Merhabalar arkadaşlar ben hem sezaryen ile doğum yapmış hem de meme büyütme ameliyatı olmuş arkadaşlar varsa onlara sormak istiyorum. İki operasyonda da kaslı doku kesilip dikiliyor ve her ikisinde de yaranın kapanması ve dokuların tam kaynaması zaman alıyor bu süreçte de tabi ağrı oluyor. Her iki ağrıyı da kıyaslarsak benzerlik var mı yani acı düzeyi aynı mı yoksa biri diğerinden biraz daha fazla mı? Ne olur ikisini de yaşamış ya da etrafında duymuş olan varsa yazsın şimdiden herkese teşekkürler
Merhabalar arkadaşlar ben hem sezaryen ile doğum yapmış hem de meme büyütme ameliyatı olmuş arkadaşlar varsa onlara sormak istiyorum. İki operasyonda da kaslı doku kesilip dikiliyor ve her ikisinde de yaranın kapanması ve dokuların tam kaynaması zaman alıyor bu süreçte de tabi ağrı oluyor. Her iki ağrıyı da kıyaslarsak benzerlik var mı yani acı düzeyi aynı mı yoksa biri diğerinden biraz daha fazla mı? Ne olur ikisini de yaşamış ya da etrafında duymuş olan varsa yazsın şimdiden herkese teşekkürler
canım sezeryan olmadım ama kist ameliyatı oldum bi nevi kesi yeri oldu bendede kasıkta ama gögüsle bu kasıktaki ameliyat agrısı cok farklı ki neden bunu ögrenmek istiyosun sezeryan ameliyatı oldun sanırım acıyı ölcmek için ama cok farklı diyim sana bi kere gögüsteki agrı gerilme agrısı ve agırlık olması bundan dolayı bi agrı oluyor kesi yeri agrımıyor zaten ufacık daha cok silikonun bunyeye alışması ve yabancı maddeyi atma istediği olduğundan oluşan bir agrı bu ilk 3 gün zorluk oluyor daha sonrası günlerde azalıyor sırt üstü yattığından sırtında agrı cok oluyor yani böyle canım anlatabilmişimdir umarım
ikisinide oldum
çok farklı değil ikisininde ilk 2 günü nerdeyse aynı sezeryanda öksürdüğünde dikişlerin açılıcak gibi oluyor protez ameliyatındada kendi kendine kalkmaya çalıştığında zorlanıyorsun ama sezeryanda protez ameliyatına göre daha çabuk iğleşip normale dönmüştüm
tabi okadarda olucak sezeryandan içinden bişey çıkıyor diğerinde içine giriyor
ikisinide oldum
çok farklı değil ikisininde ilk 2 günü nerdeyse aynı sezeryanda öksürdüğünde dikişlerin açılıcak gibi oluyor protez ameliyatındada kendi kendine kalkmaya çalıştığında zorlanıyorsun ama sezeryanda protez ameliyatına göre daha çabuk iğleşip normale dönmüştüm
tabi okadarda olucak sezeryandan içinden bişey çıkıyor diğerinde içine giriyor