Seyhanmerve'nin Diyet Günlüğü

seyhanmerve

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2011
42
0
96
Avustralya
Herkese selam arkadaşlar,
Ben bu siteyi google da "Kadınlar nasıl azimle kilo veriyor"diye yazarak buldum,bundan sadece 5 gün önce.Ve gördüklerim karşısında waooow diyerek gıptayla hepsini okudum ve inceledim.Gercekten süper ötesi bi irade,azim ve gerçek başarı hikayeleri.Hepinizi öncelikle teker teker kutluyorum.Bende 4 gündür büyük bi sabırla ve azimle devam ediyorum.
Ben 22 yaşında evli bi kadınım.Bundan sadece 2 sene kadar önce 63 kiloydum.Şuanda Türkiye de degilim yurtdısında okuyorum aynı zamanda.63 kilo ile geldigimde kendime birazda olsa vücut acısından güvenim vardı.Hergün iyiyim ben ya,göbek yok gögüsler normal.Biraz bi kalça ve basen var o da olsun artık ilerde veririm diye diye 2 sene içinde 10 kilo aldım.Degişik mutfaklar olunca aç gözlülük yaparak oo süper at agıza,nolcak canım bi tane fazladan,süper cikolata,tatlı,o,bu derken bi tartıldım 72 kiloyum ama yine degişen bisey olmadı veririm türkiyeye gitmeden vericem kesin.2 gün diyetteyim yürüyüsler koşu bandları,vibration makinaları..3.gün hüsran üff acıktım banane ya bidaha gelmicem dünyaya demeler.VE sonra anne olacagımı düsündüm,bu kadar yemek yemek ne kadar yararlı onu düşündüm.Hiç görmedigimiz bi mide için yıllardır işkence ediyoruz güzelim vücutlarımıza.Neyse çok uzatmayayım
Ve persembe günü başladım dikkat etmeye.İlk gün herkes iyi bilir midem agliyordu resmenve ben konustum onunla deli gibi bu kadar zaman yedin yeter artık.Yine yemek yiyeceksin ama şimdi degil.Şeker,tuz,ekmek kalktı hayatımdan.Yogurt low fat olanından,meyve ve sebze agırlıklı besleniyorum.Canım bişey çekmiyor şu sıralar çünkü beynime hükmettim biliyorum sizde yapabilirsiniz.Sadece 2 gün dayanmak lazım sonrası zaten devam ediyor.Ve bugün merak edip tartıldım 70.9 kilo çıktım.Ve hepinize cok ama cok tesekkur ederım..Hedefim sadece 55))))Biliyorum biz kadınlar istersek basarırızz..Hepinizi öpüyorumm

bnde yeni başladım diyete .. bu gün ikinci günüm ..şimdilik ii gidiyo
gerçekten azim çok önemli bnde asla diyet yapamam diyenlerdendim dün zorlandım ama bu gün iyiyim sadece hareket yapmaktan bacaklarım ağrıdı ve karnım acıyo...onun dışında iyiyim şükür ..

Senin adına cok sevindim,bende yeni sayılırım aslında ama benimkide iyi gidiyor.Oglen saatlerinde müzigimi açıp valla göbek atıyorum hopluyorum zıplıyorum inan bana su içinde kalıyorum ve sonra hemen duşa.Ardından yeşil çayımı içiyorum,öyle bi rahatlatıyor ki.Bi de akşamları 6.30 dan sonra asla bişey yemiyorum meyve dısında.Umarım sende vermen gereken kiloları hemencecik verirsin darısı hepimizin başına ins canım)

Yarın bende diete başlamak istiyorum.Kesinlikle başlamalıyım en son 67 kiloydum gerisini bilmem.Başlayıp bırakmaktan sıkıldım.Artık kesinlikle bırakmayı düşünmüyorum.24 yaşındayım 162 boyundayım ve bu kilolar vücudumu inanılmaz değiştirdi.Göğüslerim daha büyüdü karnım yanlarımçıktı offfffff.Yarın başlıyorum bende

Seninde yaşın benim gibi daha küçükve sen bizlerden çok daha iyisin sanırım vermen gereken kilon 7 tabi en iyisini sen bilirsin ama sanki 60 ve altındaki kilolarda insan kendine daha bi güveniyor.Bu arada aramıza sende hoşgeldin canım.İnsallah vermen gerekenleri en kısa zamanda verirsin..

aynen öyle 60ın altında olduğun zaman insan kendine daha çok güveniyor. 1. günüm hayırlı olsun :) 10 kilo vermek istiyorum :18:

vala ben senin gibi koşu moşu falan ağzını tutmayı becerseydm şimdio çoktan 10 kiloyu vermiştim :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…