kız sen beni güldürdün ama bende hep 3 çocuk istiyordum ama kızıma hamile kalmak için bile 1 sene bekledim şu an 8 ci ayımıza girdik nasip kısmet olursa inşaallah haziran da bebegim gelcek .....rabbim uzun hayırlı ömürle rversin inşaallah ama çocuk işi birazcık da maddiyat ile orantılı ve artık sadece maddiyat degil maneviyat da önemli canım benim toplumların ahlakı gündne güne düzeleceg
ne bozuluoyr sen istediğin kadar iyi yetiştir bir zaman sonra peşindne koşamıyorsun bu çok normal rabbim evlatlarımızı ve bizleri iyi insanlarlar karşılaştırsın hayırlı insnalardan eylesin ama bu çocugum zor oldugu için açıckası bir daha korunmayı düşünmüyorum cevremden de görüyorum dogurmak bişey degil istediği şeyleir almadıgında beni niye dogurdun dogurmasaydın diyiveriyorlar snein suçun banane alacaksın diyorlar küsüyorlar ama herkes herşeyi alamıyor ve sadece çok istiyorum diyip de çocuk dogurmak cesaret ve sanırım biraz da egoistlik ben sana kesinlikle bak bişey demiyorum sen gibi düşünüyorum oluversin mesela benim kızımın arkasındna bir tane daha isterim birtanem ama cevremdekileir görünce ürkmeden duramıyorum eger maddi durumun iyiyse ki belli sen inançlı birisin güzel dualar ediyorsun ve iyi yetiştirebileceksek isteklerine hayır demeyeceksek ( her isitediğini degil tabi anladın ama eminmki sen)bence labilir valla ben korunmayacagım banane yerimseniben seni de destekliyorum cnaım hakkımızda hayırlısı olsun ama sanırım benim kzı istemiyor beni tepiklemeye başladı :roflol: sanki dışarı çıkacak :roflol: canım bence biraz daha bekle 3 5 ay daha nasılsa hamiş kaldıgında iki seneyi geçecek demi ama yerimseniben