Sezaryan ile ölü doğum

cokozluyorum

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2020
63
25
18
31
1 hafta önce geçtiğimiz salı günü 34 haftalık hamileyken uyandığımda hiç hareket hissetmedim. Bir kaç saat bekleyip tatlı biseyler yedim. Hala hareket hissetmediğimi görünce eşime haber verdim. Biz uyurken bizi izlediğini ve bebeğimizin hareketlerini gördüğünü söyledi icim biraz rahatladı ama hala endiseliydim. Saat 4 gibi eşim eve gelir gelmez artık rahatlamak için hastaneye gittik ve acı gerçeği öğrendim. Sezaryan oldum. Acımı anlatabilmem imkansız icimde ve dışımda yaşıyorum bu acıyı. Zaman nasıl geçecek tekrar ne zaman karnım ve kucagim dolacak bilmiyorum. Canım çok yanıyor ve ne yapacağımı bilmiyorum. Bir sebep söylenmedi bebeğim için hareketsizliginden başka hiç bir belirti de olmadi. En kısa ne kadar sürede tekrar gebe kalabilirim bilgisi olanlardan umutlu mesajlar bekliyorum..

Çok üzüldüm rabbim sabır versin inşallah ve tez zamanda tekrar hamile kalırsın bu sefer sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah rabbim.

Çok üzgünüm Allah sabır versin. Bende 39+0 haftalık doğum yaptım sezaryen ile 3 gün sonra vefat etti cennet kuşum. 7. Ayda hamile kaldım. Öncesinde gerekli testlerimi yaptırdım vitaminlerimi kullandım ve doktorun izni ile korunmayı bıraktım. Önce sizin sağlığınız, hem vücut olarak hemde ruhsal olarak toparlanın ondan sonra tekrar düşünürsünüz. Her yönden hazır olmazsanız gebelik çok zor geçiyor..

Rabbim yardmcn olsun canm ablamn da 8 aylık bebegi karnında ölmüştü zehirlendi falan kendi hayatı da tehlikeye girmişti nerdeyse 10 sene oldu hala acısını unutamadığını söylüyor rabbim yardımcın olsun 3 çocuğu var şuan ilk bebegiydi onun da allah sabır versn

Arkadasimin başına cok bnzeri geldi.8 aylik bebegini bu sekilde kaybetti.o da hareket etmedigini farketms..çıkolata faln yems..yok.. doktra gidince anlaslms.
Norml dogumla aldilar..cok kotuydu cok iyi anlyorum..doktorlar biraz ruhen ve bedenen toparlnmasini istedi..o biraz toparlaninca inanin 1 yil gecti ya da gecmedi cok kisa surede hemn hamile kaldi..simdi fistik gbi bi kizimiz var cook sukur..cok zor zamnlar gecirdi ama sonu cok guzel oldu..sizin de oyle olacak insallah..yasadgnz kolay degil biliyorum ama sakn birakmyin kndinizi..

Çok üzüldüm allah yardımcınız olsun

Çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun. Kimseye yaşatmasın inşallah. Size nasıl birşey söylemezler anlamadım. Kordon mu dolanmış ne olmuş?

İyi dilekleriniz için tesekkur ediyorum. Zaman geçer biliyorum fakat benim için çok zor geliyor ailemden farklı sehirlerdeyim. Şuan yanimdalar fakat bir süre sonra yalnız kalacagimi biliyorum. Bu yuzden nasip olursa en kısa sürede o mucizeyi tekrar yaşamayı istiyorum..

Çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun. Kimseye yaşatmasın inşallah. Size nasıl birşey söylemezler anlamadım. Kordon mu dolanmış ne olmuş?
Suyu, kordonu, kilosu gorebildikleri herşey normaldi. Ani kalp krizi olabilir dendi sadece.

O da ailesnden uzaktaydi..ustelik eşinin akrabalari eve dolusuyordu..o haliyle idare etmye calsyordu.. bazen bn gidip bahaneyle disari cagryordum bi nefes alsn dye..herkes işe dönemez diye dusunurkn iznini faln kesip işe başladı..cok guclu davrandi. Hep dua etti..manevi yönü cok güçlü..yaşi da kucuk bize gore ama cok metanetli cikti..Allah sabir ve kolaylik versin..kucagnz dolunca hafiflyck bunlar insallah..acınızı tabi yasaycksnz ama nolur birakmyn kndinizi..her sey guzel olck insallah

Başınız sağolsun çok üzüldüm inanın.. Allah en kısa zamanda atlatabilmeyi ve hamile kalabilmeyi nasip etsin..

Allah sabır ve dayanma gücü versin. Doktorlar sezaryan sonrası en az 6 ay beklemeyi tavsiye ediyorlar. Ben de 39.haftalık bebeğimi kaybettim. Acı geçmiyor sadece acıyla yaşamayı öğreniyorsun.ben 2 yıl beklemiştim hamile kalmayı çok zor hamile kaldım. Ama nasip olmadı Allah verdi Allah aldı zor bir imtihan. Doğum sonrası pıhtılaşma baktrdm.doğumdan 9 ay sonra tekrar hamileydim. Biraz korku Biraz endişe ve umutla geçti 9 ay. Gebelikte önlem için her gün kan sulandırıcı iğne kullandm.. Çok şükür sağlıkla doğdu şimdi nerdeyse 3 yaşında. İlj bebeğim de hala dün gibi acısı içimde. Hafifledi ama geçmiyor aynı isimde birini görsem bi hamile görsem bir doğum haberi alsam o güne gidiyorum. Ama kardeşine sarılıp çok şükür yaramı sarıyor diyorum. Zamanla alışacaksın emin ol ama unutmayacaksın ömür boyu k alıyor içimizde cennet kuşumuz

Canım öncelikle başın sağ olsun.. Bu konu cidden farklı bir şey.. Önceleri duyunca üzülürdüm ama şimdi hissediyorum çünkü ben de dört aylık evladımı kaybettim herşeyi normal ve güzeldi kalbi durmuş hiç bir sebep bulamadılar yıkıldım sekiz saat sancı çektim normal doğum yaptım kucağı boş döndüm eve.. Psikolojik ve vücut olarak dört ay toparlanmam istendi. Dört ay sonra denemeye başladık ama beş ay geçti henüz bir gebelik yaşayamadım.. Acısı çok tarifsiz bir şey ve insan hemen yeniden karnında bir yavrusu olsun istiyor çok iyi anlıyorum ama sezeryan olmuşsun mutlaka altı ay toplanman lazım.. Dilerim şefaatçiniz olur.. Kalbim seninle

Rabbim sabir versin

Sizinde başınız sağolsun umarım dediğiniz gibi olur, tekrar hamile kalmayı çok istiyorum ama bu korkuyla ne yaparım bilmiyorum.Sizin bebeğiniz için doktorlar bir sebep söyledi mi?

Teşekkür ederim, sizin de Allah yardımcınız olsun. Eşime sürekli Doğumdan sonra vücudumu dinlendirecem en az 3 4 yıl çocuk düşünmüyorum diyip dururdum. Şimdi ise en kısa sürede ne zaman hamile kalabilirim tek düşüncem bu. Allah karnımızı kucağımızı boş bırakmasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…