırsatını bulursam başka yerde bir doktora gideceğim. Sizde içinizin rahat etmesi için mutlaka doktora gidip gösterin.
Doktora girmedim aradan 3 sene sonunda birazda olsa düzeldi ilk sene ki görüntü yok şu an

3 sene sonra düzeliyor korkmayın 😇

Back