Sezaryan ile ölü doğum

Rabbim gonlunuze ferahlik versin, acinizi dindirsin insallah.

canım geçmiş olsun
benimde aralık 2016 da aynı senin giib 32 haftalıkken ikiz kızlarım hareket etmedi gittim ki ölmüş. sebep bilmiyoruz. rabbim inşallah tez vakitte kucagını sağlıkla doldurur

canım geçmiş olsun
benimde aralık 2016 da aynı senin giib 32 haftalıkken ikiz kızlarım hareket etmedi gittim ki ölmüş. sebep bilmiyoruz. rabbim inşallah tez vakitte kucagını sağlıkla doldurur
Teşekkür ederim, amin inşAllah

Ah canım benim. Ne kadar zor günler yaşamışsın. Hemen doldurmak istiyor insan yerini değil mi? Yeniden hissetmek istiyorsun kıpırdamasını içinde. Seni çok iyi anlıyorum. Benzer süreci yaşadım. 7 yılın üstüne gelen tüp bebekle olan bebeğimi 6.5 aylık gebelik zehirlenmesiyle kaybettim. Yaklaşık 6 ay geçti üstünden. Hem bi yanım hemen olsun acısı diner belki diyor. Bir yanımsa olsa bile nasıl geçer 9 ay bu stresle diyor. Artık düşünmeye başladım. Korunmayı bıraktım ama hiç de doktora gitmedim dikişler ne alemde hiç bilmiyorum. Zaten normal hamile kalabileceğimi de pek sanmıyorum. Boğuluyorum düşündükçe.

Allah'ım hepimizin yardımcısı olsun. Çok zor ve çok acı bir durum umarım en güzel en hayırlı en kısa zamanda karnimiz ve kucagimiz dolar hasretimiz biraz olsun diner..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…