- 30 Ekim 2008
- 5.968
- 4
- 40
-
- Konu Sahibi OLACAKLARDANSORUMLUOLMAM
ooo yine mükemmel bi buluşma
Sizi görünce bi anda imrendim ne yalan söyleyim mafoldumbenmafoldumben
Allah dostluğunuzu hiç bozmasın :Saruboceq::Saruboceq:
Bebekleri de yerim maşallah ikisine de
aybike'ciğim canım haber verseydin bende gelirdim 1 ay yoksun görüp bende hasret gidermek isterdim çok kırıldım bilmeni isterim ama sağlık olsun inşallah başka sefere bebişlere maşallah sizde çok güzelsiniz yine kayra'mda çok yakışıklı her zamanki gibi seviyorum sizi
Maşallahhh bebişleree... aybik bu arada tekrar geçmiş olsun ve hayırlı yolculuklar Allah' a emanet olun...........
[ı]ooo yine mükemmel bi buluşma
sizi görünce bi anda imrendim ne yalan söyleyim mafoldumbenmafoldumben
allah dostluğunuzu hiç bozmasın :saruboceq::saruboceq:
Bebekleri de yerim maşallah ikisine de[/ı]
aybike'ciğim canım haber verseydin bende gelirdim 1 ay yoksun görüp bende hasret gidermek isterdim çok kırıldım bilmeni isterim ama sağlık olsun inşallah başka sefere bebişlere maşallah sizde çok güzelsiniz yine kayra'mda çok yakışıklı her zamanki gibi seviyorum sizi
şeymacım her zamanki gibi harika görünüyorsun.aybikede ölee tabii..allah muhabbetinizi dostlugunuzu artırsın :)
kızlar maşallah sizede bebişlerinize de
aybikecim canım çok üzüldüm alya dua ya çok geçmiş olsun canım benim..
ooooo daha dün birlikteydik ama sizleri görmek çok güzel
hasta olduğum için dün minik lokumumu öpüp koklayamamıştım hele tatilden dönün ozaman inş eren ve keremle beraber gezmelere gideriz
bayılıyorum bu çat kapı buluşmalarınıza, sefanız olsun kızlar. maşallah size.
Maşallah sze ve kuzulara hanımlar,bende istiyom yakınlarda bi k.k lı arkadaşşşşşşşş:sinifsinif:
tek kelimeyle süpersiniz kızzlarrr ohhh ne iyiyapıyorsunuz valla helal olsun...