• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seyrek kaş çoğaltma

elooo88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2020
634
500
53
33
Merhabalar kaşları seyrek olanlar çoğaltmak için neler yaptınız işe yaradı mı önerilerinizi bekliyorum

Hiçbir şey yapmadım. Fındık kavurup sürmek, vazelin sürmek, minoksidil sprey kullanmak, badem yağı sürmek gibi yöntemler duydum ama hiçbirini denemedim

Teyzem karanfil yakıp sürerdi kaşlarına hem renk veriyor hem besliyor derdi denedim güzel ama sürekli yapmadım denemek lazım

arifoğlu kaş kirpik serumu bende baya işe yaradı. kaşlarımın çoğu dökülmüş üçte biri kalmıştı. yarıya yarıya doldu boşluklar. ondan önce başka bir markanınkini kullanıp sonuç alamamıştım. ama kötü haber şu ki, sebebini anlamamakla beraber kullanmayı bırakınca tekrar dökülmeye başlıyor. bir ömür mü kullanıcam, diye düşünmeden edemiyor insan.

Merhabalar kaşları seyrek olanlar çoğaltmak için neler yaptınız işe yaradı mı önerilerinizi bekliyorum
Vazelin ve zeytinyağı kesinlikle işe yarıyor. Tabi kıl yapısı inatçı değilse. Bebekler için avokadolu vs vazelinler var çok işe yarıyor. Hatta sert kasları da yumuşatıyor. Ben geceleri sürüp uyuyordum

arkadaşlar ben daha önce arifoğlu kaş kirpik serumunu kullanmıştım. fena değildi. şimdi ise saç dökülmesi için forcapil serum adında bir serum kullanıyorum. aslında saç için almıştım ama kaşlarıma da süreyim dedim. sonuç çok iyi. kaşlarımın hepsi olmasa da çoğu geri geldi ve düzenli kullanmadığım halde. biraz pahalı ama işe yarıyor.

Herkes vazelin diyor ama bence kaşa sürmek doğru değil sonra bianda dökebilir içeriğinden dolayı, bence sarımsak sürün akşamları eğer sarımsak zor gelirse her akşam yatmadan sarımsak yağı sürüp sabah yıkayın, efsane işe yarıyor bulursam iki foto birleştirip kaşlarımın halini göstereyim size.

Eklentiler

• C236859F-44B0-43F0-BF61-D668A70AD43B.jpeg
    C236859F-44B0-43F0-BF61-D668A70AD43B.jpeg
    89,5 KB · Görüntüleme: 9
Back