• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şeyma Subaşı ve instagramdaki yandaşları

serenaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2010
107
98
118
İstanbul
Merhaba hanımlar,

İçimden geldiği için sizle paylaşmak istedim.. Malum Şeyma Subaşı'yı Acun Ilıcalı'dan dolayı tanımayan yoktur. Kendisi kolay yoldan zengin olup nereden geldiğini unutmuş biri. Zeynep hanımı 6 yıl boyunca üzmüş, onun ve iki çocuğun ahını alarak boşandıkları günü snapte elinde tek taşıyla kutlamış zavallı bir insan..:KK12: Geçmişini bilmeyenler için hatırlatayım.. Daha 18 yaşındayken Alican Ulusoy ile ilişkisi olmuş ve ondan çocuk aldırmış ve umduğunu bulamayınca Acun'u kafalamaya çalışmış ve başarılı da olmuş, meslek lisesi 2. sınıf terk (liseyi neden bitiremediği de belli, hanım kızımızın amaçları farklıymış), İstanbul'un varoş bir mahallesinde yaşayan bu kız, kendini bir anda miami jet sosyetesi sanıp sahip olduklarını (sanki alın teriyle kazanmış) insanların gözüne sokarcasına yaşamaya başlamış biri..:lülülü: Hele anne ve babasına diyecek söz bulamıyorum. Normalde evli ama fakir bir adamdan hamile kalıp evlilik dışı çocuk doğursa mahalle baskısına uğrayacak bu kızın, sırf zengin bir adamdan hamile kaldığı için tüm aileyi de ihya ettiği için yerlere göklere çıkartılmasına da anlam veremiyorum. :super:

Gelelim instagram takipçilerine.. O fotoğrafların altına "Canım harikasın, senin gibi olmak istiyorum, Acunla çok yakışıyorsunuz, evlenin artık, sizin aşkınız her şeyi yendi vs" ve daha birçoğu gibi yorumlar yazan takipçilerine ne demeli. Hadi ergen kızları geçtim ama bu yorumları yapan evli barklı çocuklu kadınlara ve evlilik dışı yaşanan, bir yuvanın yıkılmasına neden olan bu ilişkiyi destekleyenlere ne demeli? :kahve: Bu kadınların başına aynı şey gelse, kocaları kendilerinden daha genç bir kadın bulup 6 yıl boyunca kendilerini aldatsa, üstüne bide çocuk yapsa aynı tepkiyi verebilirler miydi? Ayy canım siz çok yakışıyorsunuz, biz hemen boşanalım aşkınızı yaşayın siz derler miydi?:KK59: Hiç sanmıyorum :ıslık:

Konunun bölüme ait değil muhtemelen taşınır ya da kapanır ama değindiğiniz noktada haklısınız. Acun gibi sözde muhafazakar bir adamın yaptığı ikiyüzlülük ve Şeyma' nın ne oldum delisi halleri gerçekten çok irite edici. Yani karısından ayırdığı adamla göğsünü gere gere poz vermek de ciddi mide ister. Ama Türkiye' de ahlaksızlık yükselen bir trend halini aldı, seneler önce oyuncu Sanem Çelik evli yönetmen sevgilisiyle yakalandığında aldığı tepkiler yüzünden ülkeyi terk etmek zorunda kalmıştı. Ama şimdi aldatma, 2. kadın olma, ahlaksızlık sanki altın tepside sunuluyor.

Merhaba hanımlar,

İçimden geldiği için sizle paylaşmak istedim.. Malum Şeyma Subaşı'yı Acun Ilıcalı'dan dolayı tanımayan yoktur. Kendisi kolay yoldan zengin olup nereden geldiğini unutmuş biri. Zeynep hanımı 6 yıl boyunca üzmüş, onun ve iki çocuğun ahını alarak boşandıkları günü snapte elinde tek taşıyla kutlamış zavallı bir insan..:KK12: Geçmişini bilmeyenler için hatırlatayım.. Daha 18 yaşındayken Alican Ulusoy ile ilişkisi olmuş ve ondan çocuk aldırmış ve umduğunu bulamayınca Acun'u kafalamaya çalışmış ve başarılı da olmuş, meslek lisesi 2. sınıf terk (liseyi neden bitiremediği de belli, hanım kızımızın amaçları farklıymış), İstanbul'un varoş bir mahallesinde yaşayan bu kız, kendini bir anda miami jet sosyetesi sanıp sahip olduklarını (sanki alın teriyle kazanmış) insanların gözüne sokarcasına yaşamaya başlamış biri..:lülülü: Hele anne ve babasına diyecek söz bulamıyorum. Normalde evli ama fakir bir adamdan hamile kalıp evlilik dışı çocuk doğursa mahalle baskısına uğrayacak bu kızın, sırf zengin bir adamdan hamile kaldığı için tüm aileyi de ihya ettiği için yerlere göklere çıkartılmasına da anlam veremiyorum. :super:

Gelelim instagram takipçilerine.. O fotoğrafların altına "Canım harikasın, senin gibi olmak istiyorum, Acunla çok yakışıyorsunuz, evlenin artık, sizin aşkınız her şeyi yendi vs" ve daha birçoğu gibi yorumlar yazan takipçilerine ne demeli. Hadi ergen kızları geçtim ama bu yorumları yapan evli barklı çocuklu kadınlara ve evlilik dışı yaşanan, bir yuvanın yıkılmasına neden olan bu ilişkiyi destekleyenlere ne demeli? :kahve: Bu kadınların başına aynı şey gelse, kocaları kendilerinden daha genç bir kadın bulup 6 yıl boyunca kendilerini aldatsa, üstüne bide çocuk yapsa aynı tepkiyi verebilirler miydi? Ayy canım siz çok yakışıyorsunuz, biz hemen boşanalım aşkınızı yaşayın siz derler miydi?:KK59: Hiç sanmıyorum :ıslık:
çok güzel şeyler söylemişsin ama iyi cesaret dava mava gelmez inşallah gelirse de arkandayız En Büyük KK

Bende insan olarak pek sevmiyorum ama kendine ünlüler camiasında yer buldu.
Adamin eski eşleri bu konuyu pek takıyormus gibi değil zira.
O camia da kimin eli kimin cebinde belli değil :)

Merhaba hanımlar,

Bizi ilgilendiren bir durum göremiyorum ben,

Merhaba hanımlar,

herkesin kendi hayatı şu konuda katılıyorum bu kadar göz önünde olunmamalı bencede örnek açısından.herkes sevdiği kadına bu denli sahip çıkıp nüfusuna almaz.ama herkesin aklı fikri var sonuçta.çok eliştirmişsiniz hande hanımı kimseyi kınamamak lazım bence demekki oda böyle mutlu.

1- size ne?
2- bize ne?
3- yuvayı yıkan acun, evli olan o çünkü.
4- daha cok dünya ve ülke gündemindeki olaylara dertlenip farkındalık olusturun bence.

Derdini seveyim butonu nicin yok bu sitede, gözüm cok aradı öyle biseyi.

Ben bu kadar yüklenmeyeceğim konu sahibine. Sonuçta evine aldığı mobilyasından memnun olmayan da, kuaförünü şikayet eden de konu açıyor buraya o zaman hepsine demeliyiz gündemi takip et diye. Ayrıca ülkemizde ahlaksızlık yükselen trend ve gen. kızlar için çok kötü bir profil Şeyma Subaşı gibi kadınlar.

Niye bu kadar kafayı taktınız ki
İyi bir örnek değil evet bende biliyorum sosyal medyada baya popüler malum ama hiç içime dert olmadı :KK51:

Acun zaten çok itici, şeyma subaşı mıdır nedr şimdi google attım o da iticilikte onunla yarışır zaten .

Benim anlayamadığım nokta:

1. Başkalarının hayatını bu kadar neden takip ediyorsunuz size ne ki?

2. Burda ahkam kesersiniz ama önünüze zengin koca koysalar herkesten önce gidersiniz. Sadece siz değil burdaki kadınların %99u , ülkemizdeki kadınların %99u zengin adam var deseler uça uça giderler sonra da cnm mantık evliliği yaptım derler. Siz o kadından çok mu iyisiniz? Hemcislerimizin çoğu az ya da çok bir şekilde satılık/paraya sevdalı, siz sanki bu kadından sanki çok mu ahlaklısınız?

Kadının zengin adamdan para yiyip zengin olmasına mı dertlendiniz nedir anlamadım ki?? Başkaları zenginlerle takılırken züğürt adamla evlendiğiniz için üzülmüş olmayasınız?

Son düzenleme:
Benimde görünce sinirlerimi bozan bi insan ama bu kadar detaylı bilmiyordum hayatını.Rahatsız oluyorum bu tarz insanları gördükçe siz de bakmayın eğer rahatsızsanız.Hem böyle insanlardan hiç hoşlanmam deyip hem tüm hayat detaylarını bilmek kıskançlıktan ileri geliyor çünkü

Şeyma subaşı savunuculuğu yapmak değil derdim de, parayı müthiş yiyor o kadın ya :D benim daha fazla param olsa öyle yiyemem valla :D (bazen ben de aşırı enerjik oluyorum, mutfak dolabı falan silince geçiyor. Buzdolabını silerken bakıyorum Şeyma yine road to Miami...)

Melisa da tatlış bişey oldu büyüdükçe.

Bu arada acunun eski karısıyla olan yuvasının derdi bize mi düştü, eğer öyleyse çekirdeğimi alıp geliyorum. Komşu kızı olsa yine çekirdeğimi alır gelirdim.

Hadi bende eski eşe saydırayım,fazladan para için seni aldatan adamla senelerce evli kaldın rezil olmaya değer miydi diye. Ne geçecek elimize?

Herkes kendinden sorumlu, hiçbir kadın adamın yuvasını zorla yıkmaz etmeeez.

Alan memnun veren memnun.onlara yorum yazana gelince demek ki takdir ettikleri yaşam biçimi ve karakter öyle..takip etmeyin yorumlarını sizde..hayat yeterince zor zaten bu şekilde sevmediğin tarz insanları takip ettikçe neden daha zorlaştırıyorsun ki..ben kendi derdimden etrafı hiç görmüyorum .bana NE ki

Şeyma Subaşı'nın geçmişinde kiminle ilişkisi olduğu, hangi sosyeteye ne şekilde girdiğinden daha önemli dertlerimiz yok mu ya
Toplumda böyleleri hep var
Ama daha beteri de var. Mesela gündemdeki pedofili evliliği. Böyle derin sorunların içinde kafanıza taktığınız bu mu yani?
Kadının hayatını derinlemesine araştıracak takip edecek kadar ne yaşadınız yahu

Ben bu kadar yüklenmeyeceğim konu sahibine. Sonuçta evine aldığı mobilyasından memnun olmayan da, kuaförünü şikayet eden de konu açıyor buraya o zaman hepsine demeliyiz gündemi takip et diye. Ayrıca ülkemizde ahlaksızlık yükselen trend ve gen. kızlar için çok kötü bir profil Şeyma Subaşı gibi kadınlar.
Sırf Şeyma subaşı değil
Aliağoğlunun 23 yaşındaki sevgilisi falan
Adam zengin diye 3 karısı artı 1 sevgilisi olabiliyor
Sanırım suç kadında
Seslerini çıkarmıyorlar kocam zengin kimi kuma alacaksa alsın kimi metres yapacaksa yapsın Nikah bende (!)
Yada genç kızlar bu adam zengin ve evli fark etmez çocuk yapayım hayatımı garantiye alayım
Benim sinir olduğum nokta bu tip kadınların kendilerine ve hemcinslerine saygısı olmadan bunlardı yapabilmesi..
ama iki tarafta memnun bize diyecek bir şey kalmıyor

Benim gibi kapat instagramını ve diğer tüm sosyal medya hesaplarını, kökten çözüm.Belki dünyadaki iğrençlikler bitmiyor ama gözüm görmedikçe midem bulanmıyor en azından.Ha ben çok farklı rahatsızlık duyduğum şeylerden dolayı kapadım hepsini orası ayrı.

Back