Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sarımsağı ikiye kesip sur her akşam. Bir de gün içinde bir kaç defa kaş bolgesine tırnakla, çizmeden hafif hafif kazıma hareketi yap.Bu şekilde biraz çoğalır ama fazla bir şey de umut etme.
Kıl tekniği ile yaptırdım ben, harika bir yöntem o ayrı da sonrasında kaşlarım da sıklaştı olanlar da güçlendi. O zamana kadar kullandığım hiçbir yöntem işe yaramamıştı, ama tabi benle ilgili de olabilirKaş kirpik serumu kullandım fayda etmedi vazelin sürdüm fayda etmedi ne yapmam lazım çoğalması için
Vazelin ayağa sürülen birşey her duyduğunuzu yapmayın.Oyle olsa ayaklarınız kıllı kıllı olurdu.Kaş kirpik serumu kullandım fayda etmedi vazelin sürdüm fayda etmedi ne yapmam lazım çoğalması için
Tecrübe ile sabitAynısını yazacaktım, varsa yoksa sarımsak. Saç çıkartıyor kesinlikle.
Kas düzenli aldirip uclari kestirince arttı benim. Sıklaşti yani. Kaş tarama çubuğu da kullandim etkisi ne kadar bilemedim cok değil muhtemelenKaş kirpik serumu kullandım fayda etmedi vazelin sürdüm fayda etmedi ne yapmam lazım çoğalması için
Ne alaka ya vazelinin üstünde ayağa sürünüz mü yazıyorVazelin ayağa sürülen birşey her duyduğunuzu yapmayın.Oyle olsa ayaklarınız kıllı kıllı olurdu.
Yok kız saça kaşa yüze ele her yere sürülüyor vazelinVazelin ayağa sürülen birşey her duyduğunuzu yapmayın.Oyle olsa ayaklarınız kıllı kıllı olurdu.
Kaş kirpik serumu kullandım fayda etmedi vazelin sürdüm fayda etmedi ne yapmam lazım çoğalması için