Seyrek kaşlar nasıl çoğalır?

recurring

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2023
132
53
26
Kaş kirpik serumu kullandım fayda etmedi vazelin sürdüm fayda etmedi ne yapmam lazım çoğalması için

Bence çoğalmaz çok gür kaşlıyım ama yanlış alınan bir kısım oldu daha da çıkmadı neler neler denedim seyrekse seyrek kalıyor saç gibi

Vazelini deneyin kuzenimin hem rengi sarimsiydi hemde seyrekti vazelin surerek hem siyahlasti hemde cogaldi hem ucuz hemde cok kolay yontem

Kuaförüm sarmısak vazelin badem yağı vs önermişti
Töbe hiç biri işe yaramıyor
Hele sarmısak kaşa sürüldüğünde
Kendinize sövüyorsunuz
Ne o kaşa ne bu kokuya🤣

Kaş kirpik serumu kullandım fayda etmedi vazelin sürdüm fayda etmedi ne yapmam lazım çoğalması için
Kıl tekniği ile yaptırdım ben, harika bir yöntem o ayrı da sonrasında kaşlarım da sıklaştı olanlar da güçlendi. O zamana kadar kullandığım hiçbir yöntem işe yaramamıştı, ama tabi benle ilgili de olabilir

Saçlarıma sürdüğüm yağlı ve vitaminli karışımı kaşlarıma da sürüyorum aklıma geldikçe. Henüz bir gelişme yok. Okullar tatile girince microblading yaptırırım belki, gidip görüşeceğim önce

Ben vazelin ve sarımsak ile kalınlaştırmıştım. Bir dönem ince kaş modasından sonra 😀 vazelin yada sarımsak sürdükten sonra diş fırçası ile taradım. Gece yatarken yaptım baya faydalı oldu benim için

Benim arkadaşımın bir karışımı var ben onu kullandım düzeldi.siseni bulduğumda atayım. Trendyol da satışını yapıyor. Şişeyi bulamazsam arkadaşa sorar linkini etiketlerim.

X