Seyrek kaşlar nasıl çoğalır?

Bende yağlar falan hiç ise yaramaz . Ama Hint yağı almıştım dudaklarima sürmek için :) Dudaga etkisinin yanında beş on kere de düzensiz aralıklarla kaşıma süreyim dedim . Sanırım kaslarım gurlesti tabi öle waoow bişi düşünmeyin. Beyaz tenli biri olarak bu artışı çok sevdim 😄Markasi da de moie . Üşenmedim baktım .

Kuaförüm sarmısak vazelin badem yağı vs önermişti
Töbe hiç biri işe yaramıyor
Hele sarmısak kaşa sürüldüğünde
Kendinize sövüyorsunuz
Ne o kaşa ne bu kokuya🤣
Kişiden kişiye değişiyordur belki o yüzden iddialı yazamayacağım ama bir dönem kirpiklerime bakım yapmak ve nemlendirmek için vazelin içine zeytinyağı, badem yağı karıştırıp her gece kirpiklerime sürdüm, birkaç ay sonra yeni kirpikler çıktı, keza kaşlarım zaten gür ve kalın köklü ama nemlensinler diye aynı karışımı kaşlarıma da sürüyordum, maalesef bende kaşları saç gibi uzatmaya başladığından artık sürekli değil ara ara sürüyorum :))

Saçlar ve kaşlar için taze defne yaprağıyla karanfili kaynatmayı da önerebilirim, karışım soğuyunca süzerek bir sprey şişesini doldurup saçlara, kaşlara, kirpiklere ve cilde uygulanabilir.

Çoğalmaz tecrübeyle sabit. Çoğalmış gibi yapar. Vazelin tarzı şeyler petrol ağırlıklı fikrimce kullanmayın. Ay ay bi miktar para verip bakımları denemektense düzgün bir yerde kalıcı kaş yaptırın. Ben öyle yapıcam :) çok iyi yapan yerler var artık.

X