Şeymoşuma Baskın:)

OLACAKLARDANSORUMLUOLMAM

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2008
5.968
4
40
çarşamba günü gelememiştim minik alyamız çok hastaydı
keremle kayrayı çok özlemiş alya anne gidelim anne gidelim diye başımın etini yedi
babamıza rica ettik bizi bıraktı ve şeymaya sabah sabah süprüss yaptıkk:)
çok eğlndik şeymam neler döktürmüş ellerine sağlık
isviçreye g,tmeden görmem iyi oldu malum 1 ay ayrılık var
özlem gidermeye çalıştıysakta özlemimiz dinmediolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
herşey için teşekkürler şeymoşum:asigim:

ıyiki geldin canım arkadaşım can yoldaşım...

tam süprisss oldu hiç sorma ama çok iyi oldu çok mutlu ettiniz...Enişteme çokkkk tşkler buluşturdu bizi kavuşturdu olumunekankayizsmile

Alyamın maşallahı vardı süt annesi yesin dötünü...

Ne yaptım canım benim süprisss yapmasaydın neler yapardım sana..

ıyi yolculuklar sağ sağlim gidin gelin inşşş...

çokkkk öpüyorum canım...

sohbet muhabbet derkez az resim çekildik artık idare edin bunlarla..

tüm samimiyetin,güzel yüreğinle evimi şenlerdirdin herzamn beklerim Aybikim...

ooo yine mükemmel bi buluşma
Sizi görünce bi anda imrendim ne yalan söyleyim mafoldumbenmafoldumben
Allah dostluğunuzu hiç bozmasın :Saruboceq::Saruboceq:
Bebekleri de yerim maşallah ikisine de

aybike'ciğim canım haber verseydin bende gelirdim 1 ay yoksun görüp bende hasret gidermek isterdim çok kırıldım bilmeni isterim ama sağlık olsun inşallah başka sefere bebişlere maşallah sizde çok güzelsiniz yine kayra'mda çok yakışıklı her zamanki gibi seviyorum sizi

ooo yine mükemmel bi buluşma
Sizi görünce bi anda imrendim ne yalan söyleyim mafoldumbenmafoldumben
Allah dostluğunuzu hiç bozmasın :Saruboceq::Saruboceq:

Maşallahhh bebişleree... aybik bu arada tekrar geçmiş olsun ve hayırlı yolculuklar Allah' a emanet olun...........

tşk ederiz hepinize zemuszemus

[ı]ooo yine mükemmel bi buluşma
sizi görünce bi anda imrendim ne yalan söyleyim mafoldumbenmafoldumben
allah dostluğunuzu hiç bozmasın :saruboceq::saruboceq:
[/ı]

şeymacım her zamanki gibi harika görünüyorsun.aybikede ölee tabii..allah muhabbetinizi dostlugunuzu artırsın :)

sağolun canlarım amınnnnn aminnnn

ooooo daha dün birlikteydik ama sizleri görmek çok güzel
hasta olduğum için dün minik lokumumu öpüp koklayamamıştım hele tatilden dönün ozaman inş eren ve keremle beraber gezmelere gideriz

canımcım bizim şeymaya gittiğimiz gün haber verdi şeyma gelmedin..
tmm aybike gidecek 1 ay yok ama kusura bakmada sanki bizimle her hafta buluşuyormuşsun gibi emin ol bende sana kırıldım ogün hepimiz bir arada olucaz diye kalkıp geldik ama bu seferde bir baktım yoksun bende sana kırıldım haberin olsun..:gitme:

kızlar maşallah sizede bebişlerinize de
aybikecim canım çok üzüldüm alya dua ya çok geçmiş olsun canım benim..

SAĞOL CANIMMM

ooooo daha dün birlikteydik ama sizleri görmek çok güzel
hasta olduğum için dün minik lokumumu öpüp koklayamamıştım hele tatilden dönün ozaman inş eren ve keremle beraber gezmelere gideriz

Duydum duydum ne iyi etmişsiniz hediyelerinizide gördüm çok zevklisin süperdi herşey kesene bereket...innşşş canım çok ıyı olur...

bayılıyorum bu çat kapı buluşmalarınıza, sefanız olsun kızlar. maşallah size.

bende çok zevkli oluyor...
Maşallah sze ve kuzulara hanımlar,bende istiyom yakınlarda bi k.k lı arkadaşşşşşşşş:sinifsinif:

sağol canım bulursun inş...kolay kolay bulunmaz ama iyi seçmelisinolumunekankayizsmile

tek kelimeyle süpersiniz kızzlarrr ohhh ne iyiyapıyorsunuz valla helal olsun...

sağol canım

elif'ciğim kırılma cnm o gün arda rahatsızdı şeyma biliyordu grip olmuştu ondan gelemedim ayrıca arabamda yoktu şeymaya bugün söyledim nedenlerini cnm kırılma bana sakın bak dünür olcaz nede olsa dimi ama

ALLAH DOSTLUĞUNUZU DAıM ETSıNN KISLARR kaydirigubbakcemile5

AYBıKECıMM YOLUNUZ AÇIK OLSUN SAĞLIKLA GıDıN GELıN ALYAMI ÖPTÜM KOCıMAN KOCıMANNN opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…