ben 74 kiloyla hamile kaldım 85 kiloyla doğuma gittim. doğum sonrası tekrar 74 kiloya indim ancak asıl olay bundan sonrası. doğumdan sonra 6 kilo aldım gece uykusuz kaldıkça acıktım ve acıktıkça yedim. bu gece yemesi beni mahvetti. daha 27 yaşındayım ilk doğumum du ve bu kilo çok fazla. şu an bebeğim 8 aylık ve kilo veremiyorum emzirdiğim için de bir şey yapamıyorum. dr.Ender Saraç ın formula 7 çayı nı almak istedim kendisine mail attım emzirdiğim için hiçbirşey içmememi bunları bu dönemde tavsiye etmediğini söyleyen bir mail aldım. sizler nasıl kilo verdiniz?? yardımcı olursanız çok sevinirim...[/QUOTE
canım oncelikle bebeğinn ve anneliğin hayırlı olsun..
bende 62 kilo ile hamile kalım 78 mi artik 80 mi orasi bi muamma:)) doğuma girdim.. doğumdan 1 hafta sonra 71dim...
bebeğim beni 4,5 aylık olana kadar emdi sonra emmedi... bende diyetisyene gittim... 40 gunde 4,5 kilo verim... dıyetisyene gittiğimde 70,6 kgdım...
su an 66 kiloyum hedefim 58..
bebeğini ne zaman sutten kesmeyi dusunuyorsan o donemden 2 ay once diyetisyene git... o sana uygun bir diyetle işini cozer..hem emzirip hemde kilo verirsin
allah işini rast getirsin... uzulme... ne guzel bebeğini emziriyorsun...
kendine iyi bak cnm
ben 74 kiloyla hamile kaldım 85 kiloyla doğuma gittim. doğum sonrası tekrar 74 kiloya indim ancak asıl olay bundan sonrası. doğumdan sonra 6 kilo aldım gece uykusuz kaldıkça acıktım ve acıktıkça yedim. bu gece yemesi beni mahvetti. daha 27 yaşındayım ilk doğumum du ve bu kilo çok fazla. şu an bebeğim 8 aylık ve kilo veremiyorum emzirdiğim için de bir şey yapamıyorum. dr.Ender Saraç ın formula 7 çayı nı almak istedim kendisine mail attım emzirdiğim için hiçbirşey içmememi bunları bu dönemde tavsiye etmediğini söyleyen bir mail aldım. sizler nasıl kilo verdiniz?? yardımcı olursanız çok sevinirim...[/QUOTE
canım oncelikle bebeğinn ve anneliğin hayırlı olsun..
bende 62 kilo ile hamile kalım 78 mi artik 80 mi orasi bi muamma:)) doğuma girdim.. doğumdan 1 hafta sonra 71dim...
bebeğim beni 4,5 aylık olana kadar emdi sonra emmedi... bende diyetisyene gittim... 40 gunde 4,5 kilo verim... dıyetisyene gittiğimde 70,6 kgdım...
su an 66 kiloyum hedefim 58..
bebeğini ne zaman sutten kesmeyi dusunuyorsan o donemden 2 ay once diyetisyene git... o sana uygun bir diyetle işini cozer..hem emzirip hemde kilo verirsin
allah işini rast getirsin... uzulme... ne guzel bebeğini emziriyorsun...
kendine iyi bak cnm
yorumun için çok teşekkür ederim. moral oldu öncelikle sağol. ben de düşündüm diyetisyeni ama emzirdiğim için bişey yapamaz diye düşünerek vazgeçtim. niyetim spora da gitmekti ancak bebeğimi bırakabileceğim kimse yok eşimle saat olarak da ayarlayamadık o yüzden spor işi de askıda kaldı. diyet kesinlikle yapamıyorum çok iştahlıyım özellikle gece. bir yaşından önce emmeyi bıraktırmayı düşünmüyorum. o dönemler giderim heralde diyetisyene. tekrar teşekkürler tavsiyelerin için uygulayacağım..
ben 74 kiloyla hamile kaldım 85 kiloyla doğuma gittim. doğum sonrası tekrar 74 kiloya indim ancak asıl olay bundan sonrası. doğumdan sonra 6 kilo aldım gece uykusuz kaldıkça acıktım ve acıktıkça yedim. bu gece yemesi beni mahvetti. daha 27 yaşındayım ilk doğumum du ve bu kilo çok fazla. şu an bebeğim 8 aylık ve kilo veremiyorum emzirdiğim için de bir şey yapamıyorum. dr.Ender Saraç ın formula 7 çayı nı almak istedim kendisine mail attım emzirdiğim için hiçbirşey içmememi bunları bu dönemde tavsiye etmediğini söyleyen bir mail aldım. sizler nasıl kilo verdiniz?? yardımcı olursanız çok sevinirim...
ben 74 kiloyla hamile kaldım 85 kiloyla doğuma gittim. doğum sonrası tekrar 74 kiloya indim ancak asıl olay bundan sonrası. doğumdan sonra 6 kilo aldım gece uykusuz kaldıkça acıktım ve acıktıkça yedim. bu gece yemesi beni mahvetti. daha 27 yaşındayım ilk doğumum du ve bu kilo çok fazla. şu an bebeğim 8 aylık ve kilo veremiyorum emzirdiğim için de bir şey yapamıyorum. dr.Ender Saraç ın formula 7 çayı nı almak istedim kendisine mail attım emzirdiğim için hiçbirşey içmememi bunları bu dönemde tavsiye etmediğini söyleyen bir mail aldım. sizler nasıl kilo verdiniz?? yardımcı olursanız çok sevinirim...
Ben Şurayı anlamadım 88 ile doğuma gidip 92 ile nasıl döndünüz59 ile hamile kaldım 88 ile doğuma gittim.. sezeryan oldum çıktım 92 kilo eve geldim(( hastaneye giderken giydiğim kıyafetlerim olmuyordu çıkarken ( ödem kraliçesisin demişti doktorum.. 40 gün emzirdim maalesef ( 7 kilo verip 85 oldum.. sonra ara ara 81e düştüm ama hala 83üm..kızım 2 yaşında.. kızım arabada hiçdurmadığından yürüyüş de yapamadım.. sinir stres yaptım çok ve sonuç kilolar duruyor.. ilk fırsatta yapacaklarım:
1.karbonhidrat yok.
2. şeker yok.
3. günde 3 litre su
4.6dan sonra yememek
5. yürüyüş yapmak
6. düzenli yemek
1 ay deneyeceğim duruma göre diyetisyen yardımı almalıyım.. 20küsür kilo yalnız verilir mi? sağlıklı biçimde ve fazlasıyla geri almadan bilemiyorum..
Ben Şurayı anlamadım 88 ile doğuma gidip 92 ile nasıl döndünüz
canım ben de 17 kilo almıştım hamileliğimde doğumda 5 6 kilo gitti sonra emzirme dönemin de 7 kilo tekrar geldi sütüm olsun diye çok uğraştım helvalar bulgur pilavları sadece oğlumu emzirmeye odaklandımşimdi oğlum 2 yaşını yeni doldurdu bi kaç ay önce düzenli rejime başladım herşeyden ama az az tatiğiyle 22 kilo verdim .. panik yapma zamanla verirsin bi hastalık yoksa ben önce çok çiğneme ve ekmeği azaltmayla başladım iki saatte bir az yemeli . tatlı hamur işi çok ama çok az ama hiç yememezlik yapmadım çünkü tam bir tatlı hastasıyım . daha bebeğin çok ufak anne sütü çok önemli ona odaklan ama yemen içmen düzenli olsun bol su iç gece çok acıkırsan kuru kayısı ye falan .....ben 74 kiloyla hamile kaldım 85 kiloyla doğuma gittim. doğum sonrası tekrar 74 kiloya indim ancak asıl olay bundan sonrası. doğumdan sonra 6 kilo aldım gece uykusuz kaldıkça acıktım ve acıktıkça yedim. bu gece yemesi beni mahvetti. daha 27 yaşındayım ilk doğumum du ve bu kilo çok fazla. şu an bebeğim 8 aylık ve kilo veremiyorum emzirdiğim için de bir şey yapamıyorum. dr.Ender Saraç ın formula 7 çayı nı almak istedim kendisine mail attım emzirdiğim için hiçbirşey içmememi bunları bu dönemde tavsiye etmediğini söyleyen bir mail aldım. sizler nasıl kilo verdiniz?? yardımcı olursanız çok sevinirim...
AnladımNarkoz etkisi ile balon misali şiştim..
Bacaklar boyun kollar özellikle..
Eşimin terligi ile cikabildim ayakkabılarım olmadı