• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezaryen doğumdan sonra oluşan göbek mekikle gider mi?

ceylan07

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2008
231
2
621
İstanbul
merhaba kızlar sezeryanla doğum yaptım 1 ay oldu ama biraz göbeğim var önceden hiç göbeğim olmadığı için görünce canım sıkılıyor 5 ay sonra mekik çeksem inermi bir fikri olan var mı?

merhaba cnm benim de hiç yoktu göbeğim,hamileyken 20 kilo alınca çıktı.geriye 3 kilom kaldı o da göbükte.çok almadıysan 6 ay sonra bayağı gitmiş olur. gerisini de mekik ya da plates ile halledebilirsin.

merhaba cnm benim de hiç yoktu göbeğim,hamileyken 20 kilo alınca çıktı.geriye 3 kilom kaldı o da göbükte.çok almadıysan 6 ay sonra bayağı gitmiş olur. gerisini de mekik ya da plates ile halledebilirsin.

bende 17 kilo aldım ama 4 kilom kaldı bacaklarımda biraz dagöbeğimde fazlalık var sen nasıl verdin kilolarını?

bende 17 kilo aldım ama 4 kilom kaldı bacaklarımda biraz dagöbeğimde fazlalık var sen nasıl verdin kilolarını?

ebru şallı ile plates,15 gün boyunca k-flakes,bol su,fırsat buldukça bebişle yürüyüş.kırmızı etten uzak durdum,sebzeye dadandım bir de.

ya keşke şu göbeği ortadan kaldıracak bir mucize olsa demi ne güzel olurdu şahsen benim böle bir mucizeye ihtiyacım var doğum yapalı 9,5 ay oldu ama bende hala tık yok offf napacam ben ya bu gidişle kocam beni boşayacak ha zaten şiştin iyice şu göbeğine bak deyip duruyo beni iyice yıkıyo

ben de pilates yapıyorum ve haftada 4 gün kondüsyon aletleriyle çalışıyorum yediklerime dikkat ediyorum ama 3 kilo gitti daha 7 kilo var atılacak ama göbeğim nerdeyse yok denecek kadara az doğum öncesi pantolanlarıma birkaç tanesi hariç giriyorum ama nasıl kilo vermeyi hızlandırırım bilmiyorum

ben de pilates yapıyorum ve haftada 4 gün kondüsyon aletleriyle çalışıyorum yediklerime dikkat ediyorum ama 3 kilo gitti daha 7 kilo var atılacak ama göbeğim nerdeyse yok denecek kadara az doğum öncesi pantolanlarıma birkaç tanesi hariç giriyorum ama nasıl kilo vermeyi hızlandırırım bilmiyorum

doğum yapalı ne kadaroldu ve normal doğum mu yaptın yoksa sezeryan mı
?

sezeryan oldu ve bugün tam 3 ay 12 gün oldu doğum yapalı ve 60 ile hamile kalmıştım masadan 70 ile indim şimdi ise 66yım çok şükür

ben doğmdan 15 gün sonra normal kiloma dönmüştüm zaten ama ortada çirkin bir göbek var,aynanın karşısına geçip geçip deliriyorum.Birde üzerine mevsim kış bebişle uzun yürüyüşler zor olyor.Harekette kısıtlı,kilo almaktan korkuyorum evde otur otur. :sinifsinif:

blüüücum lütfen kilolarını en kısa zamanda veren face den eski fotolarına baktım süpermişsin.... seni tekrar öyle görmek istiyoruuuuuuuuuuuuuuuum

:kedi: :kedi: :kedi: ahhh canımıniçi başlıyorum bu hafta egzersizlere inşallah beni kimse tanımıyor artık yaaa evrim geçirdim resmen :sinifsinif: inşallah yaza kadar biraz toparlarım sağol canım iltifatın için olumunekankayizsmile

arkadaşlar çok şükür yarım kilom kaldı hepsi gitti göbek de yokoldu neredyse benim doğum yaptığıma kimse inanamıyor darısı isteenlerin başına

arkadaşlar bende 30 gün önce sezeryanla doğum yaptım.9 kilo fazlam hala duruyo.ikiz olduğu için karnım çok büyüdü inanılmaz çatlaklarım oldu.ve şuanda sanki hala hamileymişim gibi göbeğim var.herkes göbeği kaldı diyo.sinirlerim bozuluyor.ne yapacam bilmiyorum.mekiğe şimdi başlamaktan korkuyorum.hala dikişlerimde ağrı oluyo arasıra.nezaman başlasam uygun olur acaba.göbeğim böylemi kalcak yoksa zamanla gidermi
arkadaşlar inan fiziğim okadar çok kötü olduki anlatamam.arkadan hiç kilom yok.ideal kilodayım.önden berbat duruyor.yardım edin ltff.

xemrevin canım sen de henüz çok yeni doğum yapmışsın..Öncelikle hayırlı uğurlu olsun, güle güle büyüt bebişlerini..
Ben de 17 Şubatta sezeryan oldum.Doktorum şimdilik hafif hafif yürüyüş yapabilirsin ama mekik çekemezsin dedi.. Mayıs ayında da mekiğe başlayabileceğimi söyledi..
Sen de doktoruna danışmadan sakın mekiğe falan başlama canım, 2 ay geçmeden mekik tehlikeli imiş.

Bu havada pek yürüyüş de yapılmıyor kızlar ama ben bu sitede okumuştum, google a yürü ve incel yazınca çıkan bir yürüyüş programı var, ben onun 3 millik olanını yapmaya başladım bugün..
ınşallah işe yarar diyorum, benim de gitmesi gereken 7 kilom var eski halime dönmek için:((

bende doğum yapalı 10 ay oluyor 54 le kaldım 67 ile doğuma girdim 2 aya kadar 62 kg idim çok moralim bozuldu ve yediklerime dikkat etmeye başladım şuan 58,4 görüyorum tartıda, akşam yemeklerini 7 den önce yemeğe çalışıyorum ve yemekten sonra meyve ve çay tüketiyorum sadece, tatlı pasta yemiyorum, tatlı işini gündüz yapıyorum gündüz serbest atıştırmalar sadece öğünlerde ekmeği azalttım
ette yiyorum tavukta balıkta sadece ekmeği az yiyorum ve akşam atıştırmaları bitti, bide bazen misafir gelince yada ben gidince arada akşamları tatlı pasta yediğim oldu ama abartmayın onuda tabaktakilerin hepsini bitirmeyin, ben faydasını gördüm sizde deneyin buarada kızımı hala emziriyorum
62 kg iken plateste yaptım ama tabe boğaz açık olunca hiç faydasını göremedim, şimdi ise plates yapmıyorum ama boğazıma sahip çıkarak verdim, yürüyüşte yapmıyorum herşey boğazımda bitti

Slm herkese bende doĞum yapalı 6 ay bıttı hamılelıkte 20 kılo aldım doĞumdan 3 ay sonra eskı kıloma dÖndÜm 20 kılo verdım fakat gÖbek var oturunca bende Çıldırıyorum eskı kıloya dÖnsen bı yerler genıŞlıyo:)))))

8 ay oldu doğum yapalı,57 civarıydım hamile kaldığımda 70 le doğuma gittim hastaneden geldiğmde tartıya çıktım ve sadece 5 kilo gitmişti,çünkü oğluşum sadece 2,5 kiloymuş:))şimdi ise 67-68 arasındayım..kilo normal sayılabilir de..tablo şu çarşı pazara çıktığımda herkes ayy sen daha doğurmadın mı diyordu ilk zamanlar,,,şimdi de ayy yazık gene ikinciye mi hamilesin diyorlar:(((((
göbek berbatt..artı troidlerim iflas etmiş meğerse o yüzden de iştah maşallah..bazen diyorum amann 37 sene incecik yaşadım ki 36 beden giyiyordum 25 li yaşlarda:))şu küçük mucizem bal böceğim için değer umurumda değil bundan sonra tombili olayım,aynaya bakınca ise moralim bozuluyor Allah yardımcımız olsun,sağlık ve afiyetle inşallah

Back