Şeyma Subaşı ve instagramdaki yandaşları

Acun hayranlığınız için üzgünüm ama Şeyma ile evlenmedi. hatta soyadını çocuğuna bile vermedi. Hamileyken, onu kabul etmedi ve aylarca yüzünü bile görmedi. Doğuma bile gitmedi. Sahip çıkma olayına gelince ise, biriyle evliyken diğeriyle poz vererek mi sahip çıkıyor.

Allahım oturmuşum burda acun'u konuşuyorum. Gerçek bir işsizim :/

Kadinlarla iliskisi sig mi? Acun sevdigi herkesle evleniyo kadinina sahip cikiyo daha napsin

Sevgili degiller, belki banlanicam ama........ kiz su an bir kolelik programinin icinde. Ismini birkez bile duymadigim ve yasi henuz 26 olmasina ragmen nasil oluyor da google arama motorunda bilgileri google da cikiyor. Babasinin ismine tiklattigimizda da hicbir vasfin olmadigi gorunuyor. Belki konu sahibi o yuzden dertli. Sonucta paranin babasi tv kanali sahibi ve yabanci bircok programin turkiye de yapilmasina sahne oldu acun. Google a yazin illuminati acun diye ordan anlardiniz daha kapsamli bir sekilde ne demek istedigimi. Eger ceza da alirsam bilemiyorum artik ben olani soyluyorum herkes herseyi biliyor aslinda.. Ve bizde bu tur konusmalarin icine girip amaca hizmet etmis oluyoruz tipki bir koyun gibi

Merhaba site sakinleri. Gereksiz bir konu oldu, kusura bakmayın. Ekşi sözlükte okuduklarımdan etkilendim sanırım. Vaktinizi aldığım için hepinizden özür diliyorum.

Sayım moderatörlerimizden ricam, konunun kilitlenip ilgili bölüme taşınmasıdır hatta mümkünse silinmesidir. Bu işlem için size mesaj mı atmam gerekiyor, yoksa siz direkt kapatıyor musunuz? Yardımlarınız için teşekkür ederim. Kolay gelsin.

Ay kusura bakmayın demeden edemeyeceğim... Konuşacak konu mu kalmamış!? Siz mal mısınız ya? Burası KK! en son BDV ' ye ne zaman girdiniz merak ediyorum. Herkes ekonomi vs... için konu açıyor ya... Haklısınız! Sırf muhalefet edeceksiniz ya konu sahibine! Entelliğinizi yiyim sizin! Banlanırsamda banlanayım...

Ne kadar tutarsız insan var burada! Ne düşündüğünüz belli değil!

Arkadaşım kimsenin vaktini aldığın falan yok. İnsanlar burada neler paylaşıyorlar. Bir kısmı konuda kendini bulduğu için rahatsız oldu galiba. Sanki burada sabahtan akşama kadar TÜİK' ten veri alıyoruz! Ciddi mevzular konuşacak mışız! Sizin ciddiyetinizi yiyim ben!

Zeynep ılıcalı peki kimin yuvasını yıkmış bunu neden yazmıyorsunuz. Senin için başkasını boşayan başkası için de seni boşar nokta.

Zeynep ılıcalı peki kimin yuvasını yıkmış bunu neden yazmıyorsunuz. Senin için başkasını boşayan başkası için de seni boşar nokta.
Bilmeden konuşma Acun zaten ilk eşiyle boşanmış ve ilk eşi Acun u boşuyor ..araya girme yok ..oturduğunuz yerden milletin özeline saldırmayın ..

Yasayi nerenle dinledin ama pedofil evliligi diye birsey yok iyi arastir oyle konus

Bilmeden konuşma Acun zaten ilk eşiyle boşanmış ve ilk eşi Acun u boşuyor ..araya girme yok ..oturduğunuz yerden milletin özeline saldırmayın ..
Haddini aşma düzgün konuş. Acunun uçkurunu sen mi tutuyorsun da biliyorsun

Bu topikte beni çok etiketlemişsiniz, konuyu ben açmadım, kapatıldığı fark edilmeyip yanlışlıkla açılmış büyük ihtimalle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…