Şeytanın aklına gelmez...

Dindirella

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
4.702
5.091
158
39
hanımlar burada özellikle whatsapp çebrim içi durumu takibini yapan hanımları okuyunca paylaşmak istedim.tanıdığım bir bey ve hanom evliler ilişkileri var.aynı anda çevrim içi olmamak için biri whatsapptan yazarlen öbürü messengerdan ya da instagram mesajdan yazıyor.aynı anda yazışabiliyorlar böylece.bunu da takip edin yani

hanımlar burada özellikle whatsapp çebrim içi durumu takibini yapan hanımları okuyunca paylaşmak istedim.tanıdığım bir bey ve hanom evliler ilişkileri var.aynı anda çevrim içi olmamak için biri whatsapptan yazarlen öbürü messengerdan ya da instagram mesajdan yazıyor.aynı anda yazışabiliyorlar böylece.bunu da takip edin yani
Halen aynı konudamısın
Çok yoruyorsun kendini çok
Hasta olursun bak,değmez

Bu kadar proflar yani :kahve:
Bunlar buluştukları anlaşılmasın diye kafede ayrı masalarda oturuyorlardır:KK45:

Bu adam ve kadin aslinda yokmus. Yeni bir Akil Oyunlari. :KK53:
Herşey mümkün olabilir :KK54: ama çok üzücü bukadar takıntı insanı nasıl yıpratmasın ki
Konu sahibinin Kullanıcı adına kadar etkilemiş
Olay ve dünya bu ikisinin etrafında
Ve daha önce de söyledik elinde aslında bir kanıt delil Yok
Varsayımlar üzerine gidiyor
Bir ara ikisinin sevgili olduğunu iddia ediyordu.kantı ise,aynı anda çevrim içi oldukları içinmiş
Çok taktı o yüzden böyle galiba

Ay bi ben mi sosyal medya konusunda kıtım? Whatsapp'tan adam yazdı diyelim kadın çevrimiçi olmadan nasıl okuyup başka mecradan cevaplıyor?
Bir de bu kadar uğraşacaklarına SMS kullansalar. Bana neyse?

Pek bir üşengeç geldin gözüme. :KK45:
Hakkaten ya ne uğraşacağım? Aldatmak için oradan oraya.. :olamaz:

Yeni deyim buldum:
Üşenenin aldatması olmaz :confused:

Neden ortaya dökmüyorsun bildiklerini ? İş ona kalırsa farklı uygulama indirip yaparlar sms atarlar olmadı başka hattan yaparlar yapana yol çok

Back
X