• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgilimle barıştık ama 😏

hadi ya. şuan peşimde bir adet yengeç erkeği var. ama bunlar zaten bırakıp gidemez ki. kaldı ki çapkınlık da yapamaz. bilmiyorum peşimdeki öyle bi tip. benim dönmesini istediğim koç. yani yengeç her türlü yola gelir diye düşünüyorum.

Bence siz de onun yaptigini tekrarlayip karakterinizden odun vermeyin. Belli ki Dogu'ya gidince ortamsizliktan size yazmis, konforunu saglayinca yine kaybolmasi muhtemel. Ben olsam hic 1 sey demeden bitirirdim pat diye haber vermezdim.
Aklımdan geçmiyor değil aslında habersiz çekip gitmek .

İflas eden tüccar eski defterleri açarmış. Orada tam anlamıyla istediği gibi birini bulamamış ve size dönmüş, bu demek değil ki bir ömür sizinle mutlu mesut yaşamak istiyor. İstediği gibi birini bulunca yine terkedecek. Kendi gözlerinizle görmüşsünüz sosyal medyada oradaki kızlarla takipleştiğini. Bu kez de siz terkedin ve her yerden engelleyin
Öyle yapacağım 😎 teşekkür ederim

hadi ya. şuan peşimde bir adet yengeç erkeği var. ama bunlar zaten bırakıp gidemez ki. kaldı ki çapkınlık da yapamaz. bilmiyorum peşimdeki öyle bi tip. benim dönmesini istediğim koç. yani yengeç her türlü yola gelir diye düşünüyorum.
Yok ya bu yengeçler dengesiz bir daha tövbe bir yengeçle olmaz . Aslında en iyisi dönmemeleri .enazından unutuyorsun . Döndükten sonra eskisi gibi olmuyor hiç bir şey . Güven bir kere kırıldımı zor . Ama amacın intikamsa benim gibi duygularına yenik düşme 😀

Günaydın kk hatunları. Tüm Ege’ye , tüm Türkiye’ye geçmiş olsun öncelikle , allah bir daha göstermesin .
Şimdi kızlar ben yaklaşık olarak 2 ay öncesinde terkedildim 🙈
Ama öyle ya da böyle döneceğini biliyordum . Yaklaşık 1 hafta öncesine kadar konuşmaya başladık tekrar .kendini affettirmeye çalışıyor , baya baya iyi yönde değişmiş . Davranışsal olarak tabii .
Şimdi bu sevgili kişisinin tayini çıktı Ege’den doğunun bir ucuna . Zaten oraya gittikten sonra yazmaya başladı beyfendi . Her neyse bunun instagramını çakma bir hesaptan takip ediyorum , gider gitmez kaldığı yerde ve yakınlarında 5, 6 kız eklemiş bile .karşılıklı birbirlerinin fotoğraflarını falan beğenmişler bile . Geçmişinde çapkınlıkları olan biri bu , ben de biraz kıskanç bir yapıdayım . Açıkçası konuşmuş olabildiklerini bile düşünüyorum . Sizce durum nedir?
Tayini çıktı yalnızlıktan mı barışmak istedi ?
Ve sizcede o kızlarla konuşuyormudur?
acaba beni terkettiği gibi bende bir anda onu terketsem mi 🙈
Bence onu sevmiyorsunuz. O da eğer size çok bağlı olsaydı başka kızları eklemezdi. Biten bir ilişkiyi sırf boş kalmamak için devam ettirmek istemiş gibi geldi.

Günaydın kk hatunları. Tüm Ege’ye , tüm Türkiye’ye geçmiş olsun öncelikle , allah bir daha göstermesin .
Şimdi kızlar ben yaklaşık olarak 2 ay öncesinde terkedildim 🙈
Ama öyle ya da böyle döneceğini biliyordum . Yaklaşık 1 hafta öncesine kadar konuşmaya başladık tekrar .kendini affettirmeye çalışıyor , baya baya iyi yönde değişmiş . Davranışsal olarak tabii .
Şimdi bu sevgili kişisinin tayini çıktı Ege’den doğunun bir ucuna . Zaten oraya gittikten sonra yazmaya başladı beyfendi . Her neyse bunun instagramını çakma bir hesaptan takip ediyorum , gider gitmez kaldığı yerde ve yakınlarında 5, 6 kız eklemiş bile .karşılıklı birbirlerinin fotoğraflarını falan beğenmişler bile . Geçmişinde çapkınlıkları olan biri bu , ben de biraz kıskanç bir yapıdayım . Açıkçası konuşmuş olabildiklerini bile düşünüyorum . Sizce durum nedir?
Tayini çıktı yalnızlıktan mı barışmak istedi ?
Ve sizcede o kızlarla konuşuyormudur?
acaba beni terkettiği gibi bende bir anda onu terketsem mi 🙈
Muhtemelen asker veya polistir.doguda dahada capkin oluyorlar.esim asker bekar arkadaslarindan biliyorum. Birde dogunun kizlari cok severler asker polisleri. Orda cok arkadasim olmustu cok sevdim doguyu orasi ayri ama kizlarin geneli tanismayi cok istiyor o kesimle.yani yanlizliktan barismistir simdilik. Ama devam etseniz bile cok saglikli olmayacaktir uzulursunuz. Bence cok buyuk askiniz yoksa bitirin derim ben.uzun mesafe birde.

Terketmiş seni sımdı Doğuya gidince kız bulamamış bulana kadar senle idare edeyim demiş. Ya o kadar sinirleniyorum ki senin gibilere. Neden kendini kullandırıyorsun ? Adam gittiği gibi 5-6 kız eklemiş diyorsun bide. Onlarla sevgili olana kadar da senle idare edecek. Bu kadar kolay mı sana ulaşabilmesi ikna edebilmesi. Biraz çizgileriniz olsun hayatta pes gerçekten

Yalnızlıktan yazmış ve konuşuyordur böyle biri için acaba doğuda yaşayabilir miyim düşüncesine bile girmene gerek yok ilerisi icin diyorum :) en büyük intikam sessizlik

Başkasiyla tanistim de sal gitsin.
Gercekten sal hayatinda böyle kabiz bir iliski oldugu surece doğru kisiyle tanisamazsin.
Vaktina, cabana yazik.

Kendini böyle harcayan insanlar gördüğümde çok üzülüyorum. Oraya gidip ortamsizliktan size döndüğünü çok iyi biliyorsunuz. Gerçekten hayatınızda olmasını istediğiniz adam bu mu, bu mu yani?

Back