Sezaryen ile ölü doğum sonrası kısa süre sonra hamile kalanlar

Benim hastaneye gittiğimde trambosit değerim 3 dü benide kaybedebilirmişiz çok zor süreçler çok şükür ki ben 4 . Gün çıktım hastaneden değerim 13 e çıktı sonrasında çok et ciğer odaklı beslendim vücudumu dengeye sokabilmek adına şu an iyiye gidiyor değerlerim aynı şekilde günleri sayıyorum kendinizi dinleyin değerlerinize baktırın 2 ayda bir değerleriniz doğru şekilde ilerliyor ise ben Allah a tevekkül ettim ve denemeye başladım birde alttan muayene ile dikişlerimin durumuna baktırmıştım 3. Ayımda onuda yaptırabilirsiniz doktorunuz uygun görürse

Meğer ne çok anne burada aynı acıları aynı imtihanları yaşıyormuşuz birbirimizi tanımadan aynı duyguları yaşıyoruz Rabb im kucaklarımızı sağlıklı evlatlarımız ile doldursun en kısa zamanda tek duam bu, her oğlumu ziyarete gittiğimde bebek mezarları artıyor bunu görüyorum, bazen kendime diyorum senin elindeki vazo kırıldı ve hayatta tekrar sağlıklı bir evlada kavuştuğun zaman o vazonun kırık kısmını arkaya çevirip hayatına devam edeceksin ama o kırıklık hayat boyu seninle gelecek siz geleceğe karşı nasıl düşünüyorsunuz ben kimseyle görüşmüyorum ne akraba ne arkadaş kendimi kapattım lohusa döneminde çok kişiyi eledim benim bir buruk tarafımda eşimin ailesinden yana oldu onlar bana bu dönemimde hiç beklemediğim gibi yaklaştılar şu an görüşmüyorum onlarla hayat boyu da unutulmayacak şeyler bunlar bir gün kollarım dolunca o mutluluğu yaşayınca hayatım nasıl olacak yüzümü döndüğüm insanlar o mutluluğa ortak olmaya çalışacaklar ve ben ne yapacağım hiç bilmiyorum

sizi de başınız sağolsun cennete mutlu huzurla yaşıyorlar valla bn az önce acilden geldim bana acilde ki doktorlar yine 6 ay dolunca gebelik düşünebilirsin diye tekrarladılar korkmayın demek belki size basit gelebilir ama bizler bu acıyı yaşadık yeniden gebe kalsakda yine korkular yaşıyacağız ama bunun için de bu acıyı bitirip yeniden hayatımıza başlamamız gerekir insanlar hep konuşuyor bir şeyler söyler önce sağlığınız sonrada siz istiyorsanız eşinizle deneyin korkmayın buradakiler evet gerçekten samimiler çünkü acımızda yaşadıklarııımızda ortak aynı ne eksik ne fazla hepimiz birbirimizi kendi acımız gibi yaşıyoruz

tabi yazarım yazmaz olurmuyum herkes inşallah tez zamanda bu durumu aşar yeniden o güzel günleri yaşarız

bende eşimin ailesiyle görüşmeyi kestim yalnız değilsiniz ama bunlarla bitmiyor ki evet bu acılar da bizler ilk yada son olmayacağız ama bu acılarıda alıp yolumuza bakmak zorundayız Allahın bize bir sınavı böyle düşünmek zorundayız bnde sizin gibi kapattım kendimi acımı yaşamak istedim ama bir dönüp baktım evdeki evladımıda kaybediyorum bu sefer acımı içimde yaşayıp onu toparlamaya çalıştım ki hala çalışıyorum bnce siz yeniden başlamaya karar verdiğinizde şuan yanınızdakilerle yolunuza bakın eğer eşiniz ailem aile diye tuturursa en kötü mesafenizi korursunuz evinize yaşamınıza müdahaleyi artık ettirmezseniz onlarda hadlerini bilir

Kızlar hepinize Allah sabır versin ve de kucaklarınıza tekrar bebeklerinizi sağlıklı bir şekilde almanızı nasip etsin diyorum…Ben böyle bir şey yaşamadım ama acınızı derinden hissettim, çok zor bir imtihandan geçmişsiniz…ama unutmayın o bebekleriniz de size diğer tarafta şefaat edecekler, onların da görevi buymuş. Diğer tarafta meleklerle oynarken size kavuşacakları günü bekleyecekler hepinizi öpüyorum güzel kalplerinizden

Doktor ne tavsiye verirse uyacagim yeterki vakti cok tutmasin yoksa esimi ikna edemem.benide kaybetme korkusundan once cocuk bile istemedi.si.di daha sicak bakiyor ama doktor gorusune gore degerlendiriyor.kirik vazo misali okadar guzel anlattinizki.ve evet bende cogu insani eledim cogu kisiyle gorusmuyorum.iyi gelmiyor bazen insanlar.teselli vereyim derken berbat ediyorlar.bazen lafin basinda ayy canim diye basliyorlar sonunda bir bakiyorumki ben onlari teselli eder olmusum.simdide acimin cok surdugu gibi bir algi var.ne yani ben canimi topraga koymusum oyle kolaymi.abartmayi sevmem disariya acimi huznumu cok belli etmem ama gulup eglenmemde.o yuzden elestiriliyorum.eskiden olsa kendimi anlatmaya calisirdim simdi dudak kenariyla gulumseyip geciyorum.aci bizi buyuttu anneler..

Allah razi olsun guzel sozleriniz icin bende guzel yureginizden opuyorum

8 günlük kızımı toprağa koyalı 2 ay oldu canım maalesef iş arkadaşlarım tarafından ayni algıya bende maruz kalıyorum. Acımı çok uzatmışım bu kadar üzüntü isyana girer dedi biri şok oldum. Herkes gülmemi eğlenmemi bekliyor şu süreçte şaka gibi. Zaten aynı acıyla sınanmayan ya da küçük çocuğu olmayan kimsenin bizleri anlamasını beklemiyorum.Eve kapandım bende doğum iznindeyim zaten. Kimseyle görüşmüyorum nerdeyse ama depresyona girdim eşime çocuğuma evime odaklanamıyorum. Aşırı gergin ve duygusalım. Çocuğumu üzüyorum istemeden. O da son zamanlarda sürekli kardeş soruyor iyice afallıyorum. İyileşmek istiyorum umarım hepimiz tüm yaralı anneler olarak yeniden sağlıklı hayırlı evlatlarla tez vakitte iyileşiriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…