Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Annem bakacak boşanma surecindeyim de.onun da yaşı var o sebeble part time çalışmam gerekiyorBebeğinize kim bakacak siz çalışırken ve eşiniz çalışıyor mu
Belediyeden izin alıp düşünüyorum ben de.oyle zabıtalar dan kaçacak gücüm cesaretim yok.belediyeye gidip ruhsat izin belgesi vs aliniyormus o kadar okudum ama aklım karıştı tam anlamadım izinleriYa böyle şeylerin mafyası bile oluyormus. Herkesin bölgesi varmış oyle kafana estiği yerde seyyar dükkan açamıyormuşsun diye duymuştum. Bence baska bir şeye yönelin.
Ben de izin mevzusunda dedim işte aklım karıştı.belediye veriyor mus ama belgeler vs çok karışık geldi.direk belediyeye gidip ben bu işi yapmai için bilgi almak istiyorum desem gerisi gelir heraldeRuhsatı belediye veriyor seyyar yemek tezgahları için. Sakın izin almadan girişmeyin, sermaye yanmasın.
Öyle yapacağım sanırım direk hiç yapan bulamadım yol yordam soylesinSiz belediyeye gidip bi sorun. En net bilgiyi onlar verir
Yazlık bir yer aslında yapar diye düşünüyorum ama izinler ruhsatlar vs kafam karıştı.en iyisi belediyeden direk öğrenmek sanırımBelediyeden izin almanız gerekiyor, direkt giderseniz yardımcı olurlar. İşlek bir caddeyse iş yapar ama bebekle çok zor olur. Allah yardımcınız olsun
Zaten belediyenin haricinde bahsediyorum. Haraç kesmek gibi düşünün en basitinden. Ciddi ciddi araştırmanız lazim. Üniversite civarlarında ev yemeği yapabileceğiniz bir yer bulsanız keske.Belediyeden izin alıp düşünüyorum ben de.oyle zabıtalar dan kaçacak gücüm cesaretim yok.belediyeye gidip ruhsat izin belgesi vs aliniyormus o kadar okudum ama aklım karıştı tam anlamadım izinleri
Onlarla ilgili becerim yok malesef.direk belediyeye gidip sormak mantıklı sanirimBelediyeyle görüşmeniz gerekir sanıyorum zabıta işleri olabilir emin değilim ararsanız yönlendirirler. Bence online satış yada el işi gibi konuları düşünebilirsiniz
O tarz işlere becerim yok malesef..en basit seyyar satıcılık geldi aklıma.bulundugum ilçede olunca hem arada bebeğime de bakarım gidip gelip desimEl yatkınlığınız var ise jel-protez tırnak, ağda VS öneririm evde çok rahat yaparsınız ve elinizdeki parayla çok rahat kapsamlı malzeme alabilirsiniz. Bu işte inanılmaz para var. Tırnağı video izleyerek kolayca öğrenebilirsiniz.
He onu bilemiyorum ama dağ başında değiliz ya şikayetçi vs olurum.izin almışım etmişim kim karışır.Zaten belediyenin haricinde bahsediyorum. Haraç kesmek gibi düşünün en basitinden. Ciddi ciddi araştırmanız lazim. Üniversite civarlarında ev yemeği yapabileceğiniz bir yer bulsanız keske.
Bunu ben de duydum. Yok yere paranızdan olmayın.Ya böyle şeylerin mafyası bile oluyormus. Herkesin bölgesi varmış oyle kafana estiği yerde seyyar dükkan açamıyormuşsun diye duymuştum. Bence baska bir şeye yönelin.