sezaryan olanlar gobekler ne alemde

nnurayy

annesinin bal-kaymagi
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2008
2.577
14
sezaryan olan anneler gobekleriniz nasil indimi?benim 1ay oldu inmesine biraz indi ama hala dikisin uzerinde toplanan o et parcasindan igreniyorum korsede kullaniyorum ama nasil gidicek sanirim tamamen gitmiyormus kiloda veriyorum emziriyorum ama ya arkadaslar depresyona girmek istemiyorum aynaya kustum kizim icin feda olsun fakat boylede olmasi beni uzuyor esim sagolsun hayatim zayifladin sen merak etme yavas yavas oda gidicek diyor umudum yok bazi gunler daha az sanki bazi gunler sislik var ozellikle bir uyusma basliyor hissizlesiyor ya arkasindan bir sislik hissediyorum depresyona girmek istemiyorum sizler neler yapiyorsunuz 1ayda gobegi tamamen inen var mi yada daha az kalan korseyi kullamaya devam edeyim mi?:uhm:

sezaryan olan anneler gobekleriniz nasil indimi?benim 1ay oldu inmesine biraz indi ama hala dikisin uzerinde toplanan o et parcasindan igreniyorum korsede kullaniyorum ama nasil gidicek sanirim tamamen gitmiyormus kiloda veriyorum emziriyorum ama ya arkadaslar depresyona girmek istemiyorum aynaya kustum kizim icin feda olsun fakat boylede olmasi beni uzuyor esim sagolsun hayatim zayifladin sen merak etme yavas yavas oda gidicek diyor umudum yok bazi gunler daha az sanki bazi gunler sislik var ozellikle bir uyusma basliyor hissizlesiyor ya arkasindan bir sislik hissediyorum depresyona girmek istemiyorum sizler neler yapiyorsunuz 1ayda gobegi tamamen inen var mi yada daha az kalan korseyi kullamaya devam edeyim mi?:uhm:

canim merak etme henuz bir ayliksin ben uc ay oldu dogum yapali indi indide birazzz ama ici bosalmis bolan gibi offf. bence korse ice yaramiyor hersine karin kaslarini tenbelllestiyor...bide ic dikislere cok tehlikeli dikkatli olun guzel gorunme umuduyla sakin sagliginizla oynamayin.spor yapin okadar..canim bu arada allah bebeyini saglicakla buyutmeni nasip eder insallah

selam sezeryanlı anneler ben bu konuda cok dertliyim 4 ay oldu doğum yapalı ne eski kiloma dönebildim ne de göbüşümden kurtulabildim.üzerimde hala 5 kilo var ve nefret bi göbüşüm var :KK43:((
oğlum sadece anne sütü alıyor bu yüzden ne rejim yapabiliyorum ne de bi salona gidebiliyorum cok dertliyim çokkkkkkkkk :))))) sevgiler

emzirdigim halde kilolar gr gr oynuyor yediklerime dikkat ediyorum ama bos sanirim boyle kalicam

gayet ıyı kılo verdım 29 kılo almıstım ve sadece 10 kaldı ama sımdıden sonra gıdım bıle veremıyorum ama gobegım berbat vede catlakalrım benı cok uzuyo bulun bı care

ben de 23 kilo almıştım, 13 kilosu gitti ama kalan 10 kilo ebediyen kalacakmış gibi gelio bana

evde ekmek bicagini aliyim bir operasyonla o gobekten kurtulayim diyorum ama bicaklar tirtikli adam gibi kesilmez :))))

kızlar bu kadar uzulmeyın benımde gobegım hala duruyor ama tanıdıgım bır kac kısı var sezeryan dogum yapan gobekler dumduz genc kızlardan duzgun ve hepsıde bızım gıbı 20 kusur kılolarla doguma gıttı.bıraz zaman bıraz sporla duzelecek ınsallah.bu arada ben kırkımdan bır ay sonra ılk adetımı gordum.3gundur o karad cok gelıyorkı gunde 8-9 pet degıstırıyorum.ve bu 3 unde 1 kılo vermısım.sımdıye kadar hıc boyle fazla olmamıstı hayatımda.sız ılk adetınızı gordunuzmu.burda okuyorum genelde 4-5 aydan once pek goren yok.benımkıyse cok acelesı varmıs gıbı ılk aydan geldı hemde sakır sakır.bu sıcaktada hıc cekılmıyor

kızlar bu kadar uzulmeyın benımde gobegım hala duruyor ama tanıdıgım bır kac kısı var sezeryan dogum yapan gobekler dumduz genc kızlardan duzgun ve hepsıde bızım gıbı 20 kusur kılolarla doguma gıttı.bıraz zaman bıraz sporla duzelecek ınsallah.bu arada ben kırkımdan bır ay sonra ılk adetımı gordum.3gundur o karad cok gelıyorkı gunde 8-9 pet degıstırıyorum.ve bu 3 unde 1 kılo vermısım.sımdıye kadar hıc boyle fazla olmamıstı hayatımda.sız ılk adetınızı gordunuzmu.burda okuyorum genelde 4-5 aydan once pek goren yok.benımkıyse cok acelesı varmıs gıbı ılk aydan geldı hemde sakır sakır.bu sıcaktada hıc cekılmıyor

olsun canım
neticede vucudun eski düzenine dönüyorrr
erken olması daa iyi

aman arkadasim dilini isir kirli kanini at soyle bedenin rahatlasin keske benimkide boyle gelse gobek atarim:teytey:

kızlar bende doğum yapalı 5.5 ay oldu ama çok az göbeğim kaldı spor yapıyorum çok işe yarıyor.ve sezaryan olanlar sakın korse giymesin benim doktorum özellikle üstüne basarak dediki sakın korse kullanma göbeğim insin diye beklerken karın kaslarını tembelleştirirsin dedi.ve emziren anneler 7.aydan sonra vermeye başlıyomuş.benimki malesef az emdi...üzmeyin kendinizi biraz spor 7.aydan sonra cok sey farkedeceksiniz

kızlar bende doğum yapalı 5.5 ay oldu ama çok az göbeğim kaldı spor yapıyorum çok işe yarıyor.ve sezaryan olanlar sakın korse giymesin benim doktorum özellikle üstüne basarak dediki sakın korse kullanma göbeğim insin diye beklerken karın kaslarını tembelleştirirsin dedi.ve emziren anneler 7.aydan sonra vermeye başlıyomuş.benimki malesef az emdi...üzmeyin kendinizi biraz spor 7.aydan sonra cok sey farkedeceksiniz

arkadasım spora ne zaman basladın ben dogum yapalı ıkı ay oldu sezeryan dıkıslerım acır dıye cesaret edemıyorum daha.

bende sezeryanlıyım 2 ay lodu doğum yapalı henüz adet de görmedim. ilk zamanlar göbeğim kocamandı . dün hayret ettim kendime pantolonumun düğmesi kavuşmuyordu aynı pantolonumu dün bir giydim cuk diye oldu üzerime kapandı düğmesi :))) ne giyicem diye şaşırıp duruyordum nasıl sevindim anlatamam . birkaç haftadır tartılmıyorum belki vermişimdir .. yarın annemlerden ayrılıyoruz evimize Mardin in sıcaklarına gidiyoruz , gidince 2 aylık bebekle ev taşıcam heralde biraz daha incelirim .. benim ki de şans yani , hamile kaldım tayin olduk ev taşıdım doğurdum yine ev taşıcam

zamanla iniyor canım bneim benim çocukların ikiside sezeyanlı hemide arka arkaya oldular şimdi göbek felan kalmadı dümddüz sende veririsin kilo üzülmeŞeniz

kızlar işe yararrmı bilmiyorum ama gece yatarken yüzüstü yatın birde göbeğinizin altına yumuşak bir yastık koy dediler bana ne olur bilmiyorum inşallah faydası olur

arkadasım spora ne zaman basladın ben dogum yapalı ıkı ay oldu sezeryan dıkıslerım acır dıye cesaret edemıyorum daha.

arkadasım ben 2.aydan sonra başladım ama sadeee kosu bantı bisiklet bacak hareketleri 4.5 aylıkkende mekik ve karın hareketlerine başladım şimdi bebeğim 6 aylık göbeğim hiç kalmadı heleki bana hep derlerdi senin bu göbek kalır diye gören herkez ikiz mi diye soruyordu.ama sporla hiç bişey kalmıyor bide 6 dan sonra bişey yeme sabah canın ne istiyorsa ye akşam azalt

valal benım gobıs duruyor ya:KK43:(
ama diet yapmıorum eminim diet yapsam azalır
ama dietten dekorkuorum sutumu etkiler diye

ben 13 kılo aldım ve yarı kırkım cıkıncaya kadar hepsı gıttı gobegımde kalmadı 50 kıloyla hamıle kalmıstım suan 49 kıloyum keske herkez bole olsa ama catlaklar canımı cok sıkıyo ıgrenıyorum

ya çatlatlar hiç gecmezmi ofya ben en iyisi hiç hamile falann kalmıyım iyice tırstımm

X