Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba cnm benim de hiç yoktu göbeğim,hamileyken 20 kilo alınca çıktı.geriye 3 kilom kaldı o da göbükte.çok almadıysan 6 ay sonra bayağı gitmiş olur. gerisini de mekik ya da plates ile halledebilirsin.
bende 17 kilo aldım ama 4 kilom kaldı bacaklarımda biraz dagöbeğimde fazlalık var sen nasıl verdin kilolarını?
biz nasıl vercezz offf offf
ben de pilates yapıyorum ve haftada 4 gün kondüsyon aletleriyle çalışıyorum yediklerime dikkat ediyorum ama 3 kilo gitti daha 7 kilo var atılacak ama göbeğim nerdeyse yok denecek kadara az doğum öncesi pantolanlarıma birkaç tanesi hariç giriyorum ama nasıl kilo vermeyi hızlandırırım bilmiyorum
:sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif: al benden de o kadar 8 kilo gitti 11 kilo halen duruyor (
blüüücum lütfen kilolarını en kısa zamanda veren face den eski fotolarına baktım süpermişsin.... seni tekrar öyle görmek istiyoruuuuuuuuuuuuuuuum
ebru şallı ile plates,15 gün boyunca k-flakes,bol su,fırsat buldukça bebişle yürüyüş.kırmızı etten uzak durdum,sebzeye dadandım bir de.