sezaryan dikişlerim:(

ecrin1453

Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2013
75
5
6
34
Afyon
kızlar acil yardım. . .ilişki esnasında dikişlerim cok acıo bes ay önce sezaryen dogum yaptım ara ara böyle oluyordu sımdı arttı benım gbı olan war mı bu nerden cıktı boyle yoksa bi sorun mu var

ben de sezeryan oldum ama dikiş ağrım hiç olmadı.. arada kaşınıyordu etrafı ama o da normalmiş.. doktora göründünüz mü? ihmal etmemek lazım..

ben de sezeryan oldum ama dikiş ağrım hiç olmadı.. arada kaşınıyordu etrafı ama o da normalmiş.. doktora göründünüz mü? ihmal etmemek lazım..

yok gıdemedım malesef aılemden ayrı bı sehrdeyım ve bebegımı bırakacak kımse yok havada cok kotu aılemn gelmsını beklıorum

yok gıdemedım malesef aılemden ayrı bı sehrdeyım ve bebegımı bırakacak kımse yok havada cok kotu aılemn gelmsını beklıorum

bünyeden bünyeye değişiyor ameliyat sonrası yaşananlar.. aileniz gelsin doktora gidersiniz telaşlanmayın.. lohusa döneminde çok yorduysanız zorladıysanız kendinizi ağrımış olabilir.. geçmiş olsun..

evt canm ıcnden baya bı rahatsızlık verıo yanı normal mi herkezde mi oluo yoksa sadece bndemi onu merak ediyorum:18:
canm kolaymı ya 18 kat karın yüzüyi var kesilio .bnm ameliyat bile göbek deliğimi delmşlerdi aboww sonra nasıl ağrıdı karnım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…